Eski kocamin bayan arkadasi varmis

Bu bahsettiğin kişi pamuk değil. Pamuğun tüm üyeliklerini ve olası üyeliklerini kazen söylemişti bir konuda tek tek. Huni falan da yoktu bu konu daha önce konuşulmuştu. Vajinismuslular sürtünme yoluyla hamile kalabiliyor. Burda okudum kaç kere. Bana da inanılmaz geldi ama vajina ağzına bırakıyolar ordan yüzüyo demek ki. Başta inanamamıştım ama aynı şekilde hamile kalan başka üyeleri de okuyunca artık demek ki oluyomuş dedim. Huni falan değil yani. Denemeler sırasında hamile kalmış işte.

Evet onu ben de dedim zaten. Huni mevzu bu ama pamuk degil bu diye. Huni muhabbeti donunce onun icin yazmistim.

Ay ben boşuna bunca sene hamile kalmak için (gerçek) ilişkiye girmişim işin sırrı buymuş

Elin kadını değil çocuğun cici annesi olabilir yakında vay ne kadınmış demekki yapacaklarına yapıyor erkekler terapi alın cidden normal değil bosandiginiz yada sizi bosayan insana bu kadar takıntı.İlerde oğlunuza da takarsınız oda istemez ama karısına evliliğine karişın falan.Sizin kafadakilet feci kaynana oluyor aman diyim Allah geline sabır versin .Eski kocaya bu kadar takan oğlunu alan kıza ne yapmaz

Ne aile yapısı be ne hak vericez kendi sevme ihtimali olunca başka adamı bak börek o adam olmayınca eski eşe sarıp elin kadını diye diye gömecek.Cocuk olması esas kadın olmanızı sağlamaz bitmiş filminizde the end .Çocuk olmasa suratını göremezsiniz adamin zaten sizin gül cemale gelmiyor ben olsam uzaklaştırma alırım sizin için cidden iyi değilsiniz eski eşten başka hayat amacınız yokmu sizin Sanki evlisiniz kocanız hesap sorma hakkınızmi kalmış .İnsan biraz geri çekilir hayatına bakar komik yani başka birşey değil mağduriyet de bir yere kadar

çat çat birşey çatlıyor.Normal ilişki değil anormalmi siz mi normal davranıyorsunuz .Uyarinda alın agzinizin payını burayada yazın eski eşiniz tamam eski eşim hemen ayrılıyorum sen iste ne demek diyecek . Bencede uyarın hatta kadının telini bulun yazın onuda uyarın eski eşimden uzak dur sen iyi bir örnek değilsin falan deyin yapın bunları hatta dahada ileri gidin ne mahallesi kadın sizin oldugunuz şehre gelmemeli o şehrin anahtarı sizde

Sakin ol şampiyon pamuk bile senin kadar sinirlenmedi rjfjdjdjebd

Destek olalım dedikde neresinden tutalım biraz izan artık sanki aldatiliyormus gibi tepkiler siz kendinize saygı duymayinca kimsede duymaz valla insanın adam iyi kurtulmuş fikri geliyor kafasına .Bu kadarda eski kocayla kafa bozulmaz.Ben bile soğudum ya eski karım değilsiniz halbuki

Cocukla tanıştırma si 3 4 aylık kadini saçma geldi.arti çocuğumun gozleri doluyor.nwfret ettim ondan ağlıyorum su an.benim cocugumu elin ne oldugu belirsiz kadınıyla nasil tanistirir
Bir gün siz de evlenmeye kalkarsınız aynı cümleyi eski kocanız da sizin için kurar. Elin ne olduğu belirsiz adamıyla cocuğumu nasıl aynı evde büyütür der... Mantıklı mı sizce?

Herkes birbine el zaten sizin durumunuzda. Siz de eski kocanız için artık elsiniz. Bunu kabul etmeniz en hayırlısı.

şimdi belki linç yerim ama açıkçası durum böyleyse ben de erkek olsam şüpheye düşerdim açıkçası.hatta çaktırmadan dna bile yaptırırdım.
Pamuk vajinismus hastası. İstese de kocasını aldatamazdı. Vajinismus vajinanın işine gelene açılıp işine gelmeyene kapanması gibi bir şey değil ki kocasıyla beraber olamazken başkasıyla nasıl olacak? yani pamuğun eski eşinin çocuk başkasından demesi saçma. Azcık bir googledan vajinismus nedir diye baksa karısının kendisini aldatamayacağını anlardı zaten.

Dört aylık kadın dıye nıye damgalarca konusuyosun ben dört ayda evlendım yahu
Yıllarca cıktıgım her ıkı adamla da aynı cekımı hıssedememıstım ki evlilikle de sonuclanırdı istiyorlardı, ama eşime denk gelınce koşarak kavuştuk tabiri caizse

Eşinizde de durum oyle olabılır, kalp bu elden gelen ne

Aynen benim aldatmam mümkün degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…