Eski nisanli

bende iki a önce nişanlımdan ayrıldım
2 ayda hemen nasıl buluyorda bağlanıyor çok saçma
seni kıskandırmak istemiş...
çok saçma...

Bu aralar nisanlisindan ayrilan cok gibi, degil mi?
Gecmis olsun sana.
Karaktersiz olunca oluyormus cnm, biz bi baskasini dusunemezken, onlarin yaptigina bak, bir kez daha iyi ki ayrilmisim dedirtiyorlar.
Nisanlaniyorlarmis, kiskandirmak icin okadar ileriye gider mi.
Daha halen olgunlasamamis olmasinin gostergesi iste. Aynen cok sacma.

Haklisin cnm cok dogru....
E koydu ona, onu terk etmem. Kimse ayrilmak istemez, hele de bir bayan ama mecbur kaldigimiz icin ayriliyoruz iste.
Hemde cok cocuksu, degisecegini de hic sanmiyorum.
Hayatimda verdigim en dogru karar ayrilmak oldu cnm.
:)))

e sen ayrılmak istemişsin şimdi neden takıyorsun kafaya .istediğini yapsın .
sana msj atması hala seni seviyor anlamına gelmez ki . belliki sindirememiş senin onu bıraktığını aklınca bu şekilde intikam alıyor . yani seni sevmiyor ama acısı içinde var . benimde eski sevgilim benim şimdiki mutluluğumu görsün isterim . hepimiz insanız yani . ama tabi msj falan atmam okadarda değil .

Son düzenleme:
e sen ayrılmak istemişsin şimdi neden takıyorsun kafaya .istediğini yapsın .

Dogru ama takmak degil ki bu, Kim olsa nisanlisindan ayrildiktan sonra, nisanlis iki ay sonrai bi baskasiyla nisanlanacak kadar ciddi bir iliskiye baslamis olmasi herkesin tuhafina gider, yani iliskiler okadar basit olmamali.
Yoksa illa ki hayatina bi baskasi girecek, kimse kimsenin yasini omur boyu tutmaz, hele de simdi ki insanlar.
Ve benim anlamadigim, madem nisanlanacak kadar seviyorsa o kisiyi, neden bana mesaj atip anlatiyor bunlari.

bence kıskanıyorsun . belki hala duyguların var . belki pişmansın . ama sen bırakmışsın sonuçta hani o bıraksa seni anlarım ama sen bıraktığın için bence bu kadar mı basitti demeye hakkın yok . benim eski erkek arkadaşım mesela benden ayrılırdı kendi sonra döner sorardı kimse var mı yok mu diye . e bu mudur yani . madem bırakıyorsun sanane benim hayatımdan . 2 ay kısa süre diye bakma . ben ilk görüşte sevdim şimdiki sevgilimi ve evlenme kararını ilk görüşte aldık . senin eski nişanlının durumunu bilemem . ama aşk sıfırdan başlayabilen birşey . yani sana msj atması doğru değil ama aklınca işte sen beni bıraktın bak ben hayatıma devam ediyorum şeklinde intikamını alıyor senden . seni unutamasa başkasınla çıkmazdı bile emin ol . sende hayatına bak . numarasını engelleyebilirsin rahatsızsan .

Hala beni seviyor diye bir dusuncem yok ki.
Mesele sevip sevmemesi degil, mesele neden bunlari yapar bir insan.
Herkes farkli.

bence diğer kızıda sevmiyor...ve senide aynen...seni arayıp söylemeside kıskandırmak amaçlı...dalga geçiyor...böyle biriyle muhatap oldukca sinirlerini bozacaktır..en iyisi...bir daha görüşmemek...

O senin dusuncen, milyonlarca insan var, ve herkes kendi dusuncesini dile getirmekte serbest.
Ben kiskaniyor olsaydim bana bunlari soylediginde, uzulurdum ve icimde birseyler hissederdim.
Duygularim olsa kiskanirdim.
Hic bir sekilde pismanlik yasamiyorum, hayatimda verdigim en dogru karar, universite'yi bitirmis olmam bile ikinci siraya giriyor.
Karsinda ki en ufak bir tartismada, her birakmak istediginde agliyorduysa, kendine zarar verecegini soyluyorduysa, ve daha neler neler yapip diyorduysa inan bana, benim yerimde sen olsan seninde tuhafina giderdi.
Nisanlanip ayrilan biri icin cok kisa bir sure bence.
Adam gibi seven biri yuregine baskasini alamaz, illa ki hayatina baskalari girer ama ask olmaz bu.
Mutlulugun daim olsun oyleyse.
Beni hala seviyor diye birsey soylemedim ki ben, sevse zaten bi baskasiyla olmazdi.

bence diğer kızıda sevmiyor...ve senide aynen...seni arayıp söylemeside kıskandırmak amaçlı...dalga geçiyor...böyle biriyle muhatap oldukca sinirlerini bozacaktır..en iyisi...bir daha görüşmemek...

Aynen oyle dusunuyorum bende, beni sevse zaten bi baskasiyla olmazdi ama obur kizida sevmedigini cok iyi biliyorum, cunku sevse bana mesaj atip detayli bi sekilde bana bunu iletmezdi, ve en onemlisi baska kizlari Facebook'a ekleyip onlarin numaralarini ve illede gorusmek istedigini ogrendim :)), o yuzden istedigi kadar o kizi sevdigini soylesin ben hakikati biliyorum o bilmesede.
Cok haklisin.

ee öleyse sorun ne anlamadım . engellersin gider birdaha konuşmazsın biter . kıskanmıyorsan sorun yok . bencede gerçekten seni sevmemiş sevse hemen birini bulmazdı .

Unutup, unutmamis oldugunu bilemem ama benim onu terk etmis olmami sindirememis bu kesin.
Dedigin dogru, mutlu olan bir insan, simdi ki sevgilisiyle ne kadar mutlu oldugunu soyleme geregi duymaz.
Saglikli bi kafayla yapilan bir evlilik oldugunu dusunmuyorum ben oylelerini.
:))

ee öleyse sorun ne anlamadım . engellersin gider birdaha konuşmazsın biter . kıskanmıyorsan sorun yok . bencede gerçekten seni sevmemiş sevse hemen birini bulmazdı .

Sorun yok, anliyamadigim, simdi ki sevgilisiyle mutluysa neden bana ballandira ballandira anlama ihtiyaci duyuyor.
Ama haklisin hic cevap vermemek en guzel cevap.
Yani.

Erkekler ilişkide farklılığa düşkünler bence biraz. ya da tam zıttı oluyor bir düzen tutturdular mı değiştirmek çok zor. Seviyordur sevmiyordur filan aranızda neler geçti en iyi sen biliyorsun. Bu kadar acımasız olma. Eskiler hep anlam katar rahatsız olmayı bırak .Çok rahatsız oluyorsan aynı şekilde karşılık ver düşünmesini istediğin şeyleri düşündürtmeye çalış ama en temizi en temizinden bir sevgili tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…