Eski kocamin bayan arkadasi varmis

Ya ben tam bilmiyorum konu ne ama bu adam da pamukun babasini dövmüş sanırım Gerçi konu pamuksa her sey mümkün ama adam da çok normal degil gibi?
Dövdürdü esasında.
Hoş adam da normal biri olsa bu kadınla evlenmezdi de.
Baştan beri hep geçimsizlik olan bir evlilik bu.
Pamuk kızıyor ama vajinusmusken katakulliyle yaptı o çocuğu mesela.
Yani adamın da yaşadığı şey cidden kabus gibi bir evlilikti.

Allah mesut etsin insallah mutlu olur diyeceksiniz. Gerisi zaten Sizi ilgilendirmez
Oyle dedim.baban mutlu bak ne güzel biz anlaşamıyorduk.onun mutlu olmasını istersin herhalde. Dedim.ayrica bu kadin olabilir başka biri olabilir hepsine abla de ve iyi davran.evlenirlerse iyi anlaşın dedim cocuguma böyle dedim demesine de gel de benim içimi sor

Ya çocuğunuzu soktuğunuz durumlara bak neden yansıtıp birde muhbirlik yaptırıyorsunuz sinir oluyorum böyle annelere. Çocuğa birşey yansıtmasanız gelip anlatmaz artık herkesin kendi hayatı var olabilir böyle şeyleri bana anlatmana gerek yok diyebilirsiniz. Büyüklerin işine karışmaz çocuklar.
Neden şuan eski eşin mesela bununla mı ilgilenseniz acaba boşanmışsınız yeni biri girmiş hayatına ne var yani/ sırf bu yüzden evlenmiş boşanmış cocuklu biriyle evlenmek istemiyor kadınlar.

Ya benden çok eski zamanlar o yüzden hiç bilmiyorum. Sadece yorumlarda yazanlardan kafamda bir seyler oluşmuş. Mesela ne oldu da babasını dövdürdü bu bende hep bir merak konusu anlatan olursa sevinirim. Bebegi de şırıngayla yapan üye mi bu?

Cocuk ilginç tuhaf gelen herseyi bana anlatır zaten bana anlatması için kadinla tanıştırdı bence muhabirlik degil.bana da demisyi biri var diye inanmamıştım varmış gerçekten

Eğer çocuğunuza psikolojik ve fiziksel olarak bir zararlari yoksa maalesef sizi ilgilendiren bir durum bulunmamaktadır. İç güdüsel olarak kiskanmaniz normal ama çokta uzatmamaniz gerekiyor

Sen şuna çocuğu bahane etmeden kıskandım desene. Yapabileceğin bir şey yok, hayat devam ediyor.
Kıskandım ama çocuğumun gözyaşına ds kahroldum gene gözlerim doldu nefret ettim çocuğun gözlerinin dolup dudağının bükülmesi kahretmesin ben8

Cocukla tanıştırma si 3 4 aylık kadini saçma geldi.arti çocuğumun gozleri doluyor.nwfret ettim ondan ağlıyorum su an.benim cocugumu elin ne oldugu belirsiz kadınıyla nasil tanistirir
ayıp ama
ne demek ne olduğu belirsiz kadın?

eski eşinizin yeni sevgilisinden hoşlanmak ona iyi olmak filan zorunda tabi değilsiniz de, niye kadına abuk abuk laf ediyorsnuz? kıskanın tamam, edebinizle kıskanın.
Cocuk ilginç tuhaf gelen herseyi bana anlatır zaten bana anlatması için kadinla tanıştırdı bence muhabirlik degil.bana da demisyi biri var diye inanmamıştım varmış gerçekten
e adam size demiş zaten
çocuğu da tatilde yanındayken tanıştırmış
daha ne olsundu?
ama bu konudaki eski koca normal görünüyor adam babayı neden dövdü ben de bilmiyorum, çok şaşırdım bu işe.

üstelik de bu çocuk 8 yaşında 8 senedir çocuğuna pamuk'un ailesi bakıyor ha geçen konuda dedi bunu da, bilmiyodum ben
bu kadın taşındı, ane-babası da ev tutmuş o şehirde, salt çocuk bakma sebepli
kadın hala diyor ki kendi evleri var, bize bakma gibi bir durum yok

herkes hobi olsun diye başka başka evler tutuyor sanıyor bu kadın

Allah mutlu etsin adamı, sende bu takıntıyla çok ağlarsın

Yani bir de maalesef meraklı da biriyim ve şu an gerçekten bu dayak mevzusunu öğrenmek istiyorum Oyle ya da böyle, kadinla kötü bir evliliği olmuş olabilir, cinsellik yaşamamış olabilir, kadın kışkırtıp dövdürmüş olabilir ama nihayetinde bu adam bir baba dövmüş. Bunu da aklamaya gerek yok. Tabii konuyu okurum aa haklıymış derim belki bilemiyorum yani Burada her sey mümkün gerçekten.

Yanlış bilmiyorsam eski kocası çocuk benden değil demiş, Pamuk’un babası da adamın üzerine yürüyünce kocası babayı dövmüş. Pamuk da babasını suçlamış.
Ben konunun aslını bulamadım, önceki konuların yorumlarından topladıklarımla anlayabildiğim bunlar
Pamuk da normal değil eski eşi de, ayrıldılar bir ara barışır gibi oldular. Adam pamuk ameliyatlıyken arabada onu dövdü

Adam teklif etmis ve reddetmissiniz napacak seni mi bekleyecekti? Serbest piyasa istedigini yapar bu kadınla olmazsa baska bir kadınla olur ama olur.

E tamam da hani ayrılırken bunları da göze almamız gerekiyor ya! Hem ayrılayım hem cepte dursun diye bir şey olamaz değil mi bu şımarıklıktır.

Olması gereken bu
Medenice davranıp onun yuva sahibi olmasını dileyin adam barışmak istemiş yok demissiniz neyin kafasindasiniz
Bende boşandım cocuklarima hep babanızın evlenmek mutlu olmak hakkı sakin engel olmayın karışmayın derim hoş biz biraz fazla medeniyiz eski eşim hayatinda biri olursa benimle tanıştıracak siz bize bakmayın ortalarda gezinin

İyi de çocukla iyi anlaşmış buna sevinmeniz gerekmiyor mu?

Çocuğun ağzını mi aradınız "baban o kadının elini tuttu mu?" Diye sorarak? Oğlunuzun psikolojisini bozan sizsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…