Eski Kocam adam öldürdü!!!

allah size akıl fikir versin.
adam sizi dövmüş ceza almasın diye adamı ödüllendirip nikah kıymışsınız.
gidin cezaevine ziyarete atlettir dondur götürün sigara parasını verin.

Bir yaratık nasıl bir öfkeye kapılıp bir cana kıyabilir dehşete düştüm o evde 2 çocukla Allah a emanet yaşamışsınız

Hiç muhatap olmayın boşanma davası açın derhal bosanın. Sürünsün o da icerde.

Emin olun hic kimse yerinizde olmak istemez. Siz ceza almasin diye nikah yapmissiniz odul gibi. Belkide ceza alsaydi su an o adam hayatta olurdu bunun icin yerinizde olsam vicdan azabi duyardim. Siz hala yapilacak iyi bir hareket dusunuyorsunuz.
Aynı fikirdeyim seninle. O nikahı tekrar yapmasaydı belki tutuklanacaktı bu cani. Bu tipleri topluma karıştırmamak lazım da ahh işte ülkem adaleti.

Neyin vedası allah aşkına
adam öldürmüş ,bir cana kıymış, kendi canınızı kurtardığınıza şükür edin. bu adam dengesizmiş iyiki size ve çocuklarınıza birşey yapmamış

O zaman bu yaptığına göz yummasaydınız o adam yaşıyor olacaktı farkındasınız değilmi ?

Sen iyimisin...oraya kavga etmeye gitsen ne olur gitmesen ne olur....cok daha ciddi bir durum var ortada...
Düsene tekme mi? Az empati ya! Ailenden biri oldurulseydi yine boyle cici olurmuydun katile?
Dar bakmayin bu kadar

Siz esinizin cezaevine girmesine kıyamamıssıniz karşı tarafta 2 küçük çocuğu olan bir baba vefat etmiş... O iki küçük masuma,adama, adamın eşine ve her iki aileye ve o iki küçük çocuğun geleceğine ve o ailenin mutluluk hayaline ve daha sayamayacagim birçok şeye bir güzel kıyılmıs (!)
eşiniz yine de içeri girmiş hemde belki cıkamamak üzere.
Keşke tekrar nikah yapmayıp sadece darptan girseydi cezaevine...
ne diyim yazık karşı tarafa..

Öyle olmuyor işte düşene bir tekme de ben atmışım gibi hissediyorum ne bileyim. Tabi bunda kaynanamın arayıp arayıp ağlamaları etrafımdaki sosyal baskının da etkisi var. Kafam çok karışık
Düşen eski kocan değil, düşen öldürdüğü adam ve ailesi.
Allahından bulsun diyeceğinize merhamet gösteriyorsunuz. Zaten sizin merhametiniz (!) yüzünden olmuş bu cinayet.
Demeyeyim diyorum ama ben demesem de başkaları demiş zaten.
Kaynananızın telefonunu açmanıza bile koca bir yuh demek istiyorum

Sadece sizin çocuklarınıza ve karşı tarafa üzüldüm. Ne size ne o psikopat pisliğe.

Hadi bir tane dogurdun ikinciyi neden doguruyorsun? Bu adam 1 günde psikopat olmadı herhalde.

Bir insanın yaşama hakkını elinden almış katil sizin kocanız farkındasınız dimi?

Ona Allah yardımcın olsun denmez size ancak Allah akıl fikir versin denir.
Ne biçim bir düşünce tarzınız var üstelik annesiniz

Yanına gidip küfür kıyamet kavga edesim de var allah yardımcın olsun diyip vedalaşıp kalkıp gelesim de..
Adam öldüren birine gidip Allah yardımcın olsun mu diyeceksin ? Gebersin gitsin ! Kim bilir kimin ocağını söndürdü ?! Bir an önce boşanıp , katil karısı olmaktan kurtul .

Geçen sene arkadaşımin eşi cezaevinden izine çıkan madde bagimlisi biri tarafından öldürüldü. Tanımıyordu bile ve çocukları vardi cok cok üzücü bir durum. Izine cikan kisininde dolu dosyası var , esiniz gibi potansiyel varmis. Keske evlenip onu ordan kurtarmasaydınız . Formalite bir evlilik boşanın daha ne yapacaksınız. Size , çevreye , yoldan geçen birine zarae veren birine düşene tekme atmam diyorsunuz bunu anlamadim

Kayınvalide evinde kalıyormuşsunuz sanırım bu yüzden çekinceleriniz var.

Kocanız uzun yıllar hapiste kalacak. Siz o evde yaşadıkça kendi hayatınıza devam edemeyeceksiniz. Hadi ayrılmadınız diyelim 15-20 yıl sevmediğiniz size çektirmiş sadece toplum baskısıyla evli kaldığınız eşiniz hapisten çıkıp yanına gelecek. İçiniz alacak mı o adamı?

Çocuklarınız babasının hapiste olduğunu anlatmak zorunda mı kalsın?
Eşinizin ailesine çocuklarınızın yeni bir hayata ihtiyacı olduğunu bu yüzden babalarını tanımayan kişilerin olduğu bir yerde yeni bir hayat kurmak istediğinizi söyleyin. Çocuklarınız arkadaşlarına annem babam ayrı babamla görüşmüyoruz der olur biter. Siz evden ayrılırken yeni bir hayat kurmanız için (evin üç beş aylık kirası, çocuklara harçlık gibi) destek olsunlar. Yeterince destek olduğunuzu onun ceza almaması için gururunuzu çiğnediğinizi söyleyin gerekirse dava ile tehdit edin.

konuyu okuyup okuyup cikiyorum. umarim fake konudur. iki saatdir empati kurmaya calisiyorum ama olmuyo. bu nasil bir kafa ya.

Öyle olmuyor işte düşene bir tekme de ben atmışım gibi hissediyorum ne bileyim. Tabi bunda kaynanamın arayıp arayıp ağlamaları etrafımdaki sosyal baskının da etkisi var. Kafam çok karışık
Valla düştüğü yerden çıkamasın. Birini öldürmüş bir ocak söndürmüş resmen.

Madem formalite birliktelikti neden kv. Evinde kalıyorsunuz ?

İ şiniz çok zor. Bosanma kararı alırsanız size zarar verdirir mi ?

Gerçekten inanamıyorum , ne diceksiniz gidip beni dövdüm çektirdin , başka bir cana kıydın arkasında iki yetim kaldı, çocukların perişan oldu ama Allah kurtarsın. Direk boşanın zaten tekrar nikah yaparak hatanın en büyüğünü yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…