- 14 Eylül 2014
- 21.249
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.401
- 798
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Dövdürdü esasında.Ya ben tam bilmiyorum konu ne ama bu adam da pamukun babasini dövmüş sanırımGerçi konu pamuksa her sey mümkün ama adam da çok normal degil gibi?
yok o sizinle ilgili değildir siz yanlış anlamışsınız, eşinizle ve eşinizin çocuğuyla ilişkisiyle ilgilidir en fazla, onu da koca adam oğluyla halleder.Benim çocuğum isin içindeyse üzülüyorsun benimle ilgilidir.ve ayrica bir kadin olarak hem kıskandım hem de üzüldüm.
Bide bayıl istersen ferihaBenim çocuğum isin içindeyse üzülüyorsun benimle ilgilidir.ve ayrica bir kadin olarak hem kıskandım hem de üzüldüm.
Oyle dedim.baban mutlu bak ne güzel biz anlaşamıyorduk.onun mutlu olmasını istersin herhalde. Dedim.ayrica bu kadin olabilir başka biri olabilir hepsine abla de ve iyi davran.evlenirlerse iyi anlaşın dedim cocuguma böyle dedim demesine de gel de benim içimi sorAllah mesut etsin insallah mutlu olur diyeceksiniz. Gerisi zaten Sizi ilgilendirmez
Ya benden çok eski zamanlar o yüzden hiç bilmiyorum. Sadece yorumlarda yazanlardan kafamda bir seyler oluşmuş. Mesela ne oldu da babasını dövdürdü bu bende hep bir merak konusuDövdürdü esasında.
Hoş adam da normal biri olsa bu kadınla evlenmezdi de.
Baştan beri hep geçimsizlik olan bir evlilik bu.
Pamuk kızıyor ama vajinusmusken katakulliyle yaptı o çocuğu mesela.
Yani adamın da yaşadığı şey cidden kabus gibi bir evlilikti.
Cocuk ilginç tuhaf gelen herseyi bana anlatır zaten bana anlatması için kadinla tanıştırdı bence muhabirlik degil.bana da demisyi biri var diye inanmamıştım varmış gerçektenYa çocuğunuzu soktuğunuz durumlara bak neden yansıtıp birde muhbirlik yaptırıyorsunuz sinir oluyorum böyle annelere. Çocuğa birşey yansıtmasanız gelip anlatmaz artık herkesin kendi hayatı var olabilir böyle şeyleri bana anlatmana gerek yok diyebilirsiniz. Büyüklerin işine karışmaz çocuklar.
Neden şuan eski eşin mesela bununla mı ilgilenseniz acaba boşanmışsınız yeni biri girmiş hayatına ne var yani/ sırf bu yüzden evlenmiş boşanmış cocuklu biriyle evlenmek istemiyor kadınlar.
Kıskandım ama çocuğumun gözyaşına ds kahroldum gene gözlerim doldu nefret ettim çocuğun gözlerinin dolup dudağının bükülmesi kahretmesin ben8Sen şuna çocuğu bahane etmeden kıskandım desene. Yapabileceğin bir şey yok, hayat devam ediyor.
Neysene erkekler yalnız kalmaz kadınsız yani. İllaki bulacaktı bu fikre kendini alıştır.Cocuk ilginç tuhaf gelen herseyi bana anlatır zaten bana anlatması için kadinla tanıştırdı bence muhabirlik degil.bana da demisyi biri var diye inanmamıştım varmış gerçekten
ayıp amaCocukla tanıştırma si 3 4 aylık kadini saçma geldi.arti çocuğumun gozleri doluyor.nwfret ettim ondan ağlıyorum su an.benim cocugumu elin ne oldugu belirsiz kadınıyla nasil tanistirir
e adam size demiş zatenCocuk ilginç tuhaf gelen herseyi bana anlatır zaten bana anlatması için kadinla tanıştırdı bence muhabirlik degil.bana da demisyi biri var diye inanmamıştım varmış gerçekten
ama bu konudaki eski koca normal görünüyorYa benden çok eski zamanlar o yüzden hiç bilmiyorum. Sadece yorumlarda yazanlardan kafamda bir seyler oluşmuş. Mesela ne oldu da babasını dövdürdü bu bende hep bir merak konusuanlatan olursa sevinirim. Bebegi de şırıngayla yapan üye mi bu?
Allah mutlu etsin adamı, sende bu takıntıyla çok ağlarsınAğlayacağım.cocugum babasının yanında 5 hafta kaldı ve dün geldi.eski eşim mayısta evlilik teklif etmiş ve ben kabul etmemiştim.cekincelerkm vardı.0glum babasının kendisini bir bayan ve oğluyla tanistirdigjni kafeye gittiklerini kadının sürekli soğuk çay istediğini söyledim oğlum once üzülmüş beni artık istemediği için babasi.ama kadını da sevmiş sonradan.anne cok komik biri ve beni de sevdi anne.babamla iyi de anlaşıyorlar ama el ele tutusmadilar dedi.bu adam.4 ayda nasıl sevgili.buldu.moralim bozuk.ben napicsm bilmiyorum.
Yani bir de maalesef meraklı da biriyim ve şu an gerçekten bu dayak mevzusunu öğrenmek istiyorumayıp ama
ne demek ne olduğu belirsiz kadın?
eski eşinizin yeni sevgilisinden hoşlanmak ona iyi olmak filan zorunda tabi değilsiniz de, niye kadına abuk abuk laf ediyorsnuz? kıskanın tamam, edebinizle kıskanın.
e adam size demiş zaten
çocuğu da tatilde yanındayken tanıştırmış
daha ne olsundu?
ama bu konudaki eski koca normal görünüyoradam babayı neden dövdü ben de bilmiyorum, çok şaşırdım bu işe.
üstelik de bu çocuk 8 yaşında 8 senedir çocuğuna pamuk'un ailesi bakıyor ha geçen konuda dedi bunu da, bilmiyodum ben
bu kadın taşındı, ane-babası da ev tutmuş o şehirde, salt çocuk bakma sebepli
kadın hala diyor ki kendi evleri var, bize bakma gibi bir durum yok
herkes hobi olsun diye başka başka evler tutuyor sanıyor bu kadın
Yanlış bilmiyorsam eski kocası çocuk benden değil demiş, Pamuk’un babası da adamın üzerine yürüyünce kocası babayı dövmüş. Pamuk da babasını suçlamış.Ya benden çok eski zamanlar o yüzden hiç bilmiyorum. Sadece yorumlarda yazanlardan kafamda bir seyler oluşmuş. Mesela ne oldu da babasını dövdürdü bu bende hep bir merak konusuanlatan olursa sevinirim. Bebegi de şırıngayla yapan üye mi bu?
Olması gereken buAğlayacağım.cocugum babasının yanında 5 hafta kaldı ve dün geldi.eski eşim mayısta evlilik teklif etmiş ve ben kabul etmemiştim.cekincelerkm vardı.0glum babasının kendisini bir bayan ve oğluyla tanistirdigjni kafeye gittiklerini kadının sürekli soğuk çay istediğini söyledim oğlum once üzülmüş beni artık istemediği için babasi.ama kadını da sevmiş sonradan.anne cok komik biri ve beni de sevdi anne.babamla iyi de anlaşıyorlar ama el ele tutusmadilar dedi.bu adam.4 ayda nasıl sevgili.buldu.moralim bozuk.ben napicsm bilmiyorum.
İyi de çocukla iyi anlaşmış buna sevinmeniz gerekmiyor mu?Ağlayacağım.cocugum babasının yanında 5 hafta kaldı ve dün geldi.eski eşim mayısta evlilik teklif etmiş ve ben kabul etmemiştim.cekincelerkm vardı.0glum babasının kendisini bir bayan ve oğluyla tanistirdigjni kafeye gittiklerini kadının sürekli soğuk çay istediğini söyledim oğlum once üzülmüş beni artık istemediği için babasi.ama kadını da sevmiş sonradan.anne cok komik biri ve beni de sevdi anne.babamla iyi de anlaşıyorlar ama el ele tutusmadilar dedi.bu adam.4 ayda nasıl sevgili.buldu.moralim bozuk.ben napicsm bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?