- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
o son bumle nasil bir usluptur oyle,hic yakisiyormu bir bayana.Bayani birakin erkeklere bile yakismaz!!!
isten siz cikmissaniz vermez,o kovduysa vermek zorunda.!
Şikayette bulunabilirsiniz...Tabi işten ayrılırken herhangi bir evrak imzalamadınız ise...
mesela polisemi
mesela polisemi
Hayır tatlım sosyal güvenlik merkezlerine...Yanlış hatırlamıyor isem...
para konusunu mu yazmakk ayıppp _? pardon da patronn çalışanlarınn parasını vermiyorsa kull hakkı yiyorsaa onun yaptığı ayıpp değilde benimm burayaa yazmam mı ayıppp... _??? ayıpp bulduysanızz okumasaydınız
para konusunu mu yazmakk ayıppp _? pardon da patronn çalışanlarınn parasını vermiyorsa kull hakkı yiyorsaa onun yaptığı ayıpp değilde benimm burayaa yazmam mı ayıppp... _??? ayıpp bulduysanızz okumasaydınız
:) Hayır canım çalışma ve sosyal güvenliği bakanlığına yada mahkemeye :) ama sana para acil lazım anlaşılan.
İşten çıkan baban olmadığı gibi severek yada başka bir şekilde babana da vermeyebilirler :)
küfürlü cümle yazmıştınız hatırlarsınız cdlzwmprlla
ayıp olan o
küfürlü cümleyi silip değiştirdiniz diye şimdi bana çatma hakkını kendinizde mi görüyosunuz
neyi okuyacağımı elbette ki sizin keyfinize göre tayin etmeyeceğim
nereden bilebilirdim bir derdim var bölümünde topic açan bir kadının erkeğin bile kullanmaktan çekineceği bir küfrü şak diye yazacağını?
Canım hangi şehirdesin bende aynen bu problemi yaşadım sanırım aynı şehirdeyiz ve aynı yerde çalıştık adam sürekli bugün git 4-5 gün sonra gel diyodu. Hangi şehirdesin?
İşten ayrılırken ihbarname yada benzeri bir kağıt imzaladın mı tüm haklarımı maaşımı aldım diye ?
ama sonuçta çalışmışşş hemm sigortayıda 3 ay sonraa yapıcakalrmış. o 3 ay müddetçe kaçak işçi olarak görünüyorlardır hepsii bu da bii suççç değilmii cnım :S adam vercem demişşş parayııı ama geciktiriyorlar. adam zaten oradaa çalışan işçilerin parasınıda vermemişşş 1,5 aydır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?