- 1 Aralık 2020
- 5.508
- 59.058
- 498
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Bu bahsettiğin kişi pamuk değil. Pamuğun tüm üyeliklerini ve olası üyeliklerini kazen söylemişti bir konuda tek tek. Huni falan da yoktu bu konu daha önce konuşulmuştu. Vajinismuslular sürtünme yoluyla hamile kalabiliyor. Burda okudum kaç kere. Bana da inanılmaz geldi ama vajina ağzına bırakıyolar ordan yüzüyo demek ki. Başta inanamamıştım ama aynı şekilde hamile kalan başka üyeleri de okuyunca artık demek ki oluyomuş dedim. Huni falan değil yani. Denemeler sırasında hamile kalmış işte.Orijinal konunun ilgili kismi surasi:
Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordumneyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş...Neyse biz nerdeyse 1sene bu şekilde aralıklarla deniyoduk olmuyordu sanırım yanlış bir yöntem ya da bizde bı sorun var diye düşünmeye başladığımız anda biraz araştırma yaptım ve ovulasyon gununde yapmak işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs. Gerekiyormuş sonrasında bir uygulama var onu indirdiğim ilk ay bana tahmini yumurtlama günümu söyledi ve ben de sadece ilk denemede şok olcaksiniz ama hamile kaldım...
Adamda da akıl yokmuş.eski eşim mayısta evlilik teklif etmiş ve ben kabul etmemiştim
Evet onu ben de dedim zaten. Huni mevzu bu ama pamuk degil bu diye. Huni muhabbeti donunce onun icin yazmistim.Bu bahsettiğin kişi pamuk değil. Pamuğun tüm üyeliklerini ve olası üyeliklerini kazen söylemişti bir konuda tek tek. Huni falan da yoktu bu konu daha önce konuşulmuştu. Vajinismuslular sürtünme yoluyla hamile kalabiliyor. Burda okudum kaç kere. Bana da inanılmaz geldi ama vajina ağzına bırakıyolar ordan yüzüyo demek ki. Başta inanamamıştım ama aynı şekilde hamile kalan başka üyeleri de okuyunca artık demek ki oluyomuş dedim. Huni falan değil yani. Denemeler sırasında hamile kalmış işte.
Ay ben boşuna bunca sene hamile kalmak için (gerçek) ilişkiye girmişim işin sırrı buymuşOrijinal konunun ilgili kismi surasi:
Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordumneyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş...Neyse biz nerdeyse 1sene bu şekilde aralıklarla deniyoduk olmuyordu sanırım yanlış bir yöntem ya da bizde bı sorun var diye düşünmeye başladığımız anda biraz araştırma yaptım ve ovulasyon gununde yapmak işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs. Gerekiyormuş sonrasında bir uygulama var onu indirdiğim ilk ay bana tahmini yumurtlama günümu söyledi ve ben de sadece ilk denemede şok olcaksiniz ama hamile kaldım...
Zorunlu alan değil dimi buhayir bu uyeligi 2021den basliyor
asil olay onceki uyeliklerinde
kiz ne alakasi var zorunlu alanla kocaman cocuklu kadinZorunlu alan değil dimi bu
şimdi belki linç yerim ama açıkçası durum böyleyse ben de erkek olsam şüpheye düşerdim açıkçası.hatta çaktırmadan dna bile yaptırırdım.
Elin kadını değil çocuğun cici annesi olabilir yakında vay ne kadınmış demekki yapacaklarına yapıyor erkekler terapi alın cidden normal değil bosandiginiz yada sizi bosayan insana bu kadar takıntı.İlerde oğlunuza da takarsınız oda istemez ama karısına evliliğine karişın falan.Sizin kafadakilet feci kaynana oluyor aman diyim Allah geline sabır versin .Eski kocaya bu kadar takan oğlunu alan kıza ne yapmazKızlar eski kocam cocugumu samsuna 1000 km lik yola o kadinla gelmiş.ucakla gelmişler cocugu bana vermeye, araba kiralamış ve kadin da arabanın içindeymiş.sok oldum ben.biz flört ederken yemek parasını bana odeten adam elin kadını icin uçak bileti alip araba kırılıyor ve 1000 km kadinla samsuna geliyor.ben de cocugum geliyor diye ona özel yemekler yaptim.cocugumu alırken çöp tenekesine de çöpu boşalttim.ben kendi isimde günümdeyim.kadin da.eski kocamla mahallede gelmiş cocugumu bana vermeye.Ama bir oha derim ben buna.cok sinirliyim.eski.kocam beni gordu kaçtı resmen dün, meğer arabada sevgilisi varmis. Ama bu bana yapılan terbiyesizlik.ben başka adamla bunu yapsam o ne dusunurdu acaba
çat çat birşey çatlıyor.Normal ilişki değil anormalmi siz mi normal davranıyorsunuz .Uyarinda alın agzinizin payını burayada yazın eski eşiniz tamam eski eşim hemen ayrılıyorum sen iste ne demek diyecek . Bencede uyarın hatta kadının telini bulun yazın onuda uyarın eski eşimden uzak dur sen iyi bir örnek değilsin falan deyin yapın bunları hatta dahada ileri gidin ne mahallesi kadın sizin oldugunuz şehre gelmemeli o şehrin anahtarı sizdeBu normal bir.iliski.mi?kadin adamla 1000 km yol gidiyor, geziyorlar eğleniyorlar.yanında da benjm cocugum var.6 aydır tanıyormuş kadını.gerekirse uyaracağım.bu ilişki benim cocuguma örnek olamaz.benjm çocuğumun yanında bulusmasin.tamam tanıştırma tamam da.kadin benim mahalleme gelmiş. E çüş yani.
Ne aile yapısı be ne hak vericez kendi sevme ihtimali olunca başka adamı bak börek o adam olmayınca eski eşe sarıp elin kadını diye diye gömecek.Cocuk olması esas kadın olmanızı sağlamaz bitmiş filminizde the end .Çocuk olmasa suratını göremezsiniz adamin zaten sizin gül cemale gelmiyor ben olsam uzaklaştırma alırım sizin için cidden iyi değilsiniz eski eşten başka hayat amacınız yokmu sizin Sanki evlisiniz kocanız hesap sorma hakkınızmi kalmış .İnsan biraz geri çekilir hayatına bakar komik yani başka birşey değil mağduriyet de bir yere kadar
Sakin ol şampiyon pamuk bile senin kadar sinirlenmedi rjfjdjdjebdçat çat birşey çatlıyor.Normal ilişki değil anormalmi siz mi normal davranıyorsunuz .Uyarinda alın agzinizin payını burayada yazın eski eşiniz tamam eski eşim hemen ayrılıyorum sen iste ne demek diyecek . Bencede uyarın hatta kadının telini bulun yazın onuda uyarın eski eşimden uzak dur sen iyi bir örnek değilsin falan deyin yapın bunları hatta dahada ileri gidin ne mahallesi kadın sizin oldugunuz şehre gelmemeli o şehrin anahtarı sizde
Hiç inanmıyorum böyle bir teklif olduğuna olsa çoktan giderdi benim fikrim bu bence adam hiç geri dönmek falan istemedi .madem kıskanacaktın teklifini kabul etseydin o zaman
Bir gün siz de evlenmeye kalkarsınız aynı cümleyi eski kocanız da sizin için kurar. Elin ne olduğu belirsiz adamıyla cocuğumu nasıl aynı evde büyütür der... Mantıklı mı sizce?Cocukla tanıştırma si 3 4 aylık kadini saçma geldi.arti çocuğumun gozleri doluyor.nwfret ettim ondan ağlıyorum su an.benim cocugumu elin ne oldugu belirsiz kadınıyla nasil tanistirir
Pamuk vajinismus hastası. İstese de kocasını aldatamazdı. Vajinismus vajinanın işine gelene açılıp işine gelmeyene kapanması gibi bir şey değil kişimdi belki linç yerim ama açıkçası durum böyleyse ben de erkek olsam şüpheye düşerdim açıkçası.hatta çaktırmadan dna bile yaptırırdım.
Zorunlu alan geçen yıl evlendi onun çocuğu yok. Burada çok sansasyonel birkaç üye var hepsi birbirine karıştı sanırım :)Zorunlu alan değil dimi bu
Aynen benim aldatmam mümkün degilPamuk vajinismus hastası. İstese de kocasını aldatamazdı. Vajinismus vajinanın işine gelene açılıp işine gelmeyene kapanması gibi bir şey değil kikocasıyla beraber olamazken başkasıyla nasıl olacak? yani pamuğun eski eşinin çocuk başkasından demesi saçma. Azcık bir googledan vajinismus nedir diye baksa karısının kendisini aldatamayacağını anlardı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?