- Konu Sahibi Hisnotthatintoyou
-
bende iki a önce nişanlımdan ayrıldım
2 ayda hemen nasıl buluyorda bağlanıyor çok saçma
seni kıskandırmak istemiş...
çok saçma...
Alemsin ya.
Adam yenisini sevse sana niye mesaj atsın ki?
Kabullenememiş ayrılığı belli ki.
Yaptığı davranış da oldukça çocuksu, ezikçe.
İyi yapmışsın ayrılmakla. :))
O zavallı da sindirmeyi beklesin ayrılığı.
Bu esnada da sana mutluymuş havası versin.
Yazık çocuğa.
İntikam aldığını sanıyor aklınca işte. Mutluluklar dilerimmmmm sana de geç :).
karaktersizlikten başka birşey değil.
bencede iyiki ayrılmışsın, bu davranışı lisedeki ergenler gibi :)
Eger gercekten mutlu olsaydi sana mesaj atmak aklina bile gelmezdi
e sen ayrılmak istemişsin şimdi neden takıyorsun kafaya .istediğini yapsın .
Dogru ama takmak degil ki bu, Kim olsa nisanlisindan ayrildiktan sonra, nisanlis iki ay sonrai bi baskasiyla nisanlanacak kadar ciddi bir iliskiye baslamis olmasi herkesin tuhafina gider, yani iliskiler okadar basit olmamali.
Yoksa illa ki hayatina bi baskasi girecek, kimse kimsenin yasini omur boyu tutmaz, hele de simdi ki insanlar.
Ve benim anlamadigim, madem nisanlanacak kadar seviyorsa o kisiyi, neden bana mesaj atip anlatiyor bunlari.
e sen ayrılmak istemişsin şimdi neden takıyorsun kafaya .istediğini yapsın .
sana msj atması hala seni seviyor anlamına gelmez ki . belliki sindirememiş senin onu bıraktığını aklınca bu şekilde intikam alıyor . yani seni sevmiyor ama acısı içinde var . benimde eski sevgilim benim şimdiki mutluluğumu görsün isterim . hepimiz insanız yani . ama tabi msj falan atmam okadarda değil .
Hala beni seviyor diye bir dusuncem yok ki.
Mesele sevip sevmemesi degil, mesele neden bunlari yapar bir insan.
Herkes farkli.
bence kıskanıyorsun . belki hala duyguların var . belki pişmansın . ama sen bırakmışsın sonuçta hani o bıraksa seni anlarım ama sen bıraktığın için bence bu kadar mı basitti demeye hakkın yok . benim eski erkek arkadaşım mesela benden ayrılırdı kendi sonra döner sorardı kimse var mı yok mu diye . e bu mudur yani . madem bırakıyorsun sanane benim hayatımdan . 2 ay kısa süre diye bakma . ben ilk görüşte sevdim şimdiki sevgilimi ve evlenme kararını ilk görüşte aldık . senin eski nişanlının durumunu bilemem . ama aşk sıfırdan başlayabilen birşey . yani sana msj atması doğru değil ama aklınca işte sen beni bıraktın bak ben hayatıma devam ediyorum şeklinde intikamını alıyor senden . seni unutamasa başkasınla çıkmazdı bile emin ol . sende hayatına bak . numarasını engelleyebilirsin rahatsızsan .
engelle gitsin numarasını . ben olsam öle yapardım .
bence diğer kızıda sevmiyor...ve senide aynen...seni arayıp söylemeside kıskandırmak amaçlı...dalga geçiyor...böyle biriyle muhatap oldukca sinirlerini bozacaktır..en iyisi...bir daha görüşmemek...
Çivi çiviyi sökeri denemiş, olmamış
Kıvranıyor
İlgilenme....
Geçmişe mazi, aklını yorma böyle şeylerle, bundan sonrası güzel olur inşallah senin için
O senin dusuncen, milyonlarca insan var, ve herkes kendi dusuncesini dile getirmekte serbest.
Ben kiskaniyor olsaydim bana bunlari soylediginde, uzulurdum ve icimde birseyler hissederdim.
Duygularim olsa kiskanirdim.
Hic bir sekilde pismanlik yasamiyorum, hayatimda verdigim en dogru karar, universite'yi bitirmis olmam bile ikinci siraya giriyor.
Karsinda ki en ufak bir tartismada, her birakmak istediginde agliyorduysa, kendine zarar verecegini soyluyorduysa, ve daha neler neler yapip diyorduysa inan bana, benim yerimde sen olsan seninde tuhafina giderdi.
Nisanlanip ayrilan biri icin cok kisa bir sure bence.
Adam gibi seven biri yuregine baskasini alamaz, illa ki hayatina baskalari girer ama ask olmaz bu.
Mutlulugun daim olsun oyleyse.
Beni hala seviyor diye birsey soylemedim ki ben, sevse zaten bi baskasiyla olmazdi.
Kesinlikle hala unutamamış seni çok belli...
Unutup yoluna bakmış olsa, mutlu olsa mutlu olduğuna dair bişey söyleme gereği bile duymaz...
Ciddi bi ilişkiden çıkıp ilk bulduğuyla evleneni çok görüyorum bu ara..
Senlik problem yoksa boşver yoluna bak
ee öleyse sorun ne anlamadım . engellersin gider birdaha konuşmazsın biter . kıskanmıyorsan sorun yok . bencede gerçekten seni sevmemiş sevse hemen birini bulmazdı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?