- 19 Mayıs 2020
- 48.018
- 216.045
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Üstüne boşalmış işte ille dedirticeksiniz.Yillar tutmuyor ama hesaplayamayacagim. Pamuğun nasil hamile kaldigina kafa yormak istemedim su an abshd
Burda kadin baya hortumu icine almış, adam da huninin geniş kısmına boşalmış. Açıkçası bence bu kadar sistem kurduktan sonra çocuğu hak etmişler, ben destekliyorumOrijinal konunun ilgili kismi surasi:
Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordumneyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş...Neyse biz nerdeyse 1sene bu şekilde aralıklarla deniyoduk olmuyordu sanırım yanlış bir yöntem ya da bizde bı sorun var diye düşünmeye başladığımız anda biraz araştırma yaptım ve ovulasyon gununde yapmak işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs. Gerekiyormuş sonrasında bir uygulama var onu indirdiğim ilk ay bana tahmini yumurtlama günümu söyledi ve ben de sadece ilk denemede şok olcaksiniz ama hamile kaldım...
Sende sözelcilik var mi Lyanna absbabHortumu kadin icine almis, ucuna da huni takmışlar. Adam huniye boşalmış. Unutmusum detaylari ahshd
Aa Adam da mı sevismek istemiyormuş?Yok bizim Pamuk 'un herif istememişti, adam kadın vaji diye rahatmış, ama nasıl olmuşsa olmuş.
Yok adam çocuk istemiyodu.Aa Adam da mı sevismek istemiyormuş?
Ömür boyu sizi mi bekleseydi? Ne bekliyorsunuzAğlayacağım.cocugum babasının yanında 5 hafta kaldı ve dün geldi.eski eşim mayısta evlilik teklif etmiş ve ben kabul etmemiştim.cekincelerkm vardı.0glum babasının kendisini bir bayan ve oğluyla tanistirdigjni kafeye gittiklerini kadının sürekli soğuk çay istediğini söyledim oğlum once üzülmüş beni artık istemediği için babasi.ama kadını da sevmiş sonradan.anne cok komik biri ve beni de sevdi anne.babamla iyi de anlaşıyorlar ama el ele tutusmadilar dedi.bu adam.4 ayda nasıl sevgili.buldu.moralim bozuk.ben napicsm bilmiyorum.
Ömür boyu sizi mi bekleseydi? Ne bekliyorsunuz,reddetmişsiniz peşinizden mi koşsun adam.Ağlayacağım.cocugum babasının yanında 5 hafta kaldı ve dün geldi.eski eşim mayısta evlilik teklif etmiş ve ben kabul etmemiştim.cekincelerkm vardı.0glum babasının kendisini bir bayan ve oğluyla tanistirdigjni kafeye gittiklerini kadının sürekli soğuk çay istediğini söyledim oğlum once üzülmüş beni artık istemediği için babasi.ama kadını da sevmiş sonradan.anne cok komik biri ve beni de sevdi anne.babamla iyi de anlaşıyorlar ama el ele tutusmadilar dedi.bu adam.4 ayda nasıl sevgili.buldu.moralim bozuk.ben napicsm bilmiyorum.
Vajina dışına boşalıp sonra parmakla ittirip amuda kalkmış şekilde 40dk bekleyen kadından sonra şaşırmıyorum hiçbir şeyeBurda kadin baya hortumu icine almış, adam da huninin geniş kısmına boşalmış. Açıkçası bence bu kadar sistem kurduktan sonra çocuğu hak etmişler, ben destekliyorum
Yani bildiğim kadarıyla belli bir basınçla boşalmasının sebebi o zaten. Çok değişik. Yani bu süte bir kaşık maya koydum gibi bir şey değil ki.Valla bu sitede çok tuhaf şeyler okuyorum. Üstte yazıldığına göre vajinusmus olduğu için bu yöntemi tercih etmişler. Yinede çok saçma geliyor, yumurtaya ulaşabilmesi için baya bir yol var ve gereken miktarı ayarlamak zor.
Ayrıldınız bitti herkes yolunda. Tabi ki hayatına birini alabilir sende böyle kalmayacaksın hayatına devam edeceksin. En çok çocuklar için aslında zor. Çünkü; tatiller , yeni yıl, bayramlar , beraber sabah kahvaltı veya akşam yemekleri hep birileriyle eksik yapılıyor.Ağlayacağım.cocugum babasının yanında 5 hafta kaldı ve dün geldi.eski eşim mayısta evlilik teklif etmiş ve ben kabul etmemiştim.cekincelerkm vardı.0glum babasının kendisini bir bayan ve oğluyla tanistirdigjni kafeye gittiklerini kadının sürekli soğuk çay istediğini söyledim oğlum once üzülmüş beni artık istemediği için babasi.ama kadını da sevmiş sonradan.anne cok komik biri ve beni de sevdi anne.babamla iyi de anlaşıyorlar ama el ele tutusmadilar dedi.bu adam.4 ayda nasıl sevgili.buldu.moralim bozuk.ben napicsm bilmiyorum.
İnsanlar 4 günde muharebe kazanıyor. Bakınız: 26-30 Ağustos. 4 ayda çocuk bile yapardı adam.Ağlayacağım.cocugum babasının yanında 5 hafta kaldı ve dün geldi.eski eşim mayısta evlilik teklif etmiş ve ben kabul etmemiştim.cekincelerkm vardı.0glum babasının kendisini bir bayan ve oğluyla tanistirdigjni kafeye gittiklerini kadının sürekli soğuk çay istediğini söyledim oğlum once üzülmüş beni artık istemediği için babasi.ama kadını da sevmiş sonradan.anne cok komik biri ve beni de sevdi anne.babamla iyi de anlaşıyorlar ama el ele tutusmadilar dedi.bu adam.4 ayda nasıl sevgili.buldu.moralim bozuk.ben napicsm bilmiyorum.
bu gerçek mi cidden böyle mi hamile kalmış?Üstüne boşalmış işte ille dedirticeksiniz.
Evet.bu gerçek mi cidden böyle mi hamile kalmış?
ahahhah hadi inşallahAh bi bulabilse
Mrssnow benim bulduğum bir de ilkbahari_bekliyorum diye bi üyeliği var
Mutlu1980 Okyanusdu istesarı manolya.
okyanus aynı adamla 4.cüye evlenen.
Tiksindim, midem almadi
Ciddimisin bunumu yapmış pamuk sakami ya bu kimin aklına gelir buOrijinal konunun ilgili kismi surasi:
Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordumneyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş...Neyse biz nerdeyse 1sene bu şekilde aralıklarla deniyoduk olmuyordu sanırım yanlış bir yöntem ya da bizde bı sorun var diye düşünmeye başladığımız anda biraz araştırma yaptım ve ovulasyon gununde yapmak işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs. Gerekiyormuş sonrasında bir uygulama var onu indirdiğim ilk ay bana tahmini yumurtlama günümu söyledi ve ben de sadece ilk denemede şok olcaksiniz ama hamile kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?