Eski kocamın muhabbetleri.

evet evet şuan onu yapıyor. ama yapıcak ilerde bu adımı da atıcak ben onu o kadar iyi tanıyorum ki hep böyle olacağını biliyordum. ben kızım için birşey demiyorum zaten kızının da kıymetini yeni anlamaya başladı. 2,5 senedir hergün sormuyodu şimdi hergün sormaya başladı. kızı da kullanıyor resmen bunun için.

Size net adım atarsa tavrınızı ciddi koyun sizde gençsiniz yarın bir gün hayatınıza biri girerse demek ki problem de çıkarabilir

Konularınızı bilmiyorum sizden cevap alamayınca başkalarını arıyor da diyebilirdim ama diğer arkadaşların yorumlarını görünce kadınsız yapamayan bir adam imajı oldu bende. Kızınızı da kendi çıkarları için kullanıyor gibi geldi. Ne istediğini bilmeyen bir adamln elimde kobay olmayın. Kendi yolunuzu çizin. Geri adım atmayın.

Özet geçersek kendi cevabınızı vermişsiniz

Bence de açıkça yaz konu sahibesi

Biz boşandık, bu şekilde her dakika yazmandan rahatsız oluyorum, lütfen sadece çocukla ilgili derdin varsa yaz o da haftada max 1 kez olsun. Bu şekil devam edersen engellemek zorunda kalıcam , çocuk için ailemle muhattap olursun.

Kızın için alttan alışını kullanmaya çalışabilir ki sen zaten bilincindeymissin durumun.gerekeni yapıp mesafeli konuşmuşsun bir süre sonra vazgeçer. Öncesinde bir patlama noktası olur hırçınlaşır, pisleşir ama vazgeçer

aynen öyle bir adam zaten. ben kendi yolumu çoktan çizdim :) gayet de mutlu huzurlu bir şekilde ilerliyorum yolumda. tabi ki olmam.

o pisleşmeleri geçmedi ki zaten bir türlü. şimdi bilerek birşey demiyorum açık açık kendini ifade etsin ben biliyorum ne yapacağımı ağzının payını alır zaten

Ay güçlü kadınlara bayılıyorum bize de yaz mutlaka. aldığı payı sabırsızlıkla bekliyor olacam
o pisleşmeleri geçmedi ki zaten bir türlü. şimdi bilerek birşey demiyorum açık açık kendini ifade etsin ben biliyorum ne yapacağımı ağzının payını alır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…