eski kocam doğum günümü kutlaması

Söylemek istediklerin varsa bahaneyle söyle, barışmak istiyorsan fırsatı düzgün bir dille değerlendir, Allaha yakın bana uzak olsun diyorsan da hiç birşey yazma
asla barışmam onunla,hayatımı içine etti tabiri caizse..... soylemek istediğim çok sey var Ama değmez yaaa.anladım iyice. sizlerde benle aynı fikirdesimiz teşekkür ederim herkese

ayyy pastaya bayıldım.çok teşekkür ederim 30 yaş bana uğur getirsin inşallah.....
evet duygusal davranmamak için hemen siz kızlardan fikir almak istedim. saolun hepiniz yol gösterdiğiniz için.....

Bence de yazma canım adam yerine koymamış olursn eğer yazarsan, yazmazsan iyi olur. Doğum günün kutlu olsun
teşekkür ederim canımmm.cevap yazmadım sayenizde yardımınızla ama o yüzsüz ya
ikinci mesajı yazdı utanmadan hala beni suçluyorpastamdaki mumla birlikte üfürdümmm onuuu

Bence cevap vermeyin. Hatta arada cocuk felan yoksa hattinizi degistirin bir daha ulasamasin size.

zaten belliki dikkatini çekmek için yazmış bakalım atarsam ne tepki vercek diye cevap vermeyin çünkü cevap verirsen bu sefer oo beni unutamadı dicek o yüzden boşver
bu arada doğum günün kutlu olsun
evet canım,ama yüzsüzce 2. msj yazdı ya o daha da ayar oldu belli ki hahahha......teşekkür ederimm

Muhatap olma.Verdigin tepkiye gore duygu durumunu olcecek....İnsanlarin omru hayatta yasadigi kadar degil, gonlunde yasadigi kadardir.Kafanda oldur gitsin.Bitmisin hesabi olmaz.Birak cevap verilmeyen, muhatap dahi alinmayan biri hissetsin kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…