Eski Kocam adam öldürdü!!!

Bu nasıl bir soru ya? Adam belli ki manyak gidip sırtını sıvazlayıp iyi güzel sözler söyleme şıkkı nereden çıkıyor ki? Çok saçma ya

Reactions: csi
Eşinin, ailesinin, çocuklarının hayatı tehlikede olur, onların hayatını korumak için katil olur bir nebze anlarım, kader kurbanı, adam çocuklarının ailesinin hayatı için istemeden cinayet işlemiş derim ama sizi döven biri zaten kusura bakmayın ama topluma zararı olma potansiyeli olan biridir, ki bir adamcağızı öldürmüş bile, özür dilerim çocuklarınızın babasıdır ama böyle bir adamla evli kalınmaz, üstelik sizi dövdüğü için aferin iyi ki dövdün der gibi ceza almasını engellemek için yeniden nikah yapmışsınız, eşiniz düşen kader mahkumu bir mazlum değil kusura bakmayın.

Kocanız Allahın verdigi bir cana kıymıs iyi hal verirse Mahkeme Heyeti 18 ila 24 yıl arası ceza alır tahminim ha bir de adam öldürmenin maddi manevi tazminatı var kan parası deniyor yakında eve haciz memurları gelirse sasirmayın

Eski konularına baktım da (hatta sizin bir üst mesajınıza alıntıladım) durumları epey karışıkmış.

Hakaret davası falan var ortada. Erkek kişisi denetimli serbestlik falan almış. Muhtemelen o davalardan "yırtmak" için yapılan bir şey.

Birini öldürmek ne korkunç bişey
Boşanın tabi ki, zaten normal bir evlilik değilmiş ki, hapse girince yarı yolda bırakmış olmazsınız yani . ..

Emin olun hic kimse yerinizde olmak istemez. Siz ceza almasin diye nikah yapmissiniz odul gibi. Belkide ceza alsaydi su an o adam hayatta olurdu bunun icin yerinizde olsam vicdan azabi duyardim. Siz hala yapilacak iyi bir hareket dusunuyorsunuz.

Duruma bak zaten bosancakmissin. Muebbet olsada olmasada bosancaksin nihayetinde

Yeni gördüm içerikleri. Konu sahibi tam olarak açıklamış sonradan. Bu cani konu sahibini darp etmiş ve ceza almasın diye mahkemeye mutluyuz imajı çizmek için formalite bir nikah yapmışlar. Valla şurada bazı konuları okudukça, insanın gerçek olduğuna inanası gelmiyor. Bana şiddet uygulamış, madde, alkol bağımlısı bir yaratığı niye kurtarmaya çalışayım? Bu adam birden canavara dönüşmedi herhalde, muhtemelen hep böyle mayası bozuktu. Peki 2 çocuk niye? Yazık yahu, yazık çocuklara. Şu yaratığa baba demek bile ağır. Bir de Allah yardımcın olsun diyecekmiş konu sahibi.

Allah sizin ve en çok da çocuklarınızın yardımcısı olsun M mozzy . Bir anne olarak daha mantıklı kararlar verirsiniz inşallah bundan sonraki ömrünüzde.

Darptan ceza almasına gönlünüz razı gelmemiş mahlukat gitmiş birini öldürmüş şimdi boşanmamak için düşene tekme atamam edebiyatı düşen kim acaba bi aileyi mahvetmiş mazlum eşiniz içinize sığıyorsa devam edin.

Bu olay olmasaydı zaten bir araya gelirmişsiniz gibi konuşuyorsunuz nikah kalsın ne işe yarayacaksa şimdi

Zaten bir hata yapip tekrar nikah kiymissiniz sizi mağdur etmis ceza almasin diye yine siz nikah kiymissiniz!!!!

Kusura bakmayın ama artik aklınızi başınıza alin bence..

Hak ettigi cezayi cekseydi belki bu adamı öldürmek yemezdi şimdi...

Sonuçta iki çoçuğunun annesine şiddet uygulamış hemde baya uygulamış ki raporunuz var .Ben gerçekten anlamaya çalışıyorum sizi ama neden hala onu korumak için bir insan kendini tekrar ateşe atar ki üstelik bu konuda devlet sizin yanınızdayken bence duygunuz bitmemiş yoksa bırakırsınız ki yaptığının bedelini ödesin ödemesini istemiyordunuz neden rapor aldınız bile bile lades yapmışsınız.Bari şimdi bırakın yaptığının bedelini ödesin ne vicdanı yapıyorsunuz.Boşan gitme yanınada yaaaa!

Adamı bosayin. Bu durumda bosanmak kolay olur. Çocuklarıniz için profesyonel yardim alin, hatda kendiniz icin. Esinizin annesiyle görüşmeyi kesin. Ona da Allah yardim etsin kimse evladının katil olmasını istemez ama kafanizi acilen toplayın. Adam cezasini alsaymis keske. Belki akillanirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…