eski nisanlim eski sevgilisine dondu

ZGNNGNLG

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
3
0
6
35
İstanbul
merhaba kizlar,
benim sorum eski nisanlim daha dogrusu nisan haftasi her sey hazirken ortak kararla ayrildigimiz erkek arkadasimla ilgili.. yaklasik 3,5 sene ciktik.. ayrilali 1 yil oldu ve bu sure zarfinda hicbir sekilde iletisim kurmadik.. ortak arkadaslarimizdan sik sik benimle ilgili sorular sordugunu ogrendim surekli.. ama hic adim atmadi.. ve yakin zamanda duydum ki benden onceki sevgilisiyle gorusuyomus 1-2 aydir(ayni sehirde bile degiller) buarada iliskimiz boyunca eski kizarkadasinin muhabbetine maruz kaldim ne yazik ki...cok uzun sure aramaya ve pisman olduguna dair rahatsiz edip duruyordu.. her ne kadar ona guvensem de bu kadar uzun sure bu sekilde rahatsizlik vermesi beni surekli supheye dusuruyordu.. nitekim cok defa kavga edip ayrilma noktasina geldik..
sizce boyle bir donus yapmaktaki amaci nedir.. goruslerinizi bildirirseniz cok sevinirim

Böyle yapışkan,gurursuz kadınlardan ve böyle karaktersiz erkeklerden nefret ediyorum..
Sana ne canım yaa neden döndüyse döndü,sen kendi önüne bak bence bir an önce;aradan 1 yıl geçmiş..
tencere,kapak misali yuvarlanıp dursunlar onlar işte..
seninle 3.5 yıl birlikte olduğunu bile bile kızın midesi nasıl alıyor orası da ayrı bir konu olur yaa neysee

[COAmacını öğrenmen neyi değiştirecek ki!
Yapman gereken şey ne kadar zor da olsa daha fazla yıpranmadan kendi hayatına devam etmen.
LOR="#000000"][/COLOR]

Eski sevgilini seviyor musun hala?

genelde filmlerdeki gibi eski aşkıyla sonsuza kadar mutlu yaşama durumu olmuyor çoğunlukla.

boşluktadır belki...

siz ayrılalı 1 yıl olmuş zaten demek ki onu unutamamış boş ver düşünme bence.

şimdi geleceğe odaklan,böyle huzursuz etme kendini.

Sizin açınızdan eminim çok acı verici bir durumdur.ama bakın ayrılalı 1 yıl olmuş bu haberi bile almamanız gerekirdi.Siz artık kendi yolunuza bakın.Siz ilişki içindeyken eski sevgili size kadar uzanan hareketler yapmışsa bu da çok ayıp.Fakat şu durumda bana ikisinin yaşadığı şey normal görünüyor.Nişanlıdan ayrılan bir adam bir yılın ardından eski sevgilisi ile görüşmeye başlamış.Üzgünüm Normal yani...Eğer seviyosanız keşke siz bir adım atsaydınız.Yanlış ve kırıcı olmak istemem ama sanki siz onun size geri dönmesini bekliyormuşsunuz bir adım atmasını ve şimdi bu haberi alınca çok üzülmüşsünüz.Keşke beni soruyor ama adım atmıyor dediğiniz zamanlarda madem beni soruyor hala düşünüyor demek ki ben bir adım atayım bari deseydiniz.Belli ki önce sizden ümidi kesmemiş, ama sonra olmayacağına aklı yatmış, sizden de bir adım gelmeyince ve ona şevkat ve ilgi gösteren eski kız arkadaşına dönmüş.Bence ikinizin de yolu açık olsun...

boşver takma kafana hiç düşünme sen geleceğine bak bırak ne yaparlarsa yapsınlar boşuna düşünüpte kendini mutsuz etme ortak arkadaşlarına da bişey söyleme laf taşırlar

Nedeni ne olursa olsun
Artık senin için bi önemi olmamalı

1 yıl olmuş ayrılalı, tekrar adım bile atmamış ve eski sevgilisine gitmiş
Belki seviyo belki boşluktan ama bu sizin ayrıldığınız ve onun hiç çaba göstermediği gerçeğini değiştirmez ki

Sende önüne bak artık, boş ver onu
O boş vermiş ..

bu saatten sonra beni ilgilendirmediginin farkindayim.. ama sorun surda.. ben hala onu seviyorum.. adim atmamamin sebebi ise ayrilma fikri onun ortaya sundugu bir secimdi.. ben sadece onayladim, gururumu cok kirdigi icin boyle bir teklife hayir demek mumkun deildi.. defalarca bu noktaya geldigimiz icin ciddiye bile almamistim acikcasi..

gercekten cok aci verici oldu.. zaten yasadigimiz iliski boyunca bir sekilde 3. bir kisiye maruz kaldim.. adim atmamamin sebebi bu teklifi onun getirmesi.. ayriliklarimizda oyle bir noktaya geldik ki ailelerimiz duruma mudAhale etti..(tamamen hatali oldugu bir olay yasadik) acikcasi gururumu cokk kirdi.. artik beni ilgilendirmedigini bilsem de merak ediyorum.. sizce bu iliski evlilikle noktalanir mi(

Eski nişanlınız ve eski sevgilisinin ilişkisi mi? Evet evlenebilirler...Bu ayrılık süresinde nişanlınızın sizi sorması vs. hala sizi sevdiği, unutamadığı anlamına gelmeyedebilir.Erkekler böyle yani, aklına gelir sorar,yapar, eder...sonra da yok böyle bir şey der işin içinden sıyrılır.Yani o aslında kafasında sizi bitireli bile çok olmuştur belki.Burda önemli olan şu; sizin hayatınıza sahip çıkıp yolunuza devam etmeniz..Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız benim inancıma göre eden bunu mutlaka ödeyecektir, ama bu sizin gözünüzün önünde olmayabilir, göremeyebilir, bilemeyebilirsiniz.Size tavsiyem içinizde eski nişanlınızla ilgili konuyu kapatın, siz kalbinizi başka umutlara açmadıkça başkaları da giremez hayatınıza.Bırakın artık onu düşünmeyi, 1 yıl olmuş biteli.Eminim karşınıza daha çok seveceğiniz ve sizi üzmeyecek bir insan çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…