Eski nişanlım bana yazdı cevap vermeyince başkasıyla sevgili olmuş

sungunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
113
Puanlar
33
Eski konuları görürseniz nasıl biri olduğunu görürsünüz zaten acayip travma yaşattı bana her neyse ayrılalı baya oldu. Geçen WhatsApp da profil koymuştu ayrıldığımızdan beri hiç yoktu, birkaç gün önce de mesaj attı ve cevap vermedim. Sonra bir baktım dün başka kızla fotoğraf koymuş yan yana sarılmışlar böyle. İki kez profil değiştirdi bir çocukluk resmi o kızla birde şimdiki halleri var bende çocukluğundan beri tanışıyorlar falan diye düşündüm.. içime de kurt düştü acaba onunla ben sevgiliyken kızla mi görüşüyordu diye. Biraz stalkladım falan sonra fotografa dikkatli bakınca yapay zekayla yapılmış olduğunu gördüm böyle düz beyaz perdenin önünde birçok fotoğraf yapiliyor şimdi örnek koyamiyorum. Sizce bu kadın da yapay zeka ile mi yapilmis yoksa uzaktan sevgilisi var da ikisinin fotoğrafını şoplayıp yan yana mı koydu ? Neden bu konuyu açtım derseniz de aslında acayip asabım ve sinirim bozulduğu için. Kusura bakmayın başınızı şişirdiysem

Bu kadar deşmeyin bence bu mevzuları. Geçmişle mazi derler. Size o kadar travma yaşatmış birini de tutmayın telefonunuzda, engelleyin her yerden geçin. Sizinle birlikteyken de o kız var ya da yok şuan bir şeyi değiştirecek mi? Hayır. O zaman kurcalayıp kendinizi neden üzüyorsunuz?

Shop ya da değil geçmiş bitmiş. Birini bulamamıştır yazmıştır. Hiç takılmayın. Her yerden de engelleyin ki ulaşamasın size.

Niye öyle bir şey yapsın ki eş dost da görüyor fotoğraflarını. Siz geçmişi sindirmeye bakın bence.

Benim eski sevgilimde bı kadınla 5/6 yaş foto paylaşıyorlar di faceden kadın her zaman vardı hayatımızda evliydi kızı vardı . Messenger vardı eskiden bi gün baktım ikisinin adı birleştirilip hesap açılmış oradan konuşuyorlar .meğer çocukluk arkadaşı değil birliktelermis cinsel anlamda da.
olabiliyor böyle saplantılı bı turlu kopamayan iliskiler fotoshop mu yapay zekami bilmem ama bı kadın pireleniyorsa durduk yere değildir eminim kurcalasan daha fazlası çıkar ama bitmiş gitmiş sınırını bozduguna değmez düzgün bi adam olsa Nisan atmazdiniz

Aklıma lisede ayrıldığım eski sevgilimin ayrıldıktan birkaç hafta sonra sevgili yapip, profilini o kızla fotoğraf koyup, ben ciddiye alıp yazmayınca bana “profil fotomu gördün mü kimse vazgeçilmez değildir” yazması geldi djkskslsksk ne gülmüştüm ahahahahah

Yani zaten bu insanlardan sağlıklı ilişkiniz olmamis hayatınızın geri kalanında da olmasın istemişsiniz neden kurcaliyorsunuz ki numarasını da silin takip etmeyin

Siz bu kişiyle ayrıldıysanız neden hala yaptıklarını sorguluyorsunuz? Yani cevap vermedim diyorsunuz ardından da bir kızla fotoğraf attı diyorsunuz. Yapay zeka veya değil bilemem ama kişi bana sıkıntılı geldi. Zaten ilişkiniz yürüseydi baştan ayrılmazdınız. Önünüze bakın derim onu stalklamak size bir şey getirmez aksine götürür. Madem ayrıldınız o kişiyi yok sayın.

Haklısınız aslında teşekkür ederim

Evet bir yanım umursama diyor ama bir yanımda kurcalamak istiyor çünkü gururuma yediremiyorum ya

Yani zaten bu insanlardan sağlıklı ilişkiniz olmamis hayatınızın geri kalanında da olmasın istemişsiniz neden kurcaliyorsunuz ki numarasını da silin takip etmeyin
Niye öyle bir şey yapsın ki eş dost da görüyor fotoğraflarını. Siz geçmişi sindirmeye bakın bence.
Haklısınız sizde teşekkür ederim

`