eski iş yeriniz paranızı vermezse

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
kızlar bi işte çalışıyorsunuz ve 10 gün müddet sonra işten tamamen çıkıyorsunuz. patronunuz şu gün gel çalıştığın zamanın ücretini verelimmm diyor gidıyorsunz hepp uzatıyorlar artık 4. gitmekk olcakk, yaniiii insannn artık gitmeye de utanıyor. hadiiii kendi isteklerimi geçtimm ablamın yurt parasıı varr son gün parayı vermezsenizz anında atıyorlar. artık bugünde vermezseler yarın babam gidecek parayı almaya verirler inşallah.. kızlarr ne yapardınız bu durumdaaa...

Son düzenleme:
o son cumle nasil bir usluptur oyle,hic yakisiyormu bir bayana.Bayani birakin erkeklere bile yakismaz!!!
Babanizdan korkacaklarmi??? isten siz cikmissaniz vermez,o kovduysa vermek zorunda.!

Son düzenleme:
hiç bir kadına yakışıyor mu bunları buraya yazmak?
ne ayıp..

neyse.. madem babanız "her türlü" alacak, gitsin alsın, neyi soruyosunuz

edit: küfürlü cümleyi silmişsiniz, merci.

Son düzenleme:
para konusunu mu yazmakk ayıppp _? pardon da patronn çalışanlarınn parasını vermiyorsa kull hakkı yiyorsaa onun yaptığı ayıpp değilde benimm burayaa yazmam mı ayıppp... _??? ayıpp bulduysanızz okumasaydınız

küfürlü cümle yazmıştınız hatırlarsınız cdlzwmprlla
ayıp olan o
küfürlü cümleyi silip değiştirdiniz diye şimdi bana çatma hakkını kendinizde mi görüyosunuz
neyi okuyacağımı elbette ki sizin keyfinize göre tayin etmeyeceğim
nereden bilebilirdim bir derdim var bölümünde topic açan bir kadının erkeğin bile kullanmaktan çekineceği bir küfrü şak diye yazacağını?

Arkadaşların ayıp bulduğu konu değilki sonuna yazmış olduğunuz sonradan sildiğiniz cümle

ama sonuçta çalışmışşş hemm sigortayıda 3 ay sonraa yapıcakalrmış. o 3 ay müddetçe kaçak işçi olarak görünüyorlardır hepsii bu da bii suççç değilmii cnım :S adam vercem demişşş parayııı ama geciktiriyorlar. adam zaten oradaa çalışan işçilerin parasınıda vermemişşş 1,5 aydır.

Canım hangi şehirdesin bende aynen bu problemi yaşadım sanırım aynı şehirdeyiz ve aynı yerde çalıştık adam sürekli bugün git 4-5 gün sonra gel diyodu. Hangi şehirdesin?

zaten ilkk yorumu okuyuncaa silmiştimm. benn sildikten sonra siz yorumuu yaptınız. ben de para konusunu açmak ayıpp diye sandım...

Şimdi baktım İstabulmuş. Aynı şehirde değiliz ama bende aynen senin yaşadığın şeyleri yaşadım 2 aylık maaşım kaldı. En sonunda ablam gitti resmen adamın ağzına etti ve geldi. Neler sölemiş sölesem adamın haline ağlarsınız. Resmen sözleriyle adamı dövmüş :)

hımm.. O zaman baban senin deyiminle değil sadece severek kibarca gitsin, parayı vermezlerse iş yerinde ki usulsuzlukları da şikayet etceğini belirtsin, belki iş şikayete varana kadar hallolur hı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…