- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Verdim engelledimNe alaka ya ne demek rahat bırakmazlar
Hadisze bak o kim ki.
Sana böyle konuşturuyorsun.
Veremedin mı agzunun payını
Defolsun ya salağa bakVerdim engelledim
Ben anlamadım neden size böyle bir laf ediyor ve siz nasıl sizinle bu şekilde konuşmasına izin veriyorsunuz.Hayatımda eskiden olan bir erkek arkadaşımın arkadaşıyla konuşuyorum ve bana adı kapalı or.... Dedi. Şimdi seni burada rahat bırakmazlar dedi ve ben korkuyorum okuduğum şehirde son sınıfın ve atanıp o şehirden kurtulmak istiyorum ama korkuyorum eski insanlar bei rahatsız eder diye ne yapmalıyım?
Benimle tekrar cinsel ilişki kurmak için baskı yapmalarındanBen anlamadım neden size böyle bir laf ediyor ve siz nasıl sizinle bu şekilde konuşmasına izin veriyorsunuz.
Korktuğunuz nedir tam olarak ?
Yapma yaa sizde b6na inandınız mı,ülkede polis ver şikayet edilecegini bilmiyor mu ?zorla ilişkiye yeltenlenmek tecavüz oluyor millet sa.ak mıBenimle tekrar cinsel ilişki kurmak için baskı yapmalarından
YapmalLARından..Benimle tekrar cinsel ilişki kurmak için baskı yapmalarından
Hayatımda eskiden olan bir erkek arkadaşımın arkadaşıyla konuşuyorum ve bana adı kapalı or.... Dedi. Şimdi seni burada rahat bırakmazlar dedi ve ben korkuyorum okuduğum şehirde son sınıfın ve atanıp o şehirden kurtulmak istiyorum ama korkuyorum eski insanlar bei rahatsız eder diye ne yapmalıyım?
Benimle tekrar cinsel ilişki kurmak için baskı yapmalarından
Yahu nasıl öyle sakin kaldınız? Ben olsam o lafı ona yedirirdim (ki hiç tabum vs yoktur ilişkiler konusunda) nasıl korkunuz öfkenizi yenebiliyor? Okuyorsunuz, atanmak istiyorsunuz. Eski insanlar 1 ya da 5 isterse 10 olsun. İsterse daha fazla olsun. Adı üstünde eski. Hatta isterse bir kadın eskiden bunu meslek olarak yapıyor olsun ne farkeder? Şu an hayatınız bambaşka. Ne haddine itin köpeğin (köpeklerden özür dilerim) böyle konuşabiliyor? Ben ağzımı tutamaz ayarı da kesin kaçırırdım. O an karşımda olsa muhtemelen masayı kafasına devrilmiş bulurdu. Ben eşimle yıllarca aynı evde yaşadım. Sonu evlilik olmayabilirdi de. Ne haddine kimsenin? Git savcılığa şikayet et. Sonunda hiçbir şey çıkmasa bile böyle ayarsız insanlar ödlek olur. Ver dilekçeyi. Tek bir ifade vermem zorunda kalması yeterli onun altına kaçırması için. Korkmayın. Size böyle davranılmasına izin vermeyinHayatımda eskiden olan bir erkek arkadaşımın arkadaşıyla konuşuyorum ve bana adı kapalı or.... Dedi. Şimdi seni burada rahat bırakmazlar dedi ve ben korkuyorum okuduğum şehirde son sınıfın ve atanıp o şehirden kurtulmak istiyorum ama korkuyorum eski insanlar bei rahatsız eder diye ne yapmalıyım?
Çok teşekkür ederimYahu nasıl öyle sakin kaldınız? Ben olsam o lafı ona yedirirdim (ki hiç tabum vs yoktur ilişkiler konusunda) nasıl korkunuz öfkenizi yenebiliyor? Okuyorsunuz, atanmak istiyorsunuz. Eski insanlar 1 ya da 5 isterse 10 olsun. İsterse daha fazla olsun. Adı üstünde eski. Hatta isterse bir kadın eskiden bunu meslek olarak yapıyor olsun ne farkeder? Şu an hayatınız bambaşka. Ne haddine itin köpeğin (köpeklerden özür dilerim) böyle konuşabiliyor? Ben ağzımı tutamaz ayarı da kesin kaçırırdım. O an karşımda olsa muhtemelen masayı kafasına devrilmiş bulurdu. Ben eşimle yıllarca aynı evde yaşadım. Sonu evlilik olmayabilirdi de. Ne haddine kimsenin? Git savcılığa şikayet et. Sonunda hiçbir şey çıkmasa bile böyle ayarsız insanlar ödlek olur. Ver dilekçeyi. Tek bir ifade vermem zorunda kalması yeterli onun altına kaçırması için. Korkmayın. Size böyle davranılmasına izin vermeyin
Hayatımda eskiden olan bir erkek arkadaşımın arkadaşıyla konuşuyorum ve bana adı kapalı or.... Dedi. Şimdi seni burada rahat bırakmazlar dedi ve ben korkuyorum okuduğum şehirde son sınıfın ve atanıp o şehirden kurtulmak istiyorum ama korkuyorum eski insanlar bei rahatsız eder diye ne yapmalıyım?
Son sınıfa gelmişsin bu zamana kadar bir şey olmamış, iyi ki yani, acaba arkadaşın seni korkutup etki altında mı tutmak istiyor (bir manüplasyon türü bu da)?Hayatımda eskiden olan bir erkek arkadaşımın arkadaşıyla konuşuyorum ve bana adı kapalı or.... Dedi. Şimdi seni burada rahat bırakmazlar dedi ve ben korkuyorum okuduğum şehirde son sınıfın ve atanıp o şehirden kurtulmak istiyorum ama korkuyorum eski insanlar bei rahatsız eder diye ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?