Eski kocam boşandı.Bana ve çocuklarına dönmek istedi. İlk defa hayır istemiyorum dedim.

ilk cümleni okur okumaz okyanus olduğunu anladım.

Sen o adama dönersin .. net!

çok doğru söyledin hem azcıkta sen havalan

Siz bilmiyorsunuz bu hanım eski kocasina takıntılı. Tüm eski üyeliklerinde konularını okurdum. Çok çektirmiş adam. Evlendiği günden beri iyi bir işi var ama basta kocasının ailesiyle yaşamış, markete bile yollamiyolarmis hamileyken evinde başka kadın yakalayıp üzüntüden düşük yapmış boşanmış. Sonra tekrar beraber yaşamaya başlamış hamile kalınca bu kez nikah yapsın diye adama yalvarmak zorunda kalmış. Zarzor evlenmiş yine hergün aldatılma kavga derken boşanmış, adam 2-3 ayda başkasıyla evlenmiş bir yandan da bunlara umut veriyordu boşanıp size dönücem diye. Derken yeni karısının hamile olduğunu öğrendiler falan filan. Özetle böyle şeyler yani. Kadıncağız da çocukları da destek alıyorlar, psikolojileri iyi değil. Ben çok üzülüyorum hala eski kocasıyla ilgili konu açtıkça bir türlü kurtulamadı pis adamdan. Allah yardımcılari olur inşallah da kalkıp bir daha evlenmese bari. Ama tanıyan diger arkadaşların yorumlarına bakıyorum da, geri dönecegini düşünüyorlar. Yıllardır bugünü bekliyordu malesef

Son düzenleme:
Lafları soyleyecek hıncını da almıssın dövme tabıkı. gerı gelmesını ısteme psıkolojısı ıle de donmesını ıstemıssın adam ıyı veya kötu ulasamadıgında guzel gorunmus ama esasen adam dandik bırı demekkı bır yıgın sey yazmıssın.
ıyı ornek de olmaz o cocuklarına

Sakın döneyim deme adamın değişmediğini kendi ağzınla söylemişsin şu an huzurlu bir hayatınız var çocukların bile istemiyorken dönme koca dediğin nedir ya? Milleti anlamıyorum ne kadar koca delisi bir milletimiz var... Kimseye aldanma özellikle kan bağın olmayan kişiler sana pişman olursun deyip aklını çelmeye çalışıyorsa bil ki şu anki düzenli hayatını kıskanıyorlar. Havlanmış mısın? Havalanmak böyle bir şey ise gitsin herkes havalansın bir zahmet hayatını ne güzel düzene oturtmuşsun çocukların başarılı sen terfi almışsın bence çevrendekiler seni kıskanıyor. Kimseyi dinleme.

size çok çektirmişler ve siz şu an mutlusunuz ama kafanızda sanki geri dönme gibi bir şey var ,eşiniz düzelmicek ,sizde bile bile lades diceksiniz herşey başa sarıcak gelsin mutsuz günler ,annenize ve de çevrenize bakmayın nasıl çevre bu ki yaşadıklarınızı bile bile dön diyebiliyor size aklım almıyor umarım hata yapmazsınız denenmişi denemek olmaz ama siz bilirsiniz yine de

Adamın evini, yuvasını dağıtmayı başardın tebrik ederim :)
Eli öpülecek kadınsın şimdi eserinle gurur duyabilirsin.

Kızınızı da sizi de cok takdir ettim. O size tuhaf akıllar veren arkadaslarınızdan uzaklasın derim.

Eski eşle barışmak , çocuklarınızın düzenini yeniden bozmak demek, bundan sonra bence öncelik onların istikbali ve siz bunu güzel ilerletmişssiniz, böyle durumlarda hırs yapmak olmaz, aman dönmüşken barişiyim demek olmaz, bir kere aldatan saygısız erkek yine yapar, ikinci kez yine gider, o zaman daha çok yıkılırsınız, bence bu adam için değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…