Eski hislerim duygularım nerdeler şimdi?

Hem üzülüyorum geçmişe bakınca bu hale geldiğim için hem de bir o kadar duygusuzum bir sey hissedemedigim icin. 3 yıllık iliskim var gorundugu kadariyla her sey normal. Gecen yaz evlenme teklifi etti. Yalan dolan olmayan dolu dolu bir ilişki. Ayni sehirdeyiz her hafta sonu beraber yazliktayiz. O kadar yakiniz o kadar bir olduk ki artık ömrümün sonuna kadar onunla olacagima eminim gibi. Bu arada biz birbirimize ilk goruste aşık olmus ve kokusuna her seyine hayran olmus bir ciftiz. Ama aynı hissetmiyorum hissedemiyorum. Ne değişti bilmiyorum ama artik gozum dışarı bile kaymaya basladi. Biriyle tanışınca sevgili olsak nasil olur diye aklimdan geciyor ve bu durum beni uzuyor nasil oldu da bu hale geldik evlenecektik aile olacaktik neden eskisi gibi hissetmiyorum hem de degisen hicbir sey olmadığı halde... Ne yapayim bu durumda bir akıl verin. Ne ayrilmaya cesaretim var ne devam etmeye hevesim. Hatta karakterime uymayan şeyler hayal ediyorum. O yine benim olsun ama ben biriyle tanisirsam boylece aklimdan çıkarsa belki bitiririm tarzi şeyler çok kötü çok offff
Sevmiyorsan ayrılmalısın, zaten evli de değilmişsin, ayrıl ve yoluna bak

Canım sende şu an yalnızca alışkanlık var. Ayrılman daha doğru olur ancak ayrıldıktan sonra geri dönmemek kaydıyla. (Büyük ihtimalle de pişman olacaksın çünkü;aliskanlik)

Sizi çok iyi anlıyorum bitse bir türlü bitmese bir türlü içinden çıkılamayan bir durum. İlgiye sevgiye karşılık verememe vicdan yapma falan filan. Sevgi de tükeniyor galiba bir zamandan sonra. Yük olarak görüyorsunuz eskiden can atarak yaptığınız şeyleri değil mi ? Belirsizlik en kötüsü.

Ona aşıkmışsın ama yeterince sevmiyormuşsun. Aradaki aşk ve tutku bitince herşey bir anda tüm çıplaklığı ile karşına çıkmış. Bence kestirip atmadan önce yine de bir süre uzak kalmaya bak, görmeden yapabiliyor musun, hayatından tamamen çıkarttığını düşündüğünde içinde oluşan his nedir bunları bir irdele eğer hala bir şans varsa açık açık artık eskisi gibi heyecanlı olmadığınızı ve bunu canlandırmak için bir şeyler yapmanız gerektiğini söyle. Açık olmak bazen bir çok şeyin büyük bri sorun haline gelmeden kolayca çözülmesini sağlayabiliyor. Sizinle aynı fikirdeyse şahane...

Bence biraz uzaklaşıp kendinizi dinleyin. Bi bahaneyle veya direk. Fazla yakınlıktan ötürü olmuş sanki uzun zamandır hislerinizi tartmamışsınız. kendinizi dinleyip duygularınızdan emin olmaya ihtiyacınız var. Hem de biraz uzaklık iyi gelir ikinize de özlem vs

Evlilik hazirligi icinde misiniz? Belki de evlilik oncesi anksiyetesidir. Bence bu durumun bazen olmasi normal. Tabii ozel olarak birinden etkileniyorsaniz o zaman durum vahim. 3 senede iliski nasil canlandirilir demeyin, 3 senede ilişki canlandirmaya gerek duyacak sekilde insani sikmaz normalde. 3 senede bu haldeyseniz 30 sene içinde esinizi aldatirsiniz.

Sizi çok iyi anlıyorum bitse bir türlü bitmese bir türlü içinden çıkılamayan bir durum. İlgiye sevgiye karşılık verememe vicdan yapma falan filan. Sevgi de tükeniyor galiba bir zamandan sonra. Yük olarak görüyorsunuz eskiden can atarak yaptığınız şeyleri değil mi ? Belirsizlik en kötüsü.

Evet gercekten oyle. Beraber tatile cikicaz benim daha otellere bakmisligim yok inanin icinden çıkamadığım bir haldeyim bi yandan da icim acıyor bu hale geldigim icin, o kadar guzel bir ilişkiydi ki...

Evet gercekten oyle. Beraber tatile cikicaz benim daha otellere bakmisligim yok inanin icinden çıkamadığım bir haldeyim bi yandan da icim acıyor bu hale geldigim icin, o kadar guzel bir ilişkiydi ki...

adam 15 kilo almış kendine bakmamış.
o da özenini kaybetmiş.
soğuma beğenmeme hali var işte. daha ne olsun ki.
sebep belli. kilo verse ve eskisi gibi olsa yine heyecan duyar mısınız?

bence hemen ayrılayım demeyin ama bir süre uzaklaşın bakalım neler hissedeceksiniz.

keşke hislerimiz uzun yıllar sürse ama öyle olmuyor.

adam 15 kilo almış kendine bakmamış.
o da özenini kaybetmiş.
soğuma beğenmeme hali var işte. daha ne olsun ki.
sebep belli. kilo verse ve eskisi gibi olsa yine heyecan duyar mısınız?

bence hemen ayrılayım demeyin ama bir süre uzaklaşın bakalım neler hissedeceksiniz.

keşke hislerimiz uzun yıllar sürse ama öyle olmuyor.

Evet kendine giyimine ozen gostermeyerek bana da kendimi degersiz hissettirdi sanirim. Belki de duydugum aşkı koreltti bu durum. Evet keske uzun yillar surse ama sanirim her askin bi tükenme noktasi oluyor yerini ya sevgi aliyor ya ayrilik. Simdi dusunme asamasindayim hayirlisi neyse o olur insallah

Soğumuşsun sadece bahsettiğin o güzel ilişkiyi kaybetmeye cesaretin yok.
Kilo alma giyimine özen göstermeme tarzı konular sevgi bittikten sonra göze batar bence. Sevdiğin insanın kusurunu gormezsin. Bu arada o aklınızdan geçen şeyler bittiginin en büyük kanıtı . Bencillik etmemek gerek kendinizle yüzleşin sevginiz yoksa bitirin

bence de çantada keklik görüyorsunuz.biraz da bencillik yapıyorsunuz.Bir zamanlar aynı şeyleri yaşadım.uzun uzun yazmayayacağım.kısaca o sıkıldığınız adamı mumla ararsınız.biraz kendinizi sorgulayın derim.bu durum sizi doyumsuzluğa iter.1 yıl onla 2 yıl bunla ...hepsinde de aynı şeyi yaşarsınız devamlı sıkılma hissi sizinle kalır .muhtemelen erkek arkadasınız sizi suanda el üstünde tutuyor,bu nedenle böyle hissediyorsunuz.şahsi algılamayın biz insanoğlu böyleyiz.

ben bencillik olarak görmüyorum
duygular değişkendir ve kalpler yalnız Allah'ın elindedir:)
sizin elinizde olan bir şey yok kendinizi suçlamayın..ama sadakatinizden vazgeçmeyin eğer beraberliğe devam etme kararındaysanız ..unutmayın duygular ve düşüncelerinizi beyniniz istemsiz yaratsa bile davranışlarınız sizin elinizde..

Olabilir normal hisler bunlar hiçbirşey baki kalmıyor maalesefki :((
Amaaaa ilişkiye devam eder hatta evlenirsen kendine yaptığın gibi karşı tarafa da hata yaparsın hatta karşı tarafa ihanet edersin.
Kendini düşün sevgilin sana ölüp bitiyorsu daha sonra sevgisi azaldı ve her tanıştığı bayanla acaba biz birlikte olabilir miyiz gözü ile baktı.
Kaldırabilir miydin...
Yolun açık olsun

Artik eskisi gibi hissetmiyirasan, ayrılık tek gerçek olur..onun yanında rol yapma derim, sevgi iki kişiliktir, biri yol ayrımına girdiyse o ilişki ilişki olmaktan cikar.Eger sevginin bitmeye başladığını düşünüyorsan çok yakın zaman da erkek arkadaşının yaptığı herşey sana batmaya baslicaktir.Niye baktı, niye aradin, sen bilirsin ne yaparsan yap vb..Kolay gelsin işin zor.

birini gerçekten sevdiğinizde o kişinin kilo alması kilo vermesi, kel kalması, yüzünün buruşması önemli değildir.
ben bir sevgi duyduğunuzu düşünmüyorum karşıya.

Hem üzülüyorum geçmişe bakınca bu hale geldiğim için hem de bir o kadar duygusuzum bir sey hissedemedigim icin. 3 yıllık iliskim var gorundugu kadariyla her sey normal. Gecen yaz evlenme teklifi etti. Yalan dolan olmayan dolu dolu bir ilişki. Ayni sehirdeyiz her hafta sonu beraber yazliktayiz. O kadar yakiniz o kadar bir olduk ki artık ömrümün sonuna kadar onunla olacagima eminim gibi. Bu arada biz birbirimize ilk goruste aşık olmus ve kokusuna her seyine hayran olmus bir ciftiz. Ama aynı hissetmiyorum hissedemiyorum. Ne değişti bilmiyorum ama artik gozum dışarı bile kaymaya basladi. Biriyle tanışınca sevgili olsak nasil olur diye aklimdan geciyor ve bu durum beni uzuyor nasil oldu da bu hale geldik evlenecektik aile olacaktik neden eskisi gibi hissetmiyorum hem de degisen hicbir sey olmadığı halde... Ne yapayim bu durumda bir akıl verin. Ne ayrilmaya cesaretim var ne devam etmeye hevesim. Hatta karakterime uymayan şeyler hayal ediyorum. O yine benim olsun ama ben biriyle tanisirsam boylece aklimdan çıkarsa belki bitiririm tarzi şeyler çok kötü çok offff
Değişen sizsiniz daha ne olsun.

Sevmiyorsunuz bu olağan herkes sevecek diye bi kural yok ama bırakacaksın o adamı o seni severken sen onu zihninde dusuncelerinle aldatiyorsun o yüzden daha fazla süründürme bitmiş ilişkiyi.

Aşk bitebiliyor bazen. İlla bir şey olması gerekmez. İnsanlar gibi ilişkilerin de ömürleri vardır. Bu basta üzebilir ama insanları asıl üzen yıpratan ömrü bitmiş bir ilişkiyi zorla devam ettirmektir. Evlenmek de bu açıdan pek mantıklı değil sonra evlendik diye insanlar inat edip ayrılmıyor. Veya ailesel toplumsal tepki ile karsilasiyorlar. Neyse demem odur ki ne kendinizi ne sevgilinizi üzmeyin. Dürüst olun.

Yaşadıklarınız kesinlikle her ilişkide olan şeyler. Kimse ben eşimle öpüşürken hala içim titriyor kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor demesin. Zamanla herşey alışkanlık olur sadece sevgi ve saygı kalır. O ilk zamanki heyecanlar kalp titremeleri terlemeler farklı şeyler sanırım bunları özlediniz.Sevginizin bittiğini düşünmüyorum.

birini gerçekten sevdiğinizde o kişinin kilo alması kilo vermesi, kel kalması, yüzünün buruşması önemli değildir.
ben bir sevgi duyduğunuzu düşünmüyorum karşıya.

Evet sanirim gozume batmaya basladi ozensizlikleri ama yine de bu onun ozensiz oldugu gercegini degistirmez. Ilk tanıdığım haliyle alakasi yok cunku... :KK43:

Back
X