eski kocam doğum günümü kutlaması

kişiliksiz işte canım. kendine göre kendi sütten çıkma ak kaşık ondan yüzsüzlüğü. teşekkür ederim tatlım
İşte yüzsüzlüğü burdan belli güzelim. Bu kadar iftira atıp laf söyleyen adam normal olmaz ki mesaj atması normal olsun
Boşverrrr. Hayatına devam et gün gelir ne iyisi çıkar karşına.

Mesaj ile sana açılacak kapıyı aralamak istemiş.
Tıkladığı kapını aralayıp aralamamak senin kararına bağlı.
Yaşanan sıkıntıları göz ardı eder ve duygusal davranırsan üzülebilirsin.
Hakkında hayırlısı İnşallah.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.

Eski defterleri açmayın boşuna
Hem siz cevap verirseniz hatasını anlamayacak ki o da size cevap verecek boşuna yüz göz olcaksınız

zaten belliki dikkatini çekmek için yazmış bakalım atarsam ne tepki vercek diye cevap vermeyin çünkü cevap verirsen bu sefer oo beni unutamadı dicek o yüzden boşver
bu arada doğum günün kutlu olsun

can sıkmak istemiş. doğum gününde aklına düşmek, sana vicdan yaptırmak filan istiyor herhalde. ona vereceğin en güzel cevap hiç sallamamak olur. mutlu olduğunu ve istediğin hayatı yaşadığını ancak böyle gösterebilirsin :)

Boylelerini umursamamak onlar icin en guzel cevaptir. Egosunu tatmin etmek istiyosa yine mesaj atar zaten hic sallamayin.. Ya da engelleyin.

Söylemek istediklerin varsa bahaneyle söyle, barışmak istiyorsan fırsatı düzgün bir dille değerlendir, Allaha yakın bana uzak olsun diyorsan da hiç birşey yazma

Boşluğa düşmüş anlık.. Kafanızı karıştırmak istiyor.

Ben olsam asla cvp. yazmazdım. Silin msj.ını ve telefonunu. Boş verin.
İnşaallah çok mutlu olursunuz.
cevap vermedim bir gün geçti ikinci mesaj geldi az evvel bi mesaja cevap yazamayacak kadar değersizmişim yazıklar olsun sana seni nasıl sevdim ben. allahımmmm çok şükür kurtulmuşum bundan. teşekkür ederim canım inşallah mutlu olcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…