eski kız arkadaş

tethyss

☆☆☆☆★☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
2.433
2.046
773
selamlar bayanlar... sizin fikirlerinize ihtiyacım var gene benim nişanlımın benden önce sadece bir ilişkisi olmuş... ama onun hakkında ne öğrenmeye çalışsam hiçbişey söylemiyor bana...ne çıktığı zamanı , ne kadar birlikte olduğunu, ne neden ayrıldıklarını , ne ismini , ne cismini bilmiyorum... söylemiyor.. :1no2: insan gurur duymadığı bişey hakkında konusmak istemez diyor söylemiyor... ayrılma nedenini ise çok rahat biriydi diye geçiştiriyor... benden öncesi beni ilgilendirmez deyip geçiştirmeye çalışıyorum ve artık ona bişey soruyorum ama aklım hala o konuda... benden sakladığı bişey mi var bu yüzden mi saklıyor acaba diye içim içimi yiyor.. :1no2:

sizce napalıyım içimdeki bu kuruntu beni ne kadar uğraştırır nereye kadar sabredebilirim bilmiyorum... ben mi bu kadar paranoyağım yoksa bu normal bişeymi karar veremiyorum artık... sizce napmalıyım.. yardımınıza ihtiyacım var...

ay sorma gitsin bişiler saklasa ne olacak
ne sakladıgını düşünüosun

ya aklıma binbirtürlü şey geliyor insan neden ısrarla saklamaya çalışır ki..( son sefer çok üstüne gitmiştim istersen anlatırım demeye getirdi ama ben çok gururlu oldugumdan o kadar ısrar uzerine artık ben istemiyorum beni kendine bu kadar yakın görmüosan sen bilirsin deyip rest çektim... ama hala aklım o konuda..=((

yani bişiler yaşamış olabileceğini mi düşünüosun cinsel anlamda
eğer öyleyse ayrılacak mısın

bence hic sorma zaten bosver
sevgilim bana sorsaydi bende anlatmazdim acikcasi
eskiyi didiklemenin ne alemi var ?

hem o sana cevapladikca sinir olucaksin zaten, ben olsam sinirlenirdim :1rolleyes:

cinsel anlamda bişey olduğunu sanmıyorum yani o konuda güveniorum ona ben hala onun izlerini taşıyor olabilir mi diye merak ediyorum...

ya ne olursa olsun ben bu rahat biriydi tabirinden hoşlanmadım açıkçası.bir erkek daha önce sevdiği biri için böle bi kelime kullanmamalı.hem ii edio anlatmamakla biliyo çünkü gerisinin geleceğini sen iyicene kurcalayacaksın anılarına kadar ineceksin bunu bildiği için susuyo.geçmiş geçmişte kalmıştır ilgilenme geleceğe bak ağzının tadını bozma.

bence anlatmaması çok iyi.anlattığında eskiden sevmiştim onu dese bile sen asla unutmazsın.için daha çok acır.anlattığında paranoyalarından kurtulacağını mı sanıyorsun?bence daha çok artacak.ben eski ilişkilerin konuşulmasına karşıyım.adı üstünde eski.aklı onda olsa niye ynaında sen olasın ki.bence üstüne gittiğin için o da inat etmiş anlatmama hususunda.çok gereksiz eskileri konuşmak ve bu yüzden huzursuz olmak.içinde bir şey kalmışsa şayet bence sen üstüne gittikçe sevgilini eskiye itersin.boşver...

cinsel anlamda bişey olduğunu sanmıyorum yani o konuda güveniorum ona ben hala onun izlerini taşıyor olabilir mi diye merak ediyorum...

hala onun izlerini tasısa senle olmazdı
ki tasıyo diyelim bunu öğrenince mutlu mu olacaksın karıstırma kafanı guzelim sorma bosver aklında yoksa bile aklına sokarsın

Sen üzülme die anlatmıyordur belki de... Eğer anlatması gereken bişey olursa ve sana gerçekten değer veriyorsa uygun bir dille anlatır bence... opuyorumnanaktan

Belki de anlatırsa bununla kalmayacağınızı, iyice deşeceğinizi, hatta kıskançlık yapacağınızı düşünüyordur, bu yüzden anlatmıyordur. Çok fazla takıyorsunuz gibi geldi bana, geçmiş geçmiştir, sizden önceki ilişkisini kurcalamanın ne manası var ki

canım dertsız basına dert arıyorsun
ben senın ıstedıgın sekılde sevgılımın gecmısını bılıyorum hemde cok net bır bıcımde
ama bunu atlatmam zor oldu hala bı parcası da kaldı
bılmeseydım daha kolay mutlu olabılırdım
hem kendı enerjını calıyorsun hemde sorarak o kızı degerlı konuma getıreceksın bı sure sonunda
ben bı kavgada tutup eskısıne duygu ıle kendımı kıyasladım onunla kendını kıyaslaman benım gururuma bıle dokunuyor dedı bana
sımdı ıse laf arasında gecerse çokta onemlı deıl, ben bana verdiğin değeri biliyorum ben farklıyım diyorum kendıme yenıden guvenme çalışmalarındayım
kızı merak ettıkce ozguvenını kaybedersın canım

teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için... evet belki de deşeceğimden söylemiyordur... hayatı bile sorgulayan bir insanım bunuda iyi bildiğinden olabilir...

benim esimde asla konusmaz eskiyle ilgili
bende bastan merak edip birseyler sormustum,masum seylerdi öyle cok özel degildi
konusmak istemiyorum,eski eskide kalmis konusmanin ne anlami var dedi
bende bi daha sormadim hicbirsey
bence sen fazla takinti yapmisin bu konuyu.

eskılerı bosver şekrım ya, ancak sızın ılıskıyı bozucak gıbıyse veya senınkı eskısını sevıyorsa veya eskısı senınkını sevıyorsa o zaman düşün işte.

Son düzenleme:
daha nişanlı deyilken sormuştum bende ama eski adı üstünde eskide geçmişte kaldı dedi ben senin benden önceni merak etmiyorumda sormayacamda dedi sende sorma senden öncesini boşver dedi bende boşverdim sonuçta benden sonrası beni ilgilendirir ama sen takıntı haline getirmişsin yapma bunu hem sen hem nişanlın huzursuz olursunuz anlatmak isteseydi en başından anlatırdı zaten her erkek aynı deyil kimisi en aşta anlatıyo ki kuzenimin eşinden biliyorum kimiside anlatmaktan hoşlanmıyo

neden merak edıyorsun sekerım...bırak gecmısı..gelecege bak...senle nısanlı degılmı...

ne demesi bekliyosunki
olmuş biri sonuçta cinsel anlamda değildir ama bişeyler paylaşmışlardır
sonuçta karşısına senin çıkacağini nerden bilebilirdi
onun söylediği en ufak şey bile seni üzmeye yetecektir
bende sen gibiydim resmen ağladım ya anlat bana tüm sevgililerini diye
ama iyikide anlatmamış yoksa atlatamazdım bunu
benden önce birilerinin olduğu düşüncesi bile beni mahvediyo
ama ben artık geleceğe bakıyorum sende öyle yap
aşık olsa çok sevse ne çıkar sonuçta ayrılmışlar ve senle
kurcalama artık kendine gel

iyi de neden anlatsın ki.adı üzerinde eski.neden deşiyorsun ki.devam etseydi zaten sne olmazdın olmamış ki şimdi senle.kaldı ki illa insanlar çok kötü deştikçe altında sizi şaşırtacak şeylerin çıkacağı nedenlerden ayrılmıyor ki.kafalar uyuşmuyor sevgi bitiyor ters gelen şeyleri oluyor yani oluyor da oluyor.bence uzatma huzurunu durduk yere bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…