Eski nisanli

Hisnotthatintoyou

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
32
0
6
İngiltere
Merhaba arkadaslar,

Nisanlimla ayrilali 2 ay oldu, ayrilmak isteyen bendim, o da cok israr etti, iste bana zaman ver dugunumuzu uzatalim, agladi fln ama ben istemedim ve ayrildik. Simdi de duydum ki ablasi ona bi kiz bulmus, hatta ciddilermis kisa dogru nisan yapacaklarmis. Eski nisanlim da bana mesaj atip sunlari soyluyor, iste yok cok mutluymus, kizi seviyormus, ben sadece bir saplantiymisim ve bu saplantidan kurtulmus, iste yok aileler tanismis mis da.
Yani anlamadigim sey beni okadar sevdigini soylerken nasil oluyor da ayrilir ayrilmaz, 2ay sonra baska bi kizla nisanlanacak kadar ciddilesiyor, ve mutlulugunu neden bana iletiyor.
Yani ayrildik tabi ki birilerini bulacak, omur boyu benim yasimi tutacak degil ama bukadar kisa surede olmasi beni dusunduruyor, o aglamalar, seni seviyorum demeler ve hersey yalanmiydi, bukadar basit mi hemen bi baskasini sevebilmek. Ayrilan ben olmama ragmen, aklimin ucundan bile gecmiyor yeni bir iliski.

malesef erkekler boyle cnm. unutmak ıçınde başkasını bulmuş olabılır yada gerçekten beğenmış olabılır
benımde bır sebepten affetmedığım eskı sevgılım "benı asla unutamayacağını omrunce hatırlayacağını her zaman çok seveceğini" vs vs söyledıkten 2 ay sonra başkasını buldu. 1 sene sonra nışanlandı. bense 3 sene hayatıma kımseyı almadım alamadım.
erkek mılletı dıyeceksın gececeksın

Bu sizi hala önemsediğini gösteriyor. Bence aşk dolu bir birliktelik değil yeni ilişkisi. Yoksa sizi çoktan unuturdu. Demek ki unutmamış. Canınızı yakmak istiyor gibi geldi bana.

Cok begenmis olabilir de bana niye anlatiyor detayli onu anlamiyorum.
Genlerinde var deme ki, boyle cok seviyorum, senin icin olup bitiyorum, ve aglayan erkeklerin sozleri hep yalan galiba.
Seven hayatina bi baskasini koyamayan mi yoksa unutmak icin baska sevdalara yelken acan mi. cevap orta da
Aynen oyle, erkeklerin sozleri hep laf.

Bu sizi hala önemsediğini gösteriyor. Bence aşk dolu bir birliktelik değil yeni ilişkisi. Yoksa sizi çoktan unuturdu. Demek ki unutmamış. Canınızı yakmak istiyor gibi geldi bana.

Bende oyle dusundum, yani kiskandirmak mi istiyor kendince.
Onu da soyluyor, iste coktan unuttugunu, umrunda degilmisim, de umrunda degilsem niye soyleme ihtiyaci duyuyorsun dedim cevap vermedi.

hayatta kısmetten öte gidilmiyor..

bu erkekler böyle be canım.. ağlarlar zırlarlar ama ayrılınca da hemen av peşindeki kurt gibi başka kızların kuyruğunda dolaşırlar.
hepsini şeylerinden asmak gerek.. töbe töbe. karaktersizler.

bu erkekler böyle be canım.. ağlarlar zırlarlar ama ayrılınca da hemen av peşindeki kurt gibi başka kızların kuyruğunda dolaşırlar.
hepsini şeylerinden asmak gerek.. töbe töbe. karaktersizler.

Boylece karakterlerini ogreniyoruz cnm.
Ayrildiktan sonra insanin kisiligi belli oluyormus.
Aynen oyle, karaktersizlikten baska hic birsey degil.

canım sırf sana o çok mutluyum mesajlarını atması bile aslında yeni ilişkisinin şuan çok sevgiyle dolu olmadıgının ve hala seni bir şekilde düşündüğünün göstergesi... hep aynı şeyi yapıyorlar bunlar..

Yalvarmami mi bekliyor sence canim, iste ne olur don bana gibisinden?
Yani cok sacma gercekten, madem mutlusun bana niye duyuruyorsun, kendince kiskandirmak mi istiyor ne.
Sende mi benzer seyleri yasadin yoksa cnm?

hem adamdan ayrılmıssın hem de nası olur da yeni birini bulur diye düsünüyosun.sanane arkadasım yazdığı msjları okumadan sil gitsin..

Ben severek ayrildim, yani mecbur kaldim ayrilmaya, asagiliyordu beni.
Illa ki baska bir iliskisi olacak, ama okadar seviyorum dedikten, ve aglamalardan sonra bukadar kisa surede olmasi tuhaf, yoksa herhalde tekrar sevecek tekrar bi iliskisi olacak.

Ben severek ayrildim, yani mecbur kaldim ayrilmaya, asagiliyordu beni.
Illa ki baska bir iliskisi olacak, ama okadar seviyorum dedikten, ve aglamalardan sonra bukadar kisa surede olmasi tuhaf, yoksa herhalde tekrar sevecek tekrar bi iliskisi olacak.

o halde kurtulduğuna sevinmen lazım.bi erkekte aşağılık kompleksi en tehlikeli şeylerden biridir.şiddetle bile kendini gösterir..hatta öldürmeye kadar varır allah korumuş yat kalk şükret aklı başında bi insansın ki böyle bi karar verebilmissin bunun ne denli ciddi bi durum olduğunu anlayacak zekan varmıs o zaman hic kanma aldanma böyle sacmalıklara da simdi cvp bile verme aklında yer etmesin bos yere bırak baskasının hayatını mahvetsin.

aamın kimseyi sevdiği yok sadece kendi egosunu seviyor, terkedilmişliğini içine sindirememiş seni üzmeye çalışıp durumu onun kafasına göre bire bir yapmaya çalışıyor
seven adam hemen nişanlanmaz
seven adam bekler
seven adam kendini düzeltmeye çalışır
bu şimdi az konuşsan unutamadım diye zırvalıklara girip nişanlısıyla seni bi arada yürütmeye çalışır hayatının kazığını sana sokar gider aman diyim iletişimi kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…