Eski nişanlı müsveddesi

Bak güzel arkadaşım bu adam sana ‘kocan seni yapamazsa ben yaparım’ dememiş miydi ayrılırken ? Düşünsene ucunda ayrılık olan bir noktada son konuşulan bir anda sevdiğine gerçekten bunu mu söylersin? Aklına bu mu gelir? Sen kendine azıcık değer versen ne güzel olur. Azıcık sevsen ne güzel olur. Adam seni bir engellemişse senin on engellemen lazım.
😱😱
Kani bozuk erkek müsveddesi için mi bu kadar hırs yaptın??????
Nasıl miden aldı bu lafları, hiç mi kendine saygın yok ya

Ay bi salın yaa 2 yil olmuş. Ne yaptı bilmiyorum ama sizi üzmüş bi şekilde. Ama omür boyu mutsuz olmasını da istemeyin

ay 2 sene olmuş Allah aşkına, kendi yolunuza bakın.
yok beni engellemiş, yok silmiş mi, yok bilmem ne mi. zaten hayatınızda çok iyi bir yere sahip olsa "eski" nişanlınız değil nişanlınız olurdu. ki konunuzu az buçuk hatırlıyorum.. eski olması da yerinde olmuş.

İyi akşamlar herkese , buraya uzun zamandır girmiyordum . Şu an kendimi o kadar kötü hissediyorum ki o yüzden paylaşma ihtiyacı hissettim . 2 sene önce ayrıldığım nişanlım az önce beni engellemiş , arkadaşımdan baktırdım fotoğraf gözüküyor , herkese açıkmış profili. Ben daha önce şüphelenmiştim , acaba profili herkese açık yaptı da beni sildi ondan mı ben fotoğrafını görebiliyorum , yoksa rehberinde hala ekli miyim bunu bilmiyordum . Şimdi öğrendim rehberinde ekliymişim ve beni engellemiş , instagramdan da arkadaş değildik ama arada girip bakıyordum ondan da engellemiş . Birini mi buldu yoksa beni unutmak için mi yaptı bunu bilmiyorum ama mutlu olmasını istemiyorum , hiçbir zaman doğru kişiyi bulamasın hep beni arasın konuştuğu görüştüğü herkeste . Bunu istiyorum , unutsun istemiyorum . Normal mi acaba bu davranışlarım düşünmelerim bilmiyorum
Tabi normal değil.Olacagi olsaydı adı eski olmazdı demi?Bırak sen onu hayatin yepyeni getireceklerine bak kafana kaldır Allah bazen kurtarıyor biz anlamıyoruz canım.Ne hali varsa görsün evlendikten sonra ne demek istediğimi anlarsın.Simdi istediğin tarz,kafada birini bulur mutlu olabilme şansını yakalarsin.Kendini engelleme

Bak şimdi sana bir enerji kuralını anlatacağım...
Birini ne kadar unutamaz ,profiline bakar,onu düşünür,ona enerji harcarsan o kadar çok onun enerjisini güçlendirir kendini zayıflatırsın...Kendi koruma kalkanlarını sürekli ona eklediğini düşün bu kurduğun bağ ile..
O esnada bu kişi kendini hiç hissetmediği kadar iyi,cazibeli vs hisseder..
Bir an evvel bırakmalısın,belki yukarıdaki bilgi bırakmakta sana yardımcı olur..
10 sene geçse bile sen unutamayan o ise senin sayende korunmalı ,mutlu,enerjik dolaşır...

Birine ah ettiğimizde ya da eski sevgili geri dönüşlerini vs genelde kişinin unuttuğu ve ilgilenmediği zamanda olur.
Çünkü her ne kadar da görüşmesen karşı muhattap bunu hisseder..bir boşluk eksiklik hisseder..

Yani tabi geri dönüşünü umut et vs demiyorum ,bunun içinde yazmıyorum ama karşılıklı kafanda sağlamasını yapman için yazdım...

Onun seni engellemesi vs artık umrunda olmasın...O artık senin için sarı çizmeli mehmet ağa..

bunu yap ki seninde alanın temizlensin ve senin için uygun biri gelebilsin...Sen şu an hiç ayrılmamış gibisin ve kesinlikle kendi hakkına giriyorsun..

İyi akşamlar herkese , buraya uzun zamandır girmiyordum . Şu an kendimi o kadar kötü hissediyorum ki o yüzden paylaşma ihtiyacı hissettim . 2 sene önce ayrıldığım nişanlım az önce beni engellemiş , arkadaşımdan baktırdım fotoğraf gözüküyor , herkese açıkmış profili. Ben daha önce şüphelenmiştim , acaba profili herkese açık yaptı da beni sildi ondan mı ben fotoğrafını görebiliyorum , yoksa rehberinde hala ekli miyim bunu bilmiyordum . Şimdi öğrendim rehberinde ekliymişim ve beni engellemiş , instagramdan da arkadaş değildik ama arada girip bakıyordum ondan da engellemiş . Birini mi buldu yoksa beni unutmak için mi yaptı bunu bilmiyorum ama mutlu olmasını istemiyorum , hiçbir zaman doğru kişiyi bulamasın hep beni arasın konuştuğu görüştüğü herkeste . Bunu istiyorum , unutsun istemiyorum . Normal mi acaba bu davranışlarım düşünmelerim bilmiyorum
Masallarda lafı geçen bulunmaz hint kumaşı değilseniz, dünya kendi etrafında ve güneş etrafında değil de sizin etrafınızda dönmüyorsa normal değilsiniz

2 yıl unutmak için aşırı yeterli bir süre. Bu süre içinde kendi hayatınız hiç olmamış demek ki, içinizdeki hırsla kalakalmışsınız. Bu sadece size zarar.

Keşke sadece bu yazdığım olsa. Adam beş para etmez biri. Konu sahibi ismini duyunca miden bulanmalı, ben bu kötülüğü kendime nasıl yaptım deyip heryerden sen engellemelisin. Şu adamdan intikam almana gerek yok. Asıl intikam senin mutlu olup arkana bakmamandır.
Bi de adamın kulağına gitmiş bir yerlerden stalklandığı demek ki, engellemiş. Durduk yere totosunu kaldırdı konu sahibi, al bakalım

Bu öfkeyle nasıl yaşıyorsunuz ?

Eski nişanlıyı bilmem de sizin hiç mutlu olamayacağınız kesin

yeni ayrilmis olsaniz hirsinizi sinirinizi anlayacagim ama 2 yil gecmis be ablacim.
adam seni unutmus ama senin onu unutmadiginin farkinda ve unutayan sizsiniz lutfen psikolojik destek alin.

Normal olmadığının farkındasınız bence. 2 gün önceki eski nişanlıya bakılır da 2 yıl öncesine bu denli takıntılı olmak iyi değil. Böyle yapmak yerine kendinize bir hayat kurup yeni insanlarla tanışmak , mutlu olmak varken yaptığınıza bakın. Ayrıca kalbinizi kötü tuttuğunuz sürece mutlu falan olamazsınız. Bu kötü dileklerle yalnız basınıza, mutsuz bir hayat sürersiniz.

Valla eski sevgilim için hep en iyisini bulsun, en mutlu o olsunki bir daha kapımın önünden geçmesin diye temennim oldu. Bu takıntınızın farkındaysa engeller tabi. Niye bu kadar hırs yaptınız, çok mu kötü ayrıldınız?

Üzerinden iki sene geçmemiş olsaydı normaldi

Back
X