Eski kocamin bayan arkadasi varmis

Burda kadin baya hortumu icine almış, adam da huninin geniş kısmına boşalmış. Açıkçası bence bu kadar sistem kurduktan sonra çocuğu hak etmişler, ben destekliyorum

Ömür boyu sizi mi bekleseydi? Ne bekliyorsunuz

Ömür boyu sizi mi bekleseydi? Ne bekliyorsunuz,reddetmişsiniz peşinizden mi koşsun adam.

Burda kadin baya hortumu icine almış, adam da huninin geniş kısmına boşalmış. Açıkçası bence bu kadar sistem kurduktan sonra çocuğu hak etmişler, ben destekliyorum
Vajina dışına boşalıp sonra parmakla ittirip amuda kalkmış şekilde 40dk bekleyen kadından sonra şaşırmıyorum hiçbir şeye

Yani bildiğim kadarıyla belli bir basınçla boşalmasının sebebi o zaten. Çok değişik. Yani bu süte bir kaşık maya koydum gibi bir şey değil ki.

Cerrah adında bir kitap vardı orada vefatından sonra bedeninden sürüntü alınan cinayet mağduru var. Sperm insan bedeninde ne kadar canlı kalır meselesi vardı en fazla 5 gündü.

Damızlık Kızın Öyküsü kitabındada hamilelik olsun diye ilişki sonrası ayaklar yukarıda bekleniyordu.
Bu huni konusu mizah anlayışı oldukça ilginç biri tarafından uydurulmadıysa epey sayko bir öyküye uygun.

Ayrıldınız bitti herkes yolunda. Tabi ki hayatına birini alabilir sende böyle kalmayacaksın hayatına devam edeceksin. En çok çocuklar için aslında zor. Çünkü; tatiller , yeni yıl, bayramlar , beraber sabah kahvaltı veya akşam yemekleri hep birileriyle eksik yapılıyor.

Yine de bu durumda çocuğunuz bile sizlerden daha olgun. Anne çok iyi anlaşıyorlar diyip babası adına mutlu olmuş. Herkes sağolsun mutlu olsun yeter herkes mutlu olduğu yerde kalsın.. eğer bukadar sinir olduysanız ozaman evlilik henüz ortada yokken çocuğu çok bir araya getirmemesini rica edebilirsin ama babasından. Bu olabilir kadın olarak anlıyorum seni paylaşmak istemeyebilirsin çocuğu normal bi yandan.

İnsanlar 4 günde muharebe kazanıyor. Bakınız: 26-30 Ağustos. 4 ayda çocuk bile yapardı adam.

Tiksindim, midem almadi
Ciddimisin bunumu yapmış pamuk sakami ya bu kimin aklına gelir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…