Öyle olmuyor işte düşene bir tekme de ben atmışım gibi hissediyorum ne bileyim. Tabi bunda kaynanamın arayıp arayıp ağlamaları etrafımdaki sosyal baskının da etkisi var. Kafam çok karışıkKavga etsen ne etmesen ne... zaten boşanmışsınız bazı şeyler çoktan bitmiş. Tabi ki yüzyüze bile gelmene gerek yok boşan geç.
Ne mahkemesi için nikah yaptınız onu anlamadım.Ben işin içinden cikamiyorum hanımlar birde siz okuyup bana akıl verin..
Eski eşimle bir mahkeme dolayısıyla tekrar nikah yaptik mahkeme bitince boşanacaktık ama biz daha boşanamasan adam.hic tanımadığı biriyle.kavga edip adamı öldürmüş.. şuan cezaevinde.. ortak iki çocuğumuz var müebbetten yargılanıyor. Yanına hiç gitmek istemiyorum hep dert hep.sorun biktim artık çünkü.. Bu işin normali nedir bilemiyorum. Yanına gidip küfür kıyamet kavga edesim de var allah yardımcın olsun diyip vedalaşıp kalkıp gelesim de.. siz olsaydınız ne yapardınız bana bir akıl verin
Öyle olmuyor işte düşene bir tekme de ben atmışım gibi hissediyorum ne bileyim. Tabi bunda kaynanamın arayıp arayıp ağlamaları etrafımdaki sosyal baskının da etkisi var. Kafam çok karışık
Düşene derken? Şaka di mi bu?Öyle olmuyor işte düşene bir tekme de ben atmışım gibi hissediyorum ne bileyim. Tabi bunda kaynanamın arayıp arayıp ağlamaları etrafımdaki sosyal baskının da etkisi var. Kafam çok karışık
Düşene derken? Şaka di mi bu?
Eşiniz adam öldürmüş farkında mısınız? Müebbetten yargılandığına göre pek de nefs-i müdafaa falan değil!
Benimle olan darp mahkemesi yüzünden ceza alacaktı çocuklar anası babası araya girdi avukat sadece tekrar evlendik mutluyuz derseniz cezadan kurtulur dedi bende bana bulaşmasın uzak.olsun diye formalite bir nikah yaptım ama görüldüğü gibi başıma dert oldu.. düştüm bir pisliğin içine çırpındıkça batıyordum işteNe düşmesi hanımefendi,adam öldürmüş.Bunun düşmesi mi kalmış artık.Bildiğiniz suçlu bu adam,koşarak uzaklaşın.Neden nikah yaptınız ki tekrar zaten o da ayrı bir soru işareti.
Bu kadar mı duygusuz geldi yazım size. Inanın ölen adama çok cok çok üzüldüm.iki küçücük çocuğu da onun varmış keşke kendisi ölseydi bütün kalbimle söylüyorumyazis sekli sanki sinek öldürdü der gibi... Allahim yarabbim cok kötü. Allah göstermesin
Uzun sure sonrasi tekrar merhabalar hanimlar..Eski konularimi hatirlayan var mi bilemiyorum ama soyle ozetliyeyim; madde alkol sorunlu eski es ve iki ergen sorunlu cocuk annesiyim.. dertlerim hala ayni aslinda ama azalacagina cogalarak devam etmekte... maddi sikintilar katlanarak artarken simdi eski koca olacak karaktersizin hakkimda anlattigi yalan yanlis seyler yuzunden canim cok sikiliyor... soyle ki ; ne eskortlugum kaldi soylemedigi, ne namussuzlugum, ne nankorlugum... etrafimizdaki tum insanlar -ki beni cok eskiden beri taniyanlar da dahil - bu adamin soylediklerine itibar ediyorlar gibi... hic dostum kalmadi desem yeridir... kucuk bir semtte yasiyoruz kendimi aciklamaya cabalamaktan imalardan o kadar sikildim ki simdi ben ne yapayim ?? Cocuklarimin yaninda onlari kalabalikta kucuk dusurme pahasina ulu orta bos bos konusan bir karaktersiz ve laf aramaya yer ariyan kendini bilmez tiplerin icinde caresiz kaldim.. olan iki evladima oluyor psikolojileri iyice bozuldu... bana bir akil verin ne olur.. suan icin tasinmak durumum da yok.. nasil yapmali bu isin icinden nasil cikmali..
Okuyan derdime ortak olan herkese tesekkurler dua edin bana lutfen inanin nefes alamiyorum
Daha once bana attigi mesajlarla tehdit ve hakaret davasi actim.. denetimli serbestlik verildi suan yazili kanitli birsey yok ama konusuyor duyuyorum inanin tek bir insan bile gelip sahitlik yapmaz milletin isi yok laf donup duruyo ne yapacagimi sasirdim
Bakin taraf olunca yani bir şekilde bu suçu işleyen biriyle bir bağınız olunca malesef ki çabucak bu suçlu diyip hayatınızdan çıkartıp atamıyorsunuz. Boşansam da iki çocuğumun babası bu adam malesef ki ve bu durumda da bir yapılması gereken yada ne bileyim doğru bir hareket falan varmış gibi geliyor insana.. ne yapmak lazım diye soruyorum farkındaysanız inanın hiç yerimde olmak istemezdinizAdam oldurmeyi ne kadar siradan yazmissiniz! Ve hala ne yapsam diyorsunuz pes.
Aynı şeyi bende farkettim . Benim eşim bırak birini öldürmeyi kavga etse kalp spazmı geçiririm . Yine de büyük konuşmak istemiyorum , kimse istemez böyle birşey yaşamayı . Korkunç bir durum :/yazis sekli sanki sinek öldürdü der gibi... Allahim yarabbim cok kötü. Allah göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?