Eski nişanlı çirkefliği

tek diyeceğim sana çok üzüldüm, içinde bulunduğun durum hiç normal değil ama her gencin başına gelir böyle şeyler. ve gerçekten ders almadan hatalarından dönmüyorlar. umarım ki bu da bir deneyim olur senın için. 19 yaşındasın, üniversitede keyif yapacağın zamanları bir daha bulamayacaksın, sınıf arkadaşlarınla saçma şeyler yapıp eğlenmek varken 30 yaşında ki adamla ne işin var diyemeyeceğim.
bütün yorumları salla. sen ne istiyorsun, vicdanın ne diyor. kendini dinle.

B Bremenmizikacisi babanızdan yana dertli olduğunuzu söylüyorsunuz. Hayatınız da yok. Beni yanlış anlamayın. Yargılamıyorum. Sanki siz biraz gelişigüzel rastgele ilişkiler yaşayıp, kendinize alaka alakasız partnerler seçiyorsunuz. Benim babayla problemli kızlarda gözlemim genelde kimseyi kolay kolay hayatlarına almıyorlar. Evden ayrılma nedeninize birşey söyleyemem. Ama ablanız kadar sizin de ilişkileriniz bence çok sağlıklı değil. Bunu terapistle konuşmalısınız. Yolunuz açık olsun.

O fotoğrafın hala cüzdanda olması mevzusu hadi unuttu diyelim ama yok adam açık açık ona hala saygı duyuyorum demiş yani bilinçli tutuyor...

Yarım kalmış bir hikaye bu bence sevgilin de o kadın da birbirlerini hala seviyorlar. Alenen söylemeselerde niyetlerini her ikiside belirtmiş...

Bu durumda bir kadın olarak gururlu davranıp bu adamın hayatından çekip gitmelisin yoksa üzülen sen olursun adam sana gram değer vermiyor sen sevgilisi sıfatında iken cüzdanında başkasının fotoğrafı hiç normal değil nasıl kabullenebildin onuda anlamış değilim...

sizi anlıyorum yaşantınız sizi ilgilendirir o konuda da yorum yapmayacağım asıl konunuza gelince ben olsam söylerdim .
ama çok zaman geçmiş artık üstünden keşke o anda söyleseydiniz gerçek tepkisini görseydiniz. bu saatten sonra susmaya devam edin bence.

Sevgilinizin eski sevgilisi sizinle yüz göz olmayı seçmiş olabilir ancak sizin muhattabınız asla o kadın değil sevgilinizdir. Zaten tarzınız da bu kadına benzese cevap vermek yerine öyle bakakalmazdınız kaldı ki bence muhattap olmamanız çok da doğru bir hareket. Millet uzayda yaşamaya başlamış Tuvalet köşelerinde bir adam için kavga etmek nedir. Sevgilinize buna bahsedip basetmemek size kalmış ama sanki bahsetseniz sevgilinizin hoşuna gidecek bu durum gibi bir hissiyata kapıldım. Kim sevgilisinin gözü önünde eski sevgilisinin fotografını saklayıp bir de saklarım cunku saygı duyuyorum der ne alakası var bence hala kalbi bu kadında olabilir ve sanki bu kadın size göre hep ağır basar gibi geldi bana zaten 19 yaşındasınız 30 yaşında hasarlı, eski sevgilisinin fotoğrafını tasıyan kendince bir travma yasayıp nisanlısından severek ayrılmıs bir adamla niye ugrasıyosunuz ki kendinize yazık bence

Adamın yatağındaki sensin, cüzdanındaki başka. Kadın da bi garip neden sana dalaşmışsa. Sen neden aralarındasın?

Az önce bir üyenin açtığı konuyu okurken kendimle ilgili bi şeyi fark ettim. Ben flört etmeye bayılıyorum. Yani o erkekle bakışmak gülüşmek vs. Hobim resmen. Bi cafeye gidersem oradan kimseye gülümsemeden ayrılmıyorum genelde. Bi de sıfır korkusuzum bu herif manyak mı sapık mı diye düşünmüyorum. Nerde hoşuma giden bi yakışıklı görsem şuh şuh gülüveriyorum adama..

Geçenlerde bir konu açmıştım hayatımdaki bir erkekle ilgili. Onu çıkardım hayatımdan güzelce 2 gün sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ettim. Onun üstüne bir çocukla daha flört ettim sırf çok yakışıklı olduğu için. Sonra onunla da cinsel anlamda bir şeyler yaşadık ama ileri gitmedik çok fazla. Sonra o tatile gitti ben gittim 10 gün sonra bir bakmışım çocuktan daral gelmiş bana. Onu da şutladım güzelce. Şimdi başka biri var... hayır hepsinden asgari düzeyde hoşlanıyorum hepsine sarılırken böyle içimden bir şeyler akıyor ama derhal sıkılıyorum..

Bi de flört alışkanlığım o kadar ilerledi ki geçenlerde bu son flörtümle buluştuğumuzda bi baktım arka masadaki çocukla kesişiyorum. Vallahi büyük saygısızlık bana yapılsa çok üzülürüm ama farkında dahi olmadan yaptım.

Bir de bu mevcut flörtümde henüz cinsel bir şey yaşanmadı ama ben yaşansın diye fırsat kolluyorum. Libidomdan mıdır aceleciliğimden midir bilmiyorum. Hadi artık olsun diye bekliyorum. 29 yaşında adam ama sanki o bizon ben aslanım. Üstüne atlayacağım adamın fırsat bulsam.

Aslında şu anki hayatımdan büyük de keyif alıyorum böyle bi insan olmam hoşuma gidiyo ama nereye kadar böyle olacak? Ben hayatımın sonuna kadar flört edip sonra sıkılınca kendi yoluma mı gideceğim.. gece gece kafamda deli sorular :eğlence:

Üstteki yazı senin eski konundan.
Çokta umurunda olmaması lazım zaten :)
Yani senin o evde kalabilmen üstteki konuya yazdıgın mesajda gizli.
O senin barınma ihtiyacını karşılıyor sen de onun cinsel ihtiyaçlarını.
30 yasındaki kadın sana gelmiş şunu bunu demişse niye üzülüyorsun ki ?
Sevgilinle konusurken arka masadaki çocukla kesişen (bunu kendin diyorsun) insan şunları dert eder mi allasen ?
Ayrıca sevgilin olsa zaten o fotografın hesabını sorarsın, yani sevgili felan degil sizin mesele.

Son düzenleme:
Düşünce yapım böyle olduğu için demiyorum mesajınıza istinaden diyorum ki ; Annesi muhtemelen sizi de istemeyecek.. Evlenmeden oğlu ile birlikte yaşayan kızları erkek anneleri pek sevmez çünkü..
Bu sebeple annesi istememiş durumu sizin için bir övünç kaynağı olmasın..

Sen bu kişiyi sevmiyorsun!
Aptal biri değilsin.
Cüzdanında o fotoğrafı görünce ne anlama geldiğini gayet iyi biliyordun.
Ama işine gelmediği için sallamaza vurdun.
Öyle saygı duyuyorum vs hikaye. İki taraf içinde.
Ailen tarafından dışlanmışsın. Bir şekilde hayatta kalmak için bu yolu tercih ediyorsun.
Üniversitede bir arkadaşın vardı. Her sevgilisi ile ayrı eve çıkardı. Bu onun hayata dahil olabilmek için yaptığı bir şeydi. Hiçbirini de sevmezdi. Onları kullanırdı. Senin yaptığın ya da yapacağın bu. Yaşam tarzı haline getirmiş ya da getiriyorsun.
Hayat senin kimse sana bir şey diyemez.
İleride pişman olmak ya da olmamakta senin elinde olan bir şey.

Nedense artık senin konularına inanmıyorum.Bence kendine bi dünya yarattın ve orda yaşıyosun kendin yazıp çizip kendin oynuyosun.Sen artık normal bi hayatta mutlu olamazsın hayatın entrika ve bol aksiyon olmuş.

Back
X