• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kocamin bayan arkadasi varmis

Pamuk bu platformda çok fazla linç edildiğini düşünüyorum ama sen de bazen kendin bunu talep ediyorsun resmen.
Sırf kıskandın diye kadına böyle kötü gözle bakmak neyin nesi?
Sen zaten kocanla tekrar neden evlenmedin hiç anlamadım, bu adamı aşamadığın çok belli. Bu kadar çileden çıkacaktın evlenseydin tekrar.
Oğlun kadını sevmiş çocuğu doldurma. Ayrıca birlikte oğlunla görüşmelerini dünyanın en ahlaksızca şeyiymiş gibi de lanse edemezsin. Elbette bu çocuk babasında kalacak. O zaman kadını otele mi gönderecek adam?
Oğlun kendine bir zarar verildiğinde bunu gayet güzel dile getirebilecek bir yaşta. Kadınla iyi anlaşmışlarken araya girip de çocuğunun zaten bitik psikolojisini iyice yerle bir etme.

Bu hücrelerin oda sıcaklığında yaşama süresi (ya da canlılığını koruma şansı) ne kadar ki?
Islak bir ortamsa süre uzuyor ortamın sıcaklığına ve maddenin yapısına bağlı. Kuru bir ortamsa birkaç dakika içinde kuruyunca özelliğini kaybeder. Vajina, rahim, yumurtalıklarda uygun koşul varsa 3-5 gün. Bana inandırıcı gelmedi.

Islak bir ortamsa süre uzuyor ortamın sıcaklığına ve maddenin yapısına bağlı. Kuru bir ortamsa birkaç dakika içinde kuruyunca özelliğini kaybeder. Vajina, rahim, yumurtalıklarda uygun koşul varsa 3-5 gün. Bana inandırıcı gelmedi.
Vücut içinde tamam ama oda sıcaklığını düşününce ben de anlamsız buldum.
Bilmeden kurgulayınca olmuyor işte.

Vücut içinde tamam ama oda sıcaklığını düşününce ben de anlamsız buldum.
Bilmeden kurgulayınca olmuyor işte.

Valla bu sitede çok tuhaf şeyler okuyorum. Üstte yazıldığına göre vajinusmus olduğu için bu yöntemi tercih etmişler. Yinede çok saçma geliyor, yumurtaya ulaşabilmesi için baya bir yol var ve gereken miktarı ayarlamak zor.

Bu normal bir.iliski.mi?kadin adamla 1000 km yol gidiyor, geziyorlar eğleniyorlar.yanında da benjm cocugum var.6 aydır tanıyormuş kadını.gerekirse uyaracağım.bu ilişki benim cocuguma örnek olamaz.benjm çocuğumun yanında bulusmasin.tamam tanıştırma tamam da.kadin benim mahalleme gelmiş. E çüş yani.
Tabii siz toksik ilişkilere alışınca eski eşinizin şuan ki ilişkisi size normal gelmemiş :)
Kadın nefes alsa aaa bu normal bir ilişki mi diyeceksiniz?
Çocuğunuzun gelişimini çok düşünüyorsanız sorgular gibi ağızdan laf almaya çalışmayacaksınız

Siz dün bosanmadiniz ki bu kadar üzülüyorsunuz kac sene olmus, adamda normal değil karısı kışkırtıcı bile olsa bir insan kp döver mi?
Bu adamin zaten bugüne kadar sevgilileri olmuştur siz duymamışsinizdir. Mayısta reddetmişsiniz şimdi neden kıymetli oldu.
Sizin sorununuz kaç senede olsa içinizden koparıp atamadiniz

Valla konu sahibi seneler önce vajinismusluyken boyle hamile kaldigini anlatmisti.
Ay mantigim almadi. Simdi, huninin zaten ince yerini sokarsın muhtemelen şeyine di mi? Yuvarlak geniş kısmına da adam boşalir diye düşündüm(neden bunu düşünüyorum hicbir fikrim yok). Su an hortum diyerek tüm sistemi kafamda yerle bir ettin. Bu durumda hortumu ince yere bağlamak gerekmez mi🤔 bence hortum burada fazla

Ay mantigim almadi. Simdi, huninin zaten ince yerini sokarsın muhtemelen şeyine di mi? Yuvarlak geniş kısmına da adam boşalir diye düşündüm(neden bunu düşünüyorum hicbir fikrim yok). Su an hortum diyerek tüm sistemi kafamda yerle bir ettin. Bu durumda hortumu ince yere bağlamak gerekmez mi🤔 bence hortum burada fazla
Orijinal konunun ilgili kismi surasi:

Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordum😅neyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş...Neyse biz nerdeyse 1sene bu şekilde aralıklarla deniyoduk olmuyordu sanırım yanlış bir yöntem ya da bizde bı sorun var diye düşünmeye başladığımız anda biraz araştırma yaptım ve ovulasyon gununde yapmak işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs. Gerekiyormuş sonrasında bir uygulama var onu indirdiğim ilk ay bana tahmini yumurtlama günümu söyledi ve ben de sadece ilk denemede şok olcaksiniz ama hamile kaldım...

Hortumu kadin icine almis, ucuna da huni takmışlar. Adam huniye boşalmış. Unutmusum detaylari ahshd

Orijinal konunun ilgili kismi surasi:

Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordum😅neyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş...Neyse biz nerdeyse 1sene bu şekilde aralıklarla deniyoduk olmuyordu sanırım yanlış bir yöntem ya da bizde bı sorun var diye düşünmeye başladığımız anda biraz araştırma yaptım ve ovulasyon gununde yapmak işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs. Gerekiyormuş sonrasında bir uygulama var onu indirdiğim ilk ay bana tahmini yumurtlama günümu söyledi ve ben de sadece ilk denemede şok olcaksiniz ama hamile kaldım...
Kız bu nasıl o kadar yolu gidip yumurtalığa varmış 😮😮😮😮😮

Back
X