Yaklaşık 2 haftadır psikolojim çok bozuk durumda. Bu kadın şeytani bir plan yapmış. Bu arada işimi değiştirmemiştim ve iş- ev arası devam ediyordum. Kimseyle muhatap olamadan sadece hastalarıma vakit ayırıyordum. Bir sabah tedavi yapmaya hastamın başına gittiğimde tedavide fazla bir ilaç gördüm. Çok sıkı takip ettiğim için tedaviyi yapmadan gidip order kontrolü yaptım. Düşündüğüm gibi fazla doz antibiyotik olacakmış. Hemen doğru uygulamayı yaptım ve gün boyu işime devam ettim. Bu arada sabah tedavilerini kliniğin sorumlusunun koyduğu kural gereği nöbetten çıkan kişi hazırlıyor ve mesaiye gelenler yapıyor. Etik değil bence ama itiraz eden olmadığı için yapılıyor. Ben kuruma gireli çok eski olmadığım için dikkate alınmıyorum. Neyse ben order kontrolü yaparken bir kişi bana ne yaptığımı sordu. Ben de tedavi de sıkıntı olduğunu ve onu kontrol ettiğimi söyledim. Bana göre yorgun insanlar tedavi hazırlamıştı ve düzelttiğim için sorun yoktu. Ertesi gün ortak whatsapp hattına bu kadın yazmaya başladı. Meğer hazırlayan buymuş. O asla hata yapmazmış. Ben kapasitesizmişim. Tiyatro yaparak hastanın başına fazla ilaç götürüp üzerine atmışım falan. Hakaretler, iftiralar yağdı. Kendimi koruyacak kadar cevap verdim ve dedim ki seninle yasal yollardan hesaplaşalım fazla oldun. Bana cevabı şu oldu. Sen yanlış dediğin tedaviyi uyguladın sana yazık oldu. Bu arada vicdanım rahat yapmadım ama tüylerim diken diken oldu. Sanırım bilerek hazırlanmış bir olay bu. Yani hastanın değeri yokmuş gözünde ve sadece benle uğraşmak için kullanmış. Kafayı yemek üzereyim. Nasıl böyle düşünebilir. İdareye dilekçe verdim. Hemen alın beni dedim ve başka yere verdiler beni. Şimdi bana o büyük , psikolojisi de bozuk affet diyorlar. Hasta hayatı söz konusu nasıl anlamıyorlar. Kadının arkası sağlammış. Bana tutturamazsın diyorlar. Bu kadar salt bir kötülükle hiç başbaşa kalmamıştım. Vicdansız birinin çalışmasına izin verilmesine inanamıyorum. Bu arada bir hasta da onu şikayet etmişti daha önce tedavi yüzünden. İdarenin cevabını bekliyorum ve kadın bana tekrar mesaj attı. Eski konumu okursanız eğer hala o adam yüzünden yapıyor galiba. Bana aylar öncesini açıklayayım yazmış. Ben olayı kapatalı çok oluyor ve o hala hastaya yaptığı olayı aylar öncesi sanıyor.