- 21 Mart 2025
- 70
- 198
- 8
- 27
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Eeee siz de iş konusunda size yardım eden adam üzerine günlerce kafa yordunuz acaba hoşlandı mı benden diye. Sevmek sevilmek benim de hakkım diyordunuz.Ağlayacağım.cocugum babasının yanında 5 hafta kaldı ve dün geldi.eski eşim mayısta evlilik teklif etmiş ve ben kabul etmemiştim.cekincelerkm vardı.0glum babasının kendisini bir bayan ve oğluyla tanistirdigjni kafeye gittiklerini kadının sürekli soğuk çay istediğini söyledim oğlum once üzülmüş beni artık istemediği için babasi.ama kadını da sevmiş sonradan.anne cok komik biri ve beni de sevdi anne.babamla iyi de anlaşıyorlar ama el ele tutusmadilar dedi.bu adam.4 ayda nasıl sevgili.buldu.moralim bozuk.ben napicsm bilmiyorum.
Cocukla tanıştırma si 3 4 aylık kadini saçma geldi.arti çocuğumun gozleri doluyor.nwfret ettim ondan ağlıyorum su an.benim cocugumu elin ne oldugu belirsiz kadınıyla nasil tanistirir
Sen elin herifini bulsan tanıştırcan ama.Cocukla tanıştırma si 3 4 aylık kadini saçma geldi.arti çocuğumun gozleri doluyor.nwfret ettim ondan ağlıyorum su an.benim cocugumu elin ne oldugu belirsiz kadınıyla nasil tanistirir
O adamla olnayincami böyle karalar başladınız çocuğunuza bunuda anlattınız mi biri vardı olsaydı babanın kimle olduğu şimdi umurum olmazdı diyeEeee siz de iş konusunda size yardım eden adam üzerine günlerce kafa yordunuz acaba hoşlandı mı benden diye. Sevmek sevilmek benim de hakkım diyordunuz.
Sevmek sevilmek eski eşinizinde hakkı değil mi?
Ömür boyu sizi beklemeyecekti ki zaten sizden de boşanmak için baya çabalamıştı
Bende aynı durumdayım iki aylık ilişkim var sevgilim haftasonu beni çocuklarıyla tanıştırdı. Yani evliliği bitmiş. Bu durumda neyi bekliyoruz ki. Siz ne bekliyorsunuz.Ağlayacağım.cocugum babasının yanında 5 hafta kaldı ve dün geldi.eski eşim mayısta evlilik teklif etmiş ve ben kabul etmemiştim.cekincelerkm vardı.0glum babasının kendisini bir bayan ve oğluyla tanistirdigjni kafeye gittiklerini kadının sürekli soğuk çay istediğini söyledim oğlum once üzülmüş beni artık istemediği için babasi.ama kadını da sevmiş sonradan.anne cok komik biri ve beni de sevdi anne.babamla iyi de anlaşıyorlar ama el ele tutusmadilar dedi.bu adam.4 ayda nasıl sevgili.buldu.moralim bozuk.ben napicsm bilmiyorum.
Ağlayacağım.cocugum babasının yanında 5 hafta kaldı ve dün geldi.eski eşim mayısta evlilik teklif etmiş ve ben kabul etmemiştim.cekincelerkm vardı.0glum babasının kendisini bir bayan ve oğluyla tanistirdigjni kafeye gittiklerini kadının sürekli soğuk çay istediğini söyledim oğlum once üzülmüş beni artık istemediği için babasi.ama kadını da sevmiş sonradan.anne cok komik biri ve beni de sevdi anne.babamla iyi de anlaşıyorlar ama el ele tutusmadilar dedi.bu adam.4 ayda nasıl sevgili.buldu.moralim bozuk.ben napicsm bilmiyorum.
Samsun a geldim ve bir isim için bir kurum a gittim.orada bir çalışan bana yardımcı oldu 15 gün önce ve isimi hallettim.gorevi de degildi.bugun gene benzer bir şey için oraya gittim.bana sıkıntı olursa, bu evrakla halledemezsen WhatsApp numaram dedi numarasını verdi.
Adamdan elektrik aldım, hoslandim.ben bu şehire yeni gelme sürecinde yalnız hissettim ve ona bugün yazsam mı yazmasam mı diye dusunurken whatsaptan mesaj attım.sorun çıkarsa sizi ararim diye.peki her zaman vs yazmış.ama halledersin o evrakla vs yazmış ve bana istediğin zaman yazabilirsiniz yazmış.
Simdi bu adama.mesaj attım ve kendimi aşağılık hissediyorum.beni basit kadın olarak görmesini istemem.o sicakligi çok hoşuma gitti.yanlis mi yaptım.110 kilo obez bir kadin olarak.benim kendimi kadin olarak görmeye, bir erkeğin ilgisini hissetmeye hakkim yok mu
Sen konuya gel.adam biraz önce gene mesaj atti.utaniyorum bakamadım, kendimi yeni aşık olmuş bir genc kiz.gibi hissettim.yuzumde aptal bir gulumseme
Bence adami rahat birak cünkü sen de o yollara girmissin o senden erken bulmus hepsi bu ayrildiniz o sana ait degilBen ciddi bir.iliski istemiyorum.kisa zamanli bir flört olabilir
Bak bunu bilmiyordum insanin kendine saygisi olmali hayir kurtulmussun da daha ne istiyorsunBide amiliyatliyken sizi arabada dövmüş bu adam için oturup üzülüyorsunuz ya neyse size iyi forumlar
burada bir apart var "kız & bayan apartı"Bayan arkadaşı diyince anlamadım bir an
Boşverin konu sahibi olan olmuş zaten
Harbi ya ne alaka ben de anlamadim sanirim adamin parasini o kadina harcamasina sinirliAllah allah size ne, niye moraliniz bozuldu? Kadının soğuk çay içmesi ne alaka şimdi?
Hayır bitmiş gitmiş bı sebebi var olmamış böyle bir kadinida hiçbir erkek sevip hayat kurmak istemezki bir daha hala aklı eski este mutlu olmasın bı taraftan arayışta insan kendine dürüst olacak kader yoluna bakacak güçte olmayana gülmez.Geldik geçtik o yollardan çocuğa bunlar hissettirilmez beni döven eski koca birini buldu diye karalar baglanmaz.Kendine yatırım yapacaksın başka çıkış yok Genç kız gibi ilk aşk gibi davranmayacaksin.Benimle olmamış adam kinle naparsa yapsın deyip hayata karisacaksin .O adam zaten evliyken saygı duymuyor da bosanincami takacak sizin duygulari .Fayda kendinden insanaBak bunu bilmiyordum insanin kendine saygisi olmali hayir kurtulmussun da daha ne istiyorsun
Kör ölür badem gözlü olur derler bunun ki de o hesap adam demis biri var inanmamis sanirim kendine cok güveniyorduHayır bitmiş gitmiş bı sebebi var olmamış böyle bir kadinida hiçbir erkek sevip hayat kurmak istemezki bir daha hala aklı eski este mutlu olmasın bı taraftan arayışta insan kendine dürüst olacak kader yoluna bakacak güçte olmayana gülmez.Geldik geçtik o yollardan çocuğa bunlar hissettirilmez beni döven eski koca birini buldu diye karalar baglanmaz.Kendine yatırım yapacaksın başka çıkış yok Genç kız gibi ilk aşk gibi davranmayacaksin.Benimle olmamış adam kinle naparsa yapsın deyip hayata karisacaksin .O adam zaten evliyken saygı duymuyor da bosanincami takacak sizin duygulari .Fayda kendinden insana
Kime isterse harcar bence eski eşe soracağını sanmam kadınlar bosaninca evlenebilir miyim hayatım paramı nereye harcayayim canimmi diyor .Çocuğuna birakacaklari yapacakları adamı ilgilendirir böyle çocuğu çok ortalarda kullanmaya kalkan baba cocuguda birbirinden soğutur.Sonra erkek arkadaşımla bulunacağım babası çocuğu almıyor diye de dert yanarHarbi ya ne alaka ben de anlamadim sanirim adamin parasini o kadina harcamasina sinirli
madem kıskanacaktın teklifini kabul etseydin o zamanBenim çocuğum isin içindeyse üzülüyorsun benimle ilgilidir.ve ayrica bir kadin olarak hem kıskandım hem de üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?