- 20 Temmuz 2015
- 278
- 247
- 18
- Konu Sahibi kelebekleagac
-
asla barışmam onunla,hayatımı içine etti tabiri caizse..... soylemek istediğim çok sey var Ama değmez yaaa.anladım iyice. sizlerde benle aynı fikirdesimiz teşekkür ederim herkeseSöylemek istediklerin varsa bahaneyle söyle, barışmak istiyorsan fırsatı düzgün bir dille değerlendir, Allaha yakın bana uzak olsun diyorsan da hiç birşey yazma
teşekkür ederimmmmm,ama canımı sıkamadı eğlendim daha çok,şükrettim kurtuldum diye....Canınızı sıkmak istemiş. Sıktırmayın. Doğumgününüz kutlu olsun :)
ayyy pastaya bayıldım.çok teşekkür ederim 30 yaş bana uğur getirsin inşallah.....Mesaj ile sana açılacak kapıyı aralamak istemiş.
Tıkladığı kapını aralayıp aralamamak senin kararına bağlı.
Yaşanan sıkıntıları göz ardı eder ve duygusal davranırsan üzülebilirsin.
Hakkında hayırlısı İnşallah.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.
canım yazmadım ama yine yazdı uyuzYazma bencede muhtemelen tekrar yazacaktır zaten.
Yanii tahmin ettim,gıcık olup sen yazmadıkca yazarcanım yazmadım ama yine yazdı uyuzbide yazaydım kim bilir neler olurdu....
teşekkür ederim canımmm.cevap yazmadım sayenizde yardımınızla ama o yüzsüz yaBence de yazma canım adam yerine koymamış olursn eğer yazarsan, yazmazsan iyi olur. Doğum günün kutlu olsun
cevap yazacak kadar değeri yokmuşmuş bende,bana yazıklar olsunmuş beni nasıl sevmişmiş.allah beni nasıl biliyosa oyle yapsınmış.........Yanii tahmin ettim,gıcık olup sen yazmadıkca yazarne diyo..
Hırslanmışcevap yazacak kadar değeri yokmuşmuş bende,bana yazıklar olsunmuş beni nasıl sevmişmiş.allah beni nasıl biliyosa oyle yapsınmış.........
evet canım,ama yüzsüzce 2. msj yazdı ya o daha da ayar oldu belli ki hahahha......teşekkür ederimmzaten belliki dikkatini çekmek için yazmış bakalım atarsam ne tepki vercek diye cevap vermeyin çünkü cevap verirsen bu sefer oo beni unutamadı dicek o yüzden boşver
bu arada doğum günün kutlu olsun
ayyyy demeeeHırslanmış
Devamı gelir.
2.cevabımı yazdı bideevet canım,ama yüzsüzce 2. msj yazdı ya o daha da ayar oldu belli ki hahahha......teşekkür ederimm
çok teşekkür ederimDogum gunun kutlu oksun.guzel gunler dilerim
ben devamını bekliyorum onda bu ego varken!!!! amaç doğum günümü mahvetmek gibi. neyse daha yazsın dursun2.cevabımı yazdı bideyüzsüzmüş cidden neyse takmamakla iyi yapmışsın
aynen zaten bugünü bile bile seçmiştir o neyse canım en azından umdunu bulamamış egosu biraz düşmüştür belkiben devamını bekliyorum onda bu ego varken!!!! amaç doğum günümü mahvetmek gibi. neyse daha yazsın dursun
onun egosunu şişiren liseli sevgilileri var canım bana iş düşmezaynen zaten bugünü bile bile seçmiştir o neyse canım en azından umdunu bulamamış egosu biraz düşmüştür belki
İkinci mesajda ne yazmiş?
yazmış canımmcevap yazacak kadar değeri yokmuşmuş bende,bana yazıklar olsunmuş beni nasıl sevmişmiş.allah beni nasıl biliyosa oyle yapsınmış.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?