Eski nisanli

Suan da mutluyum, uzerimden bir yuk kalkmis gibiyim, ayrilmakla en dogru karari verdigimi biliyorum.
Sinir krizlerine giriyordu, ve evlendikten sonra siddet uygular diye dusundum, ki oyle olurdu kesin.
Evet cok kotuydu, iyi ki bitti diyorum, yani hic bir pismanligim yok.
Evet hataydi cevap vermem, son yazdiklarini direk sildim zaten.

Komplekse girmistir o, cunku etrafindaki arkadaslari hepsi evlendi bi kendisi kaldi.
Bencede.
Cok haklisin, sevgisi hep yalan onun evlenecek kiz arama derdinde. Herkes adam gibi sevemiyor.
Dogru.

Erkek mi bu ya ağlıyo ilkokul çocukları gibi mesajlar atıyo akıl sağlığı bozuk olmalı normal bir insan böyle davranmaz iyi ki ayrılmışsın yani gerçek yüzünü görmüş oldun
Bi de dikkatli ol
geri dönüş yapma sakın hatta hattını değiştir başına bela bile olabilir tehlikeli gözüküyo

Gercek yuzu zaten belliydi de ben gec kabullendim, ne demisler gecmis gelecegin aynasidir, adamda sinir vardi, asagilama vardi, benim yanimda baska kizlari suzerdi, arkadaslarimla bulustugumda burnumdan getirirdi, yok yoktu yani.
Yok istemem oyle birsey zaten, hem gelecegini de hic sanmam, ben terkettim ya zoruna gitti.

bende iki a önce nişanlımdan ayrıldım
2 ayda hemen nasıl buluyorda bağlanıyor çok saçma
seni kıskandırmak istemiş...
çok saçma...

Alemsin ya.
Adam yenisini sevse sana niye mesaj atsın ki?
Kabullenememiş ayrılığı belli ki.
Yaptığı davranış da oldukça çocuksu, ezikçe.
İyi yapmışsın ayrılmakla. :))
O zavallı da sindirmeyi beklesin ayrılığı.
Bu esnada da sana mutluymuş havası versin.
Yazık çocuğa.

yazık çocuğa kısmı hariç hepsine katılıyorum , anca bu kadar güzel özetlenebilirdi.

Çivi çiviyi sökeri denemiş, olmamış

Kıvranıyor

İlgilenme....

Geçmişe mazi, aklını yorma böyle şeylerle, bundan sonrası güzel olur inşallah senin için

Kesinlikle hala unutamamış seni çok belli...
Unutup yoluna bakmış olsa, mutlu olsa mutlu olduğuna dair bişey söyleme gereği bile duymaz...
Ciddi bi ilişkiden çıkıp ilk bulduğuyla evleneni çok görüyorum bu ara..
Senlik problem yoksa boşver yoluna bak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…