- 20 Ocak 2021
- 2.523
- -335
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Yanarım yanarım çocuklara yanarım… oraya gidecek baba soracak annen kimleydi nerdeydi, buraya gelecek baban kimleydi nerdeydi Rabbim o yavrucağın yardımcısı olsun ne denilirAğlayacağım.cocugum babasının yanında 5 hafta kaldı ve dün geldi.eski eşim mayısta evlilik teklif etmiş ve ben kabul etmemiştim.cekincelerkm vardı.0glum babasının kendisini bir bayan ve oğluyla tanistirdigjni kafeye gittiklerini kadının sürekli soğuk çay istediğini söyledim oğlum once üzülmüş beni artık istemediği için babasi.ama kadını da sevmiş sonradan.anne cok komik biri ve beni de sevdi anne.babamla iyi de anlaşıyorlar ama el ele tutusmadilar dedi.bu adam.4 ayda nasıl sevgili.buldu.moralim bozuk.ben napicsm bilmiyorum.
Cocukla tanıştırma si 3 4 aylık kadini saçma geldi.arti çocuğumun gozleri doluyor.nwfret ettim ondan ağlıyorum su an.benim cocugumu elin ne oldugu belirsiz kadınıyla nasil tanistirirYanarım yanarım çocuklara yanarım… oraya gidecek baba soracak annen kimleydi nerdeydi, buraya gelecek baban kimleydi nerdeydi Rabbim o yavrucağın yardımcısı olsun ne denilir
Benim çocuğum isin içindeyse üzülüyorsun benimle ilgilidir.ve ayrica bir kadin olarak hem kıskandım hem de üzüldüm.Size ne?
Ya ben tam bilmiyorum konu ne ama bu adam da pamukun babasini dövmüş sanırımİnşallah çok mutlu olur ve gerçek bir evlilik yaşar adamcağız. Evlenip de doğru düzgün evlilik yaşamamıştı bu sefer yüzü güler umarım
Birgün belki sizde “elin ne olduğu belirsiz erkeğiyle” tanıştıracaksınız? İyi olsaydı-olsaydınız boşanmazdınız değil mi?Cocukla tanıştırma si 3 4 aylık kadini saçma geldi.arti çocuğumun gozleri doluyor.nwfret ettim ondan ağlıyorum su an.benim cocugumu elin ne oldugu belirsiz kadınıyla nasil tanistirir
Cocukla tanıştırma si 3 4 aylık kadini saçma geldi.arti çocuğumun gozleri doluyor.nwfret ettim ondan ağlıyorum su an.benim cocugumu elin ne oldugu belirsiz kadınıyla nasil tanistirir
Çocuktan laf almadım.aksam uyurken anne sana bisi anlatacağım ama kimseye söyleme diye cekine cekine anlattı cocuk.sonrasinda uykum kaçtı hiç uyuyamadimTeklifi reddetmişsiniz. Zaten ilkinde olmamış, ikincisinde de olmamış. Adam sürekli peşinizden mi koşacaktı.
Oğlunuzdan da laf almanız çok ayıp bence. Yazık çocuğu da arada bırakırsınız böyle devam ederse.
Eski eşiniz ve yeni sevgilisi oğlunuza karşı iyiyse ve babalık görevini yerine getiriyorsa size laf düşmez istediğini yapar.
Bu şekilde kendinizi de oğlunuzu da üzmeyin.
siz de kendi hayatınıza bakın. Geçmişe takılırsanız siz üzülürsünüz. Adam birini bulmuş devam etmiş.
Sizde öyle olun
Saçmalamayın isterseniz, o adam artık bekar ve istediği kadınla birlikte olabilir.Cocukla tanıştırma si 3 4 aylık kadini saçma geldi.arti çocuğumun gozleri doluyor.nwfret ettim ondan ağlıyorum su an.benim cocugumu elin ne oldugu belirsiz kadınıyla nasil tanistirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?