Benimle olan darp mahkemesi yüzünden ceza alacaktı çocuklar anası babası araya girdi avukat sadece tekrar evlendik mutluyuz derseniz cezadan kurtulur dedi bende bana bulaşmasın uzak.olsun diye formalite bir nikah yaptım ama görüldüğü gibi başıma dert oldu.. düştüm bir pisliğin içine çırpındıkça batıyordum işte
Aynı fikirdeyim seninle. O nikahı tekrar yapmasaydı belki tutuklanacaktı bu cani. Bu tipleri topluma karıştırmamak lazım da ahh işte ülkem adaleti.Emin olun hic kimse yerinizde olmak istemez. Siz ceza almasin diye nikah yapmissiniz odul gibi. Belkide ceza alsaydi su an o adam hayatta olurdu bunun icin yerinizde olsam vicdan azabi duyardim. Siz hala yapilacak iyi bir hareket dusunuyorsunuz.
O zaman bu yaptığına göz yummasaydınız o adam yaşıyor olacaktı farkındasınız değilmi ?Benimle olan darp mahkemesi yüzünden ceza alacaktı çocuklar anası babası araya girdi avukat sadece tekrar evlendik mutluyuz derseniz cezadan kurtulur dedi bende bana bulaşmasın uzak.olsun diye formalite bir nikah yaptım ama görüldüğü gibi başıma dert oldu.. düştüm bir pisliğin içine çırpındıkça batıyordum işte
Düşen eski kocan değil, düşen öldürdüğü adam ve ailesi.Öyle olmuyor işte düşene bir tekme de ben atmışım gibi hissediyorum ne bileyim. Tabi bunda kaynanamın arayıp arayıp ağlamaları etrafımdaki sosyal baskının da etkisi var. Kafam çok karışık
Adam öldüren birine gidip Allah yardımcın olsun mu diyeceksin ? Gebersin gitsin ! Kim bilir kimin ocağını söndürdü ?! Bir an önce boşanıp , katil karısı olmaktan kurtul .Yanına gidip küfür kıyamet kavga edesim de var allah yardımcın olsun diyip vedalaşıp kalkıp gelesim de..
Valla düştüğü yerden çıkamasın. Birini öldürmüş bir ocak söndürmüş resmen.Öyle olmuyor işte düşene bir tekme de ben atmışım gibi hissediyorum ne bileyim. Tabi bunda kaynanamın arayıp arayıp ağlamaları etrafımdaki sosyal baskının da etkisi var. Kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?