Eski nişanlı jet hızı instagram

bukepo99

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
19
1
1
35
Selam kızlar. Benim çok samimi bir arkadaşım var iki yıl bir adamla çıktı ama çocuk biraz dengesizdi arkadaşımı maddi manevi yıprattı çok üzdü kızı. Sonra kız sen kötü bir adamsın dedi bunun da en son bulusmalarında zoruna gitmiş arkadaşım onu yok sayinca adamın zoruna gitmiş. Neyse iki ay hiç konuşmaDilar.Sonra bir baktık adam nişanlanmış jet hızıyla ablasının bulduğu bir kızla öyle evliliği düşünen ailesine önem veren bir adamda değildi. Diyelim ki ailen sana birini buldu sevgili ol tanı iki ayda ne nişanı.Adamın ne whatsapinda instagraminda kızla profil resmini koyma nişanlı yüzük emoji falan hiç yok.Bu da bir tuhaf.Adamın kızla sadece bir fotosu var kız mutlu ama adam sanki cenazeden çıkmış gibi suratı asık yeni Nisanlu adam bu kadar mutsuz olur mu fotoda.Bu benim arkadaşımda sana hakimi helal etmiyorum diye instagramdan adama mesaj atmış çocuk bunu okudu görüldü işareti vardı ben dedim kesin engeller okuduktan sonra adam engellemedi bile.Sizce bu durum tuhaf değil mi bu kadar hızlı Nisan olayı engellememesi kızı. ?

Onemsememkten değil bence bilerek yapıyor.

Uzuldum arkadasiniz adina, nişanlanma olayini iyi bilirim. Ama keske hic yazmasaydi. Zaten evlenilecek bir adam degilmis arkadasiniz kurtulduguna sukretsin sadece, hic laf dalasina gerek yok seviyesini dusurmesin.

Herkesin yaşadığı kendine bir insanı maddi manevi yıpratınca alnından öpecek hali yoktu.

Mutsuz olsa neee zorla nisanlansa neee. Adam nisanlanmis. Evlenecek. Zorla evlense ne fark eder? Bence arkadasiniz kurtulduguna sukredip yoluna baksin.

Ama iki ay çok erken insan çok aşık olsa da ki evliliği düşünmeyen bir adamdı yangından mal kaçırır gibi

Ben arkadaşım abartıyor sandım iki fotosunu gördüm bu kadar suratsız mutsuz bir adam görmedim ha bir de sıradan foto değil Nisan fotosu.Yeni nişanlı adamın gözünün feri parlar

Kör ölmüş, badem gözlü olmuş...

Ve...

Kıssadan hisse

Bir gün Nasreddin Hoca eve doğru yürüyormuş, bir arkadaşı arkadan seslenmiş "aman hoca gördün mü biraz önce geçen helva kazanı ağzına kadar doluydu". Hoca istifini bozmadan "bana ne" demiş. Arkadaşı, "ama hoca helva kazanı sizin eve gidiyordu, buna ne dersin?" demiş; hoca yine istifini bozmadan "o zaman sana ne?" demiş.

Anlayana..(!)

Burası bir forum herkes dilediğini yazmakta kurallar içinde serbest.

Beşik kertmesidir ondan adam hayır diyememiştir :))
Yahu niye insanlar birilerinden ayrıldıklarında "bana nispet yapıyo bak bak" tribine girerler ki..adam arkadaşınızı layık bulsaydı ona nişanı basardı..başkasını tercih etmiş gökten üç elma düşmüş..

Ben arkadaşım abartıyor sandım iki fotosunu gördüm bu kadar suratsız mutsuz bir adam görmedim ha bir de sıradan foto değil Nisan fotosu.Yeni nişanlı adamın gözünün feri parlar
Kardeş sen niye arkadaşını bu adama karşı hala seni unutamamiş gibisinden dolduruyorsun böyle arkadaşlık mi olur ne kadar yanlış yapıyorsun ya bırak da kız unutsun eskiyi

Bu foruma konuyu yazmakta hata alay etme dalga geçme insanların mutsuzlukları üstünden hiç hoş değil. Sizde bu durumda olabilirdiniz bu kadar alaya alma ve acımasız olmak neden

Ben niye arkadaşımı doldurayım hanımefendi o benim düşmanım değil arkadaşım.

Bu foruma konuyu yazmakta hata alay etme dalga geçme insanların mutsuzlukları üstünden hiç hoş değil. Sizde bu durumda olabilirdiniz bu kadar alaya alma ve acımasız olmak neden
Bak bu arkadaş sanırım bizzat kendinsin adam bitirmiş önce bunu kabullen seni pardon arkadaşını sevse koca adam silah zoruyla nisanlanacak değil bitmiş gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…