- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi filizfilizta
Sevmiyorsan ayrılmalısın, zaten evli de değilmişsin, ayrıl ve yoluna bakHem üzülüyorum geçmişe bakınca bu hale geldiğim için hem de bir o kadar duygusuzum bir sey hissedemedigim icin. 3 yıllık iliskim var gorundugu kadariyla her sey normal. Gecen yaz evlenme teklifi etti. Yalan dolan olmayan dolu dolu bir ilişki. Ayni sehirdeyiz her hafta sonu beraber yazliktayiz. O kadar yakiniz o kadar bir olduk ki artık ömrümün sonuna kadar onunla olacagima eminim gibi. Bu arada biz birbirimize ilk goruste aşık olmus ve kokusuna her seyine hayran olmus bir ciftiz. Ama aynı hissetmiyorum hissedemiyorum. Ne değişti bilmiyorum ama artik gozum dışarı bile kaymaya basladi. Biriyle tanışınca sevgili olsak nasil olur diye aklimdan geciyor ve bu durum beni uzuyor nasil oldu da bu hale geldik evlenecektik aile olacaktik neden eskisi gibi hissetmiyorum hem de degisen hicbir sey olmadığı halde... Ne yapayim bu durumda bir akıl verin. Ne ayrilmaya cesaretim var ne devam etmeye hevesim. Hatta karakterime uymayan şeyler hayal ediyorum. O yine benim olsun ama ben biriyle tanisirsam boylece aklimdan çıkarsa belki bitiririm tarzi şeyler çok kötü çok offff