Bilmiyorum ama ilişkimize çok zarar veriyorBenim gördüğüm işkolikler iflah olmadı.Taaa ki sağlık sorunu yaşayana ya da yaşlanana kadar.
Hele kendi işiyyse fena.
Zor işiniz.
Yok canım ya ne kırmızısı. O giysin ben uğrasmak istemiyorum artıkSakin ol cok dolmussun. O gelse de gelmese de haftasonu cik mutlaka bir yerlere. Patlarsin boyle. O bahsettigi gun icin izin aldigindan emin ol. Takibini yap bu arada. Olursa birlikte gidersiniz. Bir de kirmizi gecelik tavsiye ediyorlar kk'da. O yontemi denedin mi?
Sağol canım tavsiyene uymaya calışıcamOlur öyle arada geliyolar insana. Hiç bişey olmassa sabah olur boşveerr. Depresyon falan sıcakta hiç çekilmez bence girme boşuna. Yat uyu sakinleşirsin biraz.
Hiç bi sebebi yok. İştekilerle öyle anlaşmışlar. Arkadaşları bekar, çalışsınlar umrumda değil ama sen evlisin adam ya. Of ne bilim işte öyleNe değişti de böyle düşünüyosunuz? Eşinizin izin almamasının geçerli bi sebebi var mı?
İzin kullanmıyo diye mi yitirdiniz heyecanı ?Hiç bi sebebi yok. İştekilerle öyle anlaşmışlar. Arkadaşları bekar, çalışsınlar umrumda değil ama sen evlisin adam ya. Of ne bilim işte öyle
Zaman geçirmek ilişkiyi kuvvetlendirir ya o yok bizde işte. Yeni basladı bu durum ve ilgi yokluğuna sebep oluyorİzin kullanmıyo diye mi yitirdiniz heyecanı ?
Dogru söylüyorsunda işte bütün enerjim sanki uçup gittiSizde de enerji kalmamış hiç
Az silkelenin
Ona karşı hep güleryüzlüyüm başka birisi oldugunuda sanmıyorum. Tek sorun beraber vakit geçiremememiz. Ben dışarı çıkmak isterken o evde oturmak istiyor. Gerci evde bile oturamıyoruz bu aralar.Eşin de o heyecanı bulamıyorsa belki işe gitmeyip işe gidiyorum diyemez mi?O kadar iş aşkı olur mu yani.Fazla arayıp sormasın diye işe gidiyorum bahanesi uyduranlar da oluyor çünkü.O heyecanı siz yaratmaya çalışabilirsiniz bence.Çünkü erkek eve gelirken ilgiyle heyecanla karşılanacağını bilirse o da size öyle yaklaşabilir ve herşey düzene girebilir.Kötü enerji verirsek kötü enerji alırız.Ben kapıda Hoşgeldin aşkım diyip sarılıp öpmedim diye eşim de patlamıştı birgün eve gelesim gelmiyor sen böyle yapınca demişti.Bir daha da yapmadım.Mutlu Mesut geçiniyoruz artık.
İş cikisi eve geldiginde vakit geciremiyo musunuz peki?Zaman geçirmek ilişkiyi kuvvetlendirir ya o yok bizde işte. Yeni basladı bu durum ve ilgi yokluğuna sebep oluyor
Uyuyo :)İş cikisi eve geldiginde vakit geciremiyo musunuz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?