Almanya da yaşıyor pis hayvan..
Kızlar mutluluktan ağlıyorum şuan. Ben mükemmel bir insanla beraberim. Bu bana Allahımın bir hediyesi... Hayatımda kimse bana böyle sahip çıkmadı.. Canım aşkımı çok seviyorum. Ben arar aramaz 15 dakika içinde bize geldi, anneme uzun uzun beni nasıl sevdiğimi anlattı, O pisliğin numarasını aldık gudubet halasından. Bi kelime bile konuşmama izin vermeden sevgilim arayıp bir ton laf saydı hatta dava edeceğini söyledi.. En kötüsü de sevgilim konuşurken annesi de arkadan benim için laf sayıyordu utanmadan. Bir daha Duyguya herhangi bir şekilde ulaşırsan, o giyemesin diye karaktersizce dua ettiğin beyaz gelinliği sana giydirirm dedi, benim için nasıl çirkinleşti canım bebeğim. Konuşmanın bi kısmını benim odamda yaptı annemin yanında ağzını bozmamak için. 40 dakika telefonda konuştular, o pisliğin son sözü, 'kusura bakmayın' oldu.. Bi de beni hiç sevmiyormuş.. Akınımı hiç bu kadar sinirli görmemiştim. Feysini kapatmana da gerek yok dedi bana ama kapak fotoğrafı falan kullanmamı istemiyor, bana çok teşekkür etti ondan gizlemediğim için.. Sandığımın aksine daha da bağlandık birbirimize. Çok stresliydi, çok sinirlendi ama beni çok sevdiğini ve bu tarz olayların onu yıldırmayıp, benden uzaklaştırmayacağını söyledi. Nasıl kıskandı aşkım benim deli şey ya.. Duygu benim gelinim olacak dedi.. Annemle bizi teselli etti.. Annem de aldı telefonu bi ara. Eminim bin pişman oldu o embesil. Aşkım eve gidince beni arayacak yine.. Çok mutluyum. Bana ağlamayı yasakladı. Çok çok çok çok mutluyum. Çok sinirlendirdim ama onu keşke bunlar yaşanmasaydı, gece gece üzerimdeki t shirte kızdı, belki de bana bu olay için sinirlendi ama belli etmedi. mesajları daha okumadı, okutmayı da düşünmüyorum. Söylediği bi kaç laftan bahsettim.. Kapıdan uğurlarken, senin baban da benim, kardeşin de, sevgilin de.. dedi.. İnşallah kocam da olur kızlar.. Çok mutluyum.. Erkeğim benim, güçlü erkeğim.
Kaç yaşındasın,ilişkin ne zamandan beri var bilemiyorum ama,sonuçta bir nişanlılık evresi geçirmişsin.O insanı da seviyordun güvendin nişanlandın,hayal kırıklığına uğradın ayrıldın.Şimdi ki erkek arkadaşının evine kadar gelmesi,senin odanda seski nişanlını arayıp,seni sahiplenir şekilde konuşması,annene o benim gelinim,kardeşin baban şuyun buyun benim demesi...kusura bakma ama bence çok hoş değil.Fazla samimiyet tez ayrılık getirir.Herşeyin bir yolu yordamı vardır.Sen bir genç kızsın.Bir ilişki olur aranızda güvn kurulur evlenme teklif eder koşullar uygunsa uygun bir dille üslübuyla gelir ailene ister.Ama daha çıkarken,hangi sebeple olursa olsun pat diye eve gelip annene böyle laf etmesi yarın öbür gün senin üzerinde hakimiyet kurmasına da sebep olur.Önce sen kendini korumalı,kendi ayakların üzerinde durmalı,kime ne cevap vereceğini bilmelisin ki,yarın bu sevgilinle de sorun yaşadığında eski acıların depreşmesin.Eski sevgilin mesajlar çekiyorsa,engellersin,ya da üslubuyla sert bir dille uyarırsın olur biter.
ayy gozun aydın konu sahıbı..... sevgılın yapması gerekenı yapmıs...bravo...
kesınlıkle sevgilin cok dogru davranmıs.. konusmaya bakarsak kocan olucak tabikideböle sevgılı darısı basıma :)))
sevgilinle paylaş diyecektim paylaşmışsın en doğrusu.. çok doğru hareket yapsan bile ondan gizli tuttugun için hatana dönüşürdü ve haksız çıkardın
mutluluklar
Ne kadar onurlu bir davranış
Allah herkese böyle birliktelikler nasip etsin
Mutluluklar diliyorum
bu konuya kendi ayakların üstünde dur lafı ne kadar saçma duruyor.. kendim ayaklarının üstünde duran , benzer bir durumda eski kocam tarafından sahiplenilmeyen bir insan olarak bu sahiplenilme hissinin ne kadar değerli olduğunu iyi bilirim..
sevgiline helal olsun, zor olanı yapmış umarım ömür boyu yanında ve destek olur sana arkadaşım .. o ne kadar sahi p çıkarsa sana , sen de ayaklarının üstünde okadar dik durursun ...
Çok sevindim senin adına bundan sonrada hayırlısı olur inşallah
Çok teşekkürler canım, senin için de en hayırlı ve en güzelini diliyorum.. :)
İnşallah canım buara bi mutlu sona benimde ihtiyacım var ztn
Hayat hiç ummadığın anda ödüllendiriyor.. Sabret. :) dua edicem sana yatmadan, inanki.. :)
ne güzel bi söz...Senin babanda benim kardeşinde sevgilinde....Allah mutluluğunuzu daim etsin...
Hay Allahım ya konuya göre mi kendi ayakların üzerinde durulup durulmayana karar verilecek.
Konu sahibi kardeşim,sen abla olarak lafımı kulak ardı etme,hangi sebeple olursa olsun,hayata karşı önce sen dik dur.Kimsenin seni sahiplenmesine gerek yok.Evlenirsin kocan,eşin hayat arkadaşınla birbirinizin sorumluluğunu yüklenirsiniz.Ama ayakta durmak farklı birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?