Eski nisanlim barışmak istiyor...

Neden ayrıldınız dah aönce, bu sebepleri hiç unutma.
Şayet çözülebilir olsaydı ayrılmazdınız zaten.
Denenmişi denemek olur biraz bu, emin misiniz?
Ailenle asla görüşmem kısmına tamam der ama bu böyle işlemez. Her ne olursa olsun, birini bile öldürse o insanlar onun ailesi. Yarın bir gün tamam yeter artık görüş diyecek, çocuğun olacak gelecekler, hastalık olacak yeter annem o benim diyecek ve sen inat eden, annesini sevmeyen kişi olacaksın.
İleride görüşmeyi göze alıyorsan yola çık.

.....................yıkanmış suyla abdest alınmaz .......................

Valla canım ben de ailesi yüzünden (aslında bu direkt adamın yüzünden demek oluyor) nışanlımdan ayrılmıştım. Sonra tekrar barışıp evlendik. Az da olsa 3 yılın sonunda değişiklik var ama genel sorunlar aynen devam. Ben güçlü bir karakter olduğum için biraz duruldu. Ama hele de güçlü bir karakter değilsen (maddi manevi) pek olası değil. Değişmiyorlar. Ve bazı lanet anne babaların dertleri çocuklarının mutluluğu olmamaya devam ediyor. Zor iş.

Ailesinden koparmaya çalışman çok aptalca. Bu imkansız çünkü.. Ha kaldı ki şu süreçte sana okey dedi. Ama demiyor o da dürüstlüğünü gösteriyor bu arada. Okey dese bile yapmayacak bunu. Yapamayacak... Hatta senle evlendikten sonra bu bağlılığı daha da artacak ailesine karşı. Ona, tamam ben ailemi siliyorum, dedirtme çaban çok saçma o yüzden. Bu seni şu an için sevindirir ve şu an için egonu tatmin eder. ama uzun vadede daha büyük hayal kırıklıkları yaşarsın.
Önünde 2 seçenek var.. Ya artık ne olduğunu bildiğin insanlarla ne yaşayacağını da tahmin edip bu işe hiç girmeyeceksin. Ya da onu koparmaya çalıştığın insanların onun ailesi olduğunu ve ne olursa olsun onlardan kopamayacağını kabul edip barışacaksın. Karar senin... Offf bak yine rahmetli babaannemin bu konuyla ilgili bi sözü geldi aklıma ''yılan eğrilir büğrülür çıktığı deliği bilir''... Bu eskiler hiç mi yanılmaz yaaa

Su an ailesini savunmuyo gozukebilir size evet dedirtene kadar oda evlendikten sonra başlar senin ailenle görüşüyoruz benimkilerlede goruscez annem aradi bize gelecek bizde kalacak istemezsen kapi orada o benim annem ablam babam böyle boyle uzar gider sonra ailesi onu kullaniyo demissiniz siz biseyler yapmak için calisip cabalayip kendinizden kisarken ailesi para istedi mi vericem diye kendini paralar sözünüzü geciremezsiniz zaten sizi de savundugu yokmus suan ailesinin hatalarinida kabul etmiyo sadece sessiz kaliyo iyi düşünün bi süre sonra onu unutup hayatiniza belkide size daha çok değer verenleri alarak mi devam edeceksiniz yoksa evlenip sinir hastasi olarakmi tabiki karar sizin eski nisanlinizida siz tanırsınız bizlerde bilemeyiz degisip değişmediğini ama tecrubelerim değişmemiştir diyo

Sizin haklı yönleriniz olabilir ama bu size eski nişanlınızı ailesinden koparma hakkı vermez. Görüşmek istemiyorsanız görüşmezsiniz. Evinize geldiklerinde hizmet etmez, konuşmazsınız yani tepkinizi bir şekilde ortaya koyarsınız ama bir insandan ailesini tamamen silmesini istemek ne demek? Siz aynı sebeplerden kendi aileni silebilir miydiniz?

Haklısınız.
Onlar ile görüştüğü sürece hep sorun olcak
Ailesiyle eninde sonunda gorusecek.. Boyle bi beklentiyle evlenirsen buyuk husran yaşarsın.. Adam genelde kem kum etmis gibi geldi bana; hep diken ustunde olmaya hazir misin?
Bir de, senin derdin sorunlari halledip huzurlu bi evlilik yapmaktan ziyade, karşıdaki aileyi alt edip, adamin gorusmemesini saglayip hep kendi dediğini yaptirmak sanki.. Ikiniz de saglikli düşünmüyorsunuz..
Insanlar bazen gercekleri sonradan görebilir, gercekten degise de bilir; ama sizde biseyler olmamis gibi..
Iyi dusunun derim ikiniz de..
Allah hayirlisini versin..

Eşinin ailesinin nekadar önemli olduğunu evlendiğinde anlarsın şuanda görüşmem gitmem demek kolay ama eşin de arada kalmaya başlayınca sana patlayacak ailesini görmek isteyecek gidemeyecek gelmelerini isteyecek senden dolayı davet edemeyecek ve aile sorun olmaya başlayacak ki aranızda kocaman bi sevgi olsa ayrı kalamazdınız zaten evliliğinizin de yürümesi zor bunlar en basiti
Denenmişi deneme
Karşına daha iyi biri çıktığında iyiki olmamış diyeceksin aynısını tecrübe edindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…