- Konu Sahibi Hisnotthatintoyou
-
malesef erkekler boyle cnm. unutmak ıçınde başkasını bulmuş olabılır yada gerçekten beğenmış olabılır
benımde bır sebepten affetmedığım eskı sevgılım "benı asla unutamayacağını omrunce hatırlayacağını her zaman çok seveceğini" vs vs söyledıkten 2 ay sonra başkasını buldu. 1 sene sonra nışanlandı. bense 3 sene hayatıma kımseyı almadım alamadım.
erkek mılletı dıyeceksın gececeksın
Bu sizi hala önemsediğini gösteriyor. Bence aşk dolu bir birliktelik değil yeni ilişkisi. Yoksa sizi çoktan unuturdu. Demek ki unutmamış. Canınızı yakmak istiyor gibi geldi bana.
Cok begenmis olabilir de bana niye anlatiyor detayli onu anlamiyorum.
Genlerinde var deme ki, boyle cok seviyorum, senin icin olup bitiyorum, ve aglayan erkeklerin sozleri hep yalan galiba.
Seven hayatina bi baskasini koyamayan mi yoksa unutmak icin baska sevdalara yelken acan mi. cevap orta da
Aynen oyle, erkeklerin sozleri hep laf.
bu erkekler böyle be canım.. ağlarlar zırlarlar ama ayrılınca da hemen av peşindeki kurt gibi başka kızların kuyruğunda dolaşırlar.
hepsini şeylerinden asmak gerek.. töbe töbe. karaktersizler.
canım sırf sana o çok mutluyum mesajlarını atması bile aslında yeni ilişkisinin şuan çok sevgiyle dolu olmadıgının ve hala seni bir şekilde düşündüğünün göstergesi... hep aynı şeyi yapıyorlar bunlar..
siz ne cevap veriyosunuz peki mesajlarına?
Hayirli olsun dedim, dugun davetyesini beklerim dedim, oda hastasin sen dedi.
Neden bana soyleme ihtiyaci duyorsun dedim oda cevap vermedi mesela
hem adamdan ayrılmıssın hem de nası olur da yeni birini bulur diye düsünüyosun.sanane arkadasım yazdığı msjları okumadan sil gitsin..
Keşke birşey demeseydiniz. Kapı aralık diye düşünecek.
Ben de öyle düşündüm açıkçası..
Hayirli olsun dedim, dugun davetyesini beklerim dedim, oda hastasin sen dedi.
Neden bana soyleme ihtiyaci duyorsun dedim oda cevap vermedi mesela
Ben severek ayrildim, yani mecbur kaldim ayrilmaya, asagiliyordu beni.
Illa ki baska bir iliskisi olacak, ama okadar seviyorum dedikten, ve aglamalardan sonra bukadar kisa surede olmasi tuhaf, yoksa herhalde tekrar sevecek tekrar bi iliskisi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?