Eski nişanlı müsveddesi

Bak güzel arkadaşım bu adam sana ‘kocan seni yapamazsa ben yaparım’ dememiş miydi ayrılırken ? Düşünsene ucunda ayrılık olan bir noktada son konuşulan bir anda sevdiğine gerçekten bunu mu söylersin? Aklına bu mu gelir? Sen kendine azıcık değer versen ne güzel olur. Azıcık sevsen ne güzel olur. Adam seni bir engellemişse senin on engellemen lazım.
İnanmıyorum 😱😱 ne kadar ahlaksız bir adammış, adamlığı da “şeyi” kadarmış, bu adam için üzülünür mü ya.

İyi akşamlar herkese , buraya uzun zamandır girmiyordum . Şu an kendimi o kadar kötü hissediyorum ki o yüzden paylaşma ihtiyacı hissettim . 2 sene önce ayrıldığım nişanlım az önce beni engellemiş , arkadaşımdan baktırdım fotoğraf gözüküyor , herkese açıkmış profili. Ben daha önce şüphelenmiştim , acaba profili herkese açık yaptı da beni sildi ondan mı ben fotoğrafını görebiliyorum , yoksa rehberinde hala ekli miyim bunu bilmiyordum . Şimdi öğrendim rehberinde ekliymişim ve beni engellemiş , instagramdan da arkadaş değildik ama arada girip bakıyordum ondan da engellemiş . Birini mi buldu yoksa beni unutmak için mi yaptı bunu bilmiyorum ama mutlu olmasını istemiyorum , hiçbir zaman doğru kişiyi bulamasın hep beni arasın konuştuğu görüştüğü herkeste . Bunu istiyorum , unutsun istemiyorum . Normal mi acaba bu davranışlarım düşünmelerim bilmiyorum
Bu hikaye gerçek olamaz bu konu gerçek olamaz değil mi🤔🤔

Numaranızın ekli olduğunu nerden anladınz ki ... 2 yıl geçmiş bence artık unutun şu geçmişi ve evet hayatında biri vardır oyuzden engel koymuş olabilir tabiki de... Belki yeni sevgili koymuştur...

ben de aynı fikirdeyim.onlarca kadın elli kere uyarıyorlar bazı üyeleri ama yokk.gene kafalarının dikine gidiyorlar.
ALLAH Akil fikir versin böyle hemcinslerime ... Burada okuduğum hikayelerden , konulardan diyorum ki biz kadınlar bu kadar mı gurursuz bu kadar mı kendimize saygımız yok. Yazık günah ya

ALLAH Akil fikir versin böyle hemcinslerime ... Burada okuduğum hikayelerden , konulardan diyorum ki biz kadınlar bu kadar mı gurursuz bu kadar mı kendimize saygımız yok. Yazık günah ya
hata yaparsın kandırılırsın Ebrar ın dediği gibi olabilir .ama hatayı aylarca yıllarca sürdürmek nedir?hiç mi uyanmaz insan hiç mi kafaya dank etmez ben ne yapıyorum demez ya da bunca kadın bir şeyler söylüyor onları dinlesem iyi olacak galiba demez.konu açıyorlar yazıyoruz yazıyoruz sayfalarca ama gene kendi bildiklerini uyguluyorlar.

hata yaparsın kandırılırsın Ebrar ın dediği gibi olabilir .ama hatayı aylarca yıllarca sürdürmek nedir?hiç mi uyanmaz insan hiç mi kafaya dank etmez ben ne yapıyorum demez ya da bunca kadın bir şeyler söylüyor onları dinlesem iyi olacak galiba demez.konu açıyorlar yazıyoruz yazıyoruz sayfalarca ama gene kendi bildiklerini uyguluyorlar.
Bir de sana,bana, akıl veren hemcinslerine laf ederler , cemkirirler. Böyle kadınların çocukluklarına inmek gerek . Bir kadın nasıl bu kadar kendini sevmez,saygı duymaz... Anneleri laf söylese ortalığı ayağa kaldıran şahıslar.. ana avrat küfür yedikleri adamlara kul, köle olup sayfalarca aşklarını anlatıyorlar...

Ohoo yeni birini bulmuş o baya da ciddi. Hatta sizin ekli olduğunuzu bile unutmuş büyük ihtimalle. Ciddi olduğu sevgilisi karıştırırken "Bu kim" demiş, o da eski nişanlım demiştir. Kiz da ne alaka deyip engellemiştir, o bile engellememistir. Böyle olduğuna baya eminim ama kanıtlayamam
Gerçekler acıdır önünüze bakın

Ayrılıktan sonra bir süre acı çekmeniz veya unutamamanız normal. Ama artık 2 sene olmuş bırakın adam ne isterse yapsın. 10 senelik ilişkisini noktalayıp 3 ayda evlenen insanlar var. 2 sene olmuş el insaf lütfen... Kendimi eski nişanlınızın yerine koydum o adam adına üzüldüm gerçekten.

Hayatım aradan 2 yıl geçmiş. Adı sütüne eski diyorsun. İster engellesin ister hayatına biri girsin seni etkilemesin. Sen kendi hayatına keyfine bakmalısın. Hırs insanım kendini çürütür. Kendin için iyilik yap sal.

Back
X