- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Eşinin, ailesinin, çocuklarının hayatı tehlikede olur, onların hayatını korumak için katil olur bir nebze anlarım, kader kurbanı, adam çocuklarının ailesinin hayatı için istemeden cinayet işlemiş derim ama sizi döven biri zaten kusura bakmayın ama topluma zararı olma potansiyeli olan biridir, ki bir adamcağızı öldürmüş bile, özür dilerim çocuklarınızın babasıdır ama böyle bir adamla evli kalınmaz, üstelik sizi dövdüğü için aferin iyi ki dövdün der gibi ceza almasını engellemek için yeniden nikah yapmışsınız, eşiniz düşen kader mahkumu bir mazlum değil kusura bakmayın.Benimle olan darp mahkemesi yüzünden ceza alacaktı çocuklar anası babası araya girdi avukat sadece tekrar evlendik mutluyuz derseniz cezadan kurtulur dedi bende bana bulaşmasın uzak.olsun diye formalite bir nikah yaptım ama görüldüğü gibi başıma dert oldu.. düştüm bir pisliğin içine çırpındıkça batıyordum işte
Eski konularına baktım da (hatta sizin bir üst mesajınıza alıntıladım) durumları epey karışıkmış.Hiç tanımadığı bir insanı öldürebilen bir caniye herhangi bir medeniyet ya da iyi niyet göstergesinde bulunmanız abes olur bence. Zaten insan değilmiş. Boşanın, tamamen çıkarın hayatınızdan. Nasıl bir mahkeme, sizi bu manyakla ikinci kez evlenmenize sebep verdi kısmını çok merak ettim.
Bakin taraf olunca yani bir şekilde bu suçu işleyen biriyle bir bağınız olunca malesef ki çabucak bu suçlu diyip hayatınızdan çıkartıp atamıyorsunuz. Boşansam da iki çocuğumun babası bu adam malesef ki ve bu durumda da bir yapılması gereken yada ne bileyim doğru bir hareket falan varmış gibi geliyor insana.. ne yapmak lazım diye soruyorum farkındaysanız inanın hiç yerimde olmak istemezdiniz
Yeni gördüm içerikleri. Konu sahibi tam olarak açıklamış sonradan. Bu cani konu sahibini darp etmiş ve ceza almasın diye mahkemeye mutluyuz imajı çizmek için formalite bir nikah yapmışlar. Valla şurada bazı konuları okudukça, insanın gerçek olduğuna inanası gelmiyor. Bana şiddet uygulamış, madde, alkol bağımlısı bir yaratığı niye kurtarmaya çalışayım? Bu adam birden canavara dönüşmedi herhalde, muhtemelen hep böyle mayası bozuktu. Peki 2 çocuk niye? Yazık yahu, yazık çocuklara. Şu yaratığa baba demek bile ağır. Bir de Allah yardımcın olsun diyecekmiş konu sahibi.Eski konularına baktım da (hatta sizin bir üst mesajınıza alıntıladım) durumları epey karışıkmış.
Hakaret davası falan var ortada. Erkek kişisi denetimli serbestlik falan almış. Muhtemelen o davalardan "yırtmak" için yapılan bir şey.
Hatta adresi de değiştirinAdam öldüren birine Allah yardimcin olsun diyip gelmem.
Derhal Boşanın
Öyle olmuyor işte düşene bir tekme de ben atmışım gibi hissediyorum ne bileyim. Tabi bunda kaynanamın arayıp arayıp ağlamaları etrafımdaki sosyal baskının da etkisi var. Kafam çok karışık
Sonuçta iki çoçuğunun annesine şiddet uygulamış hemde baya uygulamış ki raporunuz var .Ben gerçekten anlamaya çalışıyorum sizi ama neden hala onu korumak için bir insan kendini tekrar ateşe atar ki üstelik bu konuda devlet sizin yanınızdayken bence duygunuz bitmemiş yoksa bırakırsınız ki yaptığının bedelini ödesin ödemesini istemiyordunuz neden rapor aldınız bile bile lades yapmışsınız.Bari şimdi bırakın yaptığının bedelini ödesin ne vicdanı yapıyorsunuz.Boşan gitme yanınada yaaaa!Benimle olan darp mahkemesi yüzünden ceza alacaktı çocuklar anası babası araya girdi avukat sadece tekrar evlendik mutluyuz derseniz cezadan kurtulur dedi bende bana bulaşmasın uzak.olsun diye formalite bir nikah yaptım ama görüldüğü gibi başıma dert oldu.. düştüm bir pisliğin içine çırpındıkça batıyordum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?