- 6 Temmuz 2025
- 684
- 2.212
- 28
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
72 saate kadar yaşar benceBu hücrelerin oda sıcaklığında yaşama süresi (ya da canlılığını koruma şansı) ne kadar ki?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
72 saate kadar yaşar benceBu hücrelerin oda sıcaklığında yaşama süresi (ya da canlılığını koruma şansı) ne kadar ki?
Aklıma deli sorular geliyor ama la havle. Huni uydurmadır bence. Iyk72 saate kadar yaşar bence![]()
Islak bir ortamsa süre uzuyor ortamın sıcaklığına ve maddenin yapısına bağlı. Kuru bir ortamsa birkaç dakika içinde kuruyunca özelliğini kaybeder. Vajina, rahim, yumurtalıklarda uygun koşul varsa 3-5 gün. Bana inandırıcı gelmedi.Bu hücrelerin oda sıcaklığında yaşama süresi (ya da canlılığını koruma şansı) ne kadar ki?
Vücut içinde tamam ama oda sıcaklığını düşününce ben de anlamsız buldum.Islak bir ortamsa süre uzuyor ortamın sıcaklığına ve maddenin yapısına bağlı. Kuru bir ortamsa birkaç dakika içinde kuruyunca özelliğini kaybeder. Vajina, rahim, yumurtalıklarda uygun koşul varsa 3-5 gün. Bana inandırıcı gelmedi.
Vücut içinde tamam ama oda sıcaklığını düşününce ben de anlamsız buldum.
Bilmeden kurgulayınca olmuyor işte.
Huniye hortum bağlamışlar, kocasi hortuma bosalmis. Sonra kadini bacaklarından tutup sallamisVücut içinde tamam ama oda sıcaklığını düşününce ben de anlamsız buldum.
Bilmeden kurgulayınca olmuyor işte.
Arkadaşlar aranızda eğleniyor musunuz ciddi misinizHuniye hortum bağlamışlar, kocasi hortuma bosalmis. Sonra kadini bacaklarından tutup sallamis![]()
Valla konu sahibi seneler önce vajinismusluyken boyle hamile kaldigini anlatmisti.Arkadaşlar aranızda eğleniyor musunuz ciddi misiniz
Tabii siz toksik ilişkilere alışınca eski eşinizin şuan ki ilişkisi size normal gelmemiş :)Bu normal bir.iliski.mi?kadin adamla 1000 km yol gidiyor, geziyorlar eğleniyorlar.yanında da benjm cocugum var.6 aydır tanıyormuş kadını.gerekirse uyaracağım.bu ilişki benim cocuguma örnek olamaz.benjm çocuğumun yanında bulusmasin.tamam tanıştırma tamam da.kadin benim mahalleme gelmiş. E çüş yani.
Ay mantigim almadi. Simdi, huninin zaten ince yerini sokarsın muhtemelen şeyine di mi? Yuvarlak geniş kısmına da adam boşalir diye düşündüm(neden bunu düşünüyorum hicbir fikrim yok). Su an hortum diyerek tüm sistemi kafamda yerle bir ettin. Bu durumda hortumu ince yere bağlamak gerekmez miValla konu sahibi seneler önce vajinismusluyken boyle hamile kaldigini anlatmisti.
öyyyyykHuniye hortum bağlamışlar, kocasi hortuma bosalmis. Sonra kadini bacaklarından tutup sallamis![]()
pamuk diyollaValla konu sahibi seneler önce vajinismusluyken boyle hamile kaldigini anlatmisti.
Edit: ama o pamuk degil sanırım
Yok bizim Pamuk 'un herif istememişti, adam kadın vaji diye rahatmış, ama nasıl olmuşsa olmuş.Valla konu sahibi seneler önce vajinismusluyken boyle hamile kaldigini anlatmisti.
Edit: ama o pamuk degil sanırım
Orijinal konunun ilgili kismi surasi:Ay mantigim almadi. Simdi, huninin zaten ince yerini sokarsın muhtemelen şeyine di mi? Yuvarlak geniş kısmına da adam boşalir diye düşündüm(neden bunu düşünüyorum hicbir fikrim yok). Su an hortum diyerek tüm sistemi kafamda yerle bir ettin. Bu durumda hortumu ince yere bağlamak gerekmez mibence hortum burada fazla
Hortumu kadin icine almis, ucuna da huni takmışlar. Adam huniye boşalmış. Unutmusum detaylari ahshdAy mantigim almadi. Simdi, huninin zaten ince yerini sokarsın muhtemelen şeyine di mi? Yuvarlak geniş kısmına da adam boşalir diye düşündüm(neden bunu düşünüyorum hicbir fikrim yok). Su an hortum diyerek tüm sistemi kafamda yerle bir ettin. Bu durumda hortumu ince yere bağlamak gerekmez mibence hortum burada fazla
Yillar tutmuyor ama hesaplayamayacagim. Pamuğun nasil hamile kaldigina kafa yormak istemedim su an abshdöyyyyyk
pamuk diyolla
Kız bu nasıl o kadar yolu gidip yumurtalığa varmışOrijinal konunun ilgili kismi surasi:
Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordumneyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş...Neyse biz nerdeyse 1sene bu şekilde aralıklarla deniyoduk olmuyordu sanırım yanlış bir yöntem ya da bizde bı sorun var diye düşünmeye başladığımız anda biraz araştırma yaptım ve ovulasyon gununde yapmak işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs. Gerekiyormuş sonrasında bir uygulama var onu indirdiğim ilk ay bana tahmini yumurtlama günümu söyledi ve ben de sadece ilk denemede şok olcaksiniz ama hamile kaldım...