Eski Kocam adam öldürdü!!!

mozzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.719
1.580
248
İstanbul
Ben işin içinden cikamiyorum hanımlar birde siz okuyup bana akıl verin..

Eski eşimle bir mahkeme dolayısıyla tekrar nikah yaptik mahkeme bitince boşanacaktık ama biz daha boşanamasan adam.hic tanımadığı biriyle.kavga edip adamı öldürmüş.. şuan cezaevinde.. ortak iki çocuğumuz var müebbetten yargılanıyor. Yanına hiç gitmek istemiyorum hep dert hep.sorun biktim artık çünkü.. Bu işin normali nedir bilemiyorum. Yanına gidip küfür kıyamet kavga edesim de var allah yardımcın olsun diyip vedalaşıp kalkıp gelesim de.. siz olsaydınız ne yapardınız bana bir akıl verin

Kavga etsen ne etmesen ne... zaten boşanmışsınız bazı şeyler çoktan bitmiş. Tabi ki yüzyüze bile gelmene gerek yok boşan geç.
Öyle olmuyor işte düşene bir tekme de ben atmışım gibi hissediyorum ne bileyim. Tabi bunda kaynanamın arayıp arayıp ağlamaları etrafımdaki sosyal baskının da etkisi var. Kafam çok karışık

Ne mahkemesi için nikah yaptınız onu anlamadım.

Ben hiç bir şey yapmaz direk boşanma davası açar bir an önce o soy adından kurtulurdum.
Açıkçası size değil ama çocuklarınıza çok daha fazla üzüldüm.

Öyle olmuyor işte düşene bir tekme de ben atmışım gibi hissediyorum ne bileyim. Tabi bunda kaynanamın arayıp arayıp ağlamaları etrafımdaki sosyal baskının da etkisi var. Kafam çok karışık

Ne düşmesi hanımefendi,adam öldürmüş.Bunun düşmesi mi kalmış artık.Bildiğiniz suçlu bu adam,koşarak uzaklaşın.Neden nikah yaptınız ki tekrar zaten o da ayrı bir soru işareti.

Düşene derken? Şaka di mi bu?
Eşiniz adam öldürmüş farkında mısınız? Müebbetten yargılandığına göre pek de nefs-i müdafaa falan değil!

Ne düşmesi hanımefendi,adam öldürmüş.Bunun düşmesi mi kalmış artık.Bildiğiniz suçlu bu adam,koşarak uzaklaşın.Neden nikah yaptınız ki tekrar zaten o da ayrı bir soru işareti.
Benimle olan darp mahkemesi yüzünden ceza alacaktı çocuklar anası babası araya girdi avukat sadece tekrar evlendik mutluyuz derseniz cezadan kurtulur dedi bende bana bulaşmasın uzak.olsun diye formalite bir nikah yaptım ama görüldüğü gibi başıma dert oldu.. düştüm bir pisliğin içine çırpındıkça batıyordum işte

yazis sekli sanki sinek öldürdü der gibi... Allahim yarabbim cok kötü. Allah göstermesin
Bu kadar mı duygusuz geldi yazım size. Inanın ölen adama çok cok çok üzüldüm.iki küçücük çocuğu da onun varmış keşke kendisi ölseydi bütün kalbimle söylüyorum

Bu insan(!)dan boşandınız, sonra tekrar nikahlandınız, sonra o birini öldürdü ve siz ne yapayım mı diyorsunuz?

Sanırım bu davayı kapattırmak için yeniden nikahlandınız??

Benim nutkum tutuldu, bakalım diğer kızlar ne tavsiyelerde bulunacak!

Adam oldurmeyi ne kadar siradan yazmissiniz! Ve hala ne yapsam diyorsunuz pes.
Bakin taraf olunca yani bir şekilde bu suçu işleyen biriyle bir bağınız olunca malesef ki çabucak bu suçlu diyip hayatınızdan çıkartıp atamıyorsunuz. Boşansam da iki çocuğumun babası bu adam malesef ki ve bu durumda da bir yapılması gereken yada ne bileyim doğru bir hareket falan varmış gibi geliyor insana.. ne yapmak lazım diye soruyorum farkındaysanız inanın hiç yerimde olmak istemezdiniz

Hiç tanımadığı bir insanı öldürebilen bir caniye herhangi bir medeniyet ya da iyi niyet göstergesinde bulunmanız abes olur bence. Zaten insan değilmiş. Boşanın, tamamen çıkarın hayatınızdan. Nasıl bir mahkeme, sizi bu manyakla ikinci kez evlenmenize sebep verdi kısmını çok merak ettim.

yazis sekli sanki sinek öldürdü der gibi... Allahim yarabbim cok kötü. Allah göstermesin
Aynı şeyi bende farkettim . Benim eşim bırak birini öldürmeyi kavga etse kalp spazmı geçiririm . Yine de büyük konuşmak istemiyorum , kimse istemez böyle birşey yaşamayı . Korkunç bir durum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…