Eski nişanlı neden çaldırıp kapatır?

hayalim92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
60
5
6
33
Lütfen yardim edermisinuz eski nişanlım beni çaldırıp kapatıyor neden siz ce olabilir?

Saka bi yana pislik olsun diye yapiyodur umursama... seviyor olsaydi " eski nisanli " olmazdi. Soyleyecek bir seyi de varsa adam gibi arar konusurdu... hic orali olma.

Neden aramiyi insan gibi ama çaldırdı onu anlamadım szce affedilmekmi istiyorr????

Kontörü var öncednde boyle yapiyodu

E bayaaa pintiymis nisanlin bu ne böyle....
O kadar gsm sirketlerinin verdigi tarife varken en az 250 dk si olur bi insanin hic mi aramiyordu seni...
Valla seninki dakikalari baska birine mi harciyorduda seninle caldirmak suretiyle gorusebiliyordu.
Kafamda deli sorular bugun o kahveyi icmeyecektim uyku tutmuyo sacma sapan hesaplamalar dedektifcilikler falan oynuyorum.
Kardes iyiki de bitmis hayirlisi olmus diye düşünüyorum.

Nisanlana kadar mesajlaşiyorduk beni bazen aeiyodu ama nişanlandiktan sonra mesaj pek yazmiyodu hine bazen ariyodu. Son zamanlarda caldirmaya başsadi nedenini sordum neddni yok demisti. Zaten biz anlaşamiyiduk oyuzden artim nisani bu caldirip kapatmada olunca bahane oldu bitirdim. ama iki hafta oldu ayrıyz bugün sadece üç defa çalırdı bir er defa. Aramad8 hiç

E madem sen bitirdin bu yuzden daha ne beklentin var ki anlamiyorum. Hem ayrilmissin hem geri dönsün yalvarsin falan mi istiyorsun?

E madem sen bitirdin bu yuzden daha ne beklentin var ki anlamiyorum. Hem ayrilmissin hem geri dönsün yalvarsin falan mi istiyorsun?
Affet beni dese beni herşeye rağmen affederim. Ama şuda var korkuyorum aynı şeyler yaşancak diye. Sadece neden caldirip kapatiyor ona anlam veremedim

Benim hic sevgilim olması ilk gjrücü uyulü olarak bununla nişanlanmştm ama anlaşamadık bittirdim fazla uzun sürmedi. Içimdede zaten bir korku ne yapacağm bilmiyorum :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…