Kızlar benim eski konularımı bilen bilir, nişan attım geçen sene ağustosta. Çekmediğim kalmamıştı, eski nişanlım evime halasını gönderip yüzüğümü istetecek kadar düşmüştü.. Çok gürültülü bir ayrılık olmuştu, ablasının arkadaşına varana kadar telefonda bir sürü laf saymışlardı. Ayrılır ayrılmaz eski nişanlım olacak insan demosu hemen sevgili buldu kendine 1 ay içerisinde. Rezalet bir ayrılıktı yani, tam kendimi toparladım ve hayatıma hayallerimin insanını aldım, bu pislik gudubet hortladı geldi. Sanırım içmiş, fb'dan bir sürü hakaret ve beddua yazıp göndermiş bana. Ben cevap vermedikçe hızını alamayıp deliriyor. Bu insanın geçmişimde olması benim için büyük bir utanç kaynağı. Şuanki sevgilim görürse bana msj yazdığını, aramız çok kötü olur. Daha önce demişti ki, o insan sana ulaşmaya çalışcak olursa benim haberim olsun, hiçbir şey değil ama o insanla tek bir kelime etmen bizim sonumuzu getirir, dedi. Şimdi ben sevgilime bunu anlatmazsam da anlatsam da ayrı dert benim için. Kahroluyorum. Her şeyi kendisi yaptı şimdi de beni suçluyor. O benim aklıma dahi gelmiyordu mesaj atana kadar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ettiği beddualar da içime işledi. Ağlıyorum okuyup okuyup. Gece de sevgilim arayacak, mutlaka anlar sesimden. Bana bir yol gösterin. http://i.hizliresim.com/KPrqG5.png
Ben olsam sevgilime söylerdim saklarsan eğer öğrenince daha kötü olur
Ayrıca bu eski nişanlın çok karaktersiz gurursuz bir şeymiş cidden.
Köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı diye bir söz var bilirmisinsalla engelle hiç uğraşma
Duygu seni biliyorum konularindan sakin ha sakin muhatap olma. Birak iyice kudursun terbiyesiz.. kuyruk acısını bastırmaya çalışıyor. Yeni sevgilin zaten kıskanç biri soylesen simdi bide o agritacak başını. Yeter senin bundan çektiğin artik.. dedigim gibi sakin ha muhatap olma yeni sevgilisinde seni bulamamis sadece boşlukta o boslugu senle doldurmasina izin verme.... bide daha utanmadan yazıyor ablama katlanirdin diye sen kimsin be......
Köpeğin duası kabul olsaymış gökten kemik yağarmış.
Fb dediğin facebook sanırım, bence sorun yaşamak istemiyorsan faceni kapat ve güzellikle anlat sevgiline saklama. Sana ulaşmasını istemiyorsan çaba sarfet.. Sosyal ağlardan soyutla kendini en azından.
Of pisliğe bak ya neler demiş .
Mesajları sil ve engelle sevgiline söylersen ona yazar belki ileri geri bir laf yazar senin hakkında olay büyür
sevgilinden saklarsan ve sonradan öğrenirse nasıl bi tepki verir bilemiyorum ama bence o şahsı acilen face ten engelle ki en azından anlamsız hakaretlerine devam edip senin canını sıkmasınsevgilinle de durumu bilmiyorum ama bunu bence yüzyüzeyken söyle eğer söylemeye karar verirsen. telefonda söyleme, yakındayken onu sakinleştirmen daha kolay olur
faceden engelle sevgiline de anlat
21 agustosta ayrilip 22 eylul de yeni bir aska yelken aciyorum diye konu acmissin. sen de cok uzun sure yas tutmamisin neticede.
neyse sevgiline mutlaka soyle farkli bir sekilde ogrenirse sAna guvenmez.
Engelledim.. Sevgilim gece arayacak, keşke buluşma imkanım olabilse. Çok üzülüyorum ya bu pislik yüzünden benden vazgeçerse.. :'(
Engelledim.. Sevgilim gece arayacak, keşke buluşma imkanım olabilse. Çok üzülüyorum ya bu pislik yüzünden benden vazgeçerse.. :'(
o sana bişey olursa söyle demiş, bişey olursa ayrtılırım dememiş kisonuçta zaten eski nişanlın olacak ayının bu kadar delirmesinin sebebi de senin ona cvp yazmamış olman ee sevgilin mantıklı aklı başında bir insansa zaten bu durumda seni suçlamaz ve terk etmez.. hee aklı başında deilse dee bence zaten degmezmiş yolun başındayken öğrenmişsin derim
gizlii saklı kalmasın aranızda mutlaka anlat.
facebooktanda engelle hiç muhattap olma
bu kadar takmana gerek yok bence. sonuçta senin bir suçun yok
Sanmıyorum ama sevgilin takinti yapabilir ilerde.. bide baban seni iiki terketmis yazmis Gerizekali sende hic mi vicdan yok ya o nasi bi cumledir
Kızlar benim eski konularımı bilen bilir, nişan attım geçen sene ağustosta. Çekmediğim kalmamıştı, eski nişanlım evime halasını gönderip yüzüğümü istetecek kadar düşmüştü.. Çok gürültülü bir ayrılık olmuştu, ablasının arkadaşına varana kadar telefonda bir sürü laf saymışlardı. Ayrılır ayrılmaz eski nişanlım olacak insan demosu hemen sevgili buldu kendine 1 ay içerisinde. Rezalet bir ayrılıktı yani, tam kendimi toparladım ve hayatıma hayallerimin insanını aldım, bu pislik gudubet hortladı geldi. Sanırım içmiş, fb'dan bir sürü hakaret ve beddua yazıp göndermiş bana. Ben cevap vermedikçe hızını alamayıp deliriyor. Bu insanın geçmişimde olması benim için büyük bir utanç kaynağı. Şuanki sevgilim görürse bana msj yazdığını, aramız çok kötü olur. Daha önce demişti ki, o insan sana ulaşmaya çalışcak olursa benim haberim olsun, hiçbir şey değil ama o insanla tek bir kelime etmen bizim sonumuzu getirir, dedi. Şimdi ben sevgilime bunu anlatmazsam da anlatsam da ayrı dert benim için. Kahroluyorum. Her şeyi kendisi yaptı şimdi de beni suçluyor. O benim aklıma dahi gelmiyordu mesaj atana kadar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ettiği beddualar da içime işledi. Ağlıyorum okuyup okuyup. Gece de sevgilim arayacak, mutlaka anlar sesimden. Bana bir yol gösterin. http://i.hizliresim.com/KPrqG5.png
Bu seferde neden hemen söylemedin diye kızaar , mesajı silmene bişey der mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?