Eski nişanlım hortladı :((

kesınlıkle sevgilin cok dogru davranmıs.. konusmaya bakarsak kocan olucak tabikide böle sevgılı darısı basıma :)))

bravo çok çokk doğru yazmışsın

ayy gozun aydın konu sahıbı..... sevgılın yapması gerekenı yapmıs...bravo...

Teşekkür ederim canım çok sağ ol :)

kesınlıkle sevgilin cok dogru davranmıs.. konusmaya bakarsak kocan olucak tabikide böle sevgılı darısı basıma :)))

İnşallah canım. Allah senin de kalbine göre versin inşallah, sen de çok mutlu ol..

sevgilinle paylaş diyecektim paylaşmışsın en doğrusu.. çok doğru hareket yapsan bile ondan gizli tuttugun için hatana dönüşürdü ve haksız çıkardın
mutluluklar

Ne kadar onurlu bir davranış
Allah herkese böyle birliktelikler nasip etsin
Mutluluklar diliyorum

bu konuya kendi ayakların üstünde dur lafı ne kadar saçma duruyor.. kendim ayaklarının üstünde duran , benzer bir durumda eski kocam tarafından sahiplenilmeyen bir insan olarak bu sahiplenilme hissinin ne kadar değerli olduğunu iyi bilirim..

sevgiline helal olsun, zor olanı yapmış umarım ömür boyu yanında ve destek olur sana arkadaşım .. o ne kadar sahi p çıkarsa sana , sen de ayaklarının üstünde okadar dik durursun ...

Ne kadar onurlu bir davranış
Allah herkese böyle birliktelikler nasip etsin
Mutluluklar diliyorum

Amin canım, Allah herkesin gönlüne göre versin, sen de çok mutlu olursun inşallah. Çok teşekkürler :)

Canım benim ya, umarım sen de bunda sonra çok mutlu olursun.. Çok teşekkür ederim yorumun için..
Geçmişi bi an bile hatırlatmayacak, mükemmel bir ilişki ve evlilik yaşarsın umarım. Çok mutlu ol..

Canım benim ya, umarım sen de bunda sonra çok mutlu olursun.. Çok teşekkür ederim yorumun için..
Geçmişi bi an bile hatırlatmayacak, mükemmel bir ilişki ve evlilik yaşarsın umarım. Çok mutlu ol.. [/QUOTE]

çok teşekkür ederimmm :)

Hay Allahım ya konuya göre mi kendi ayakların üzerinde durulup durulmayana karar verilecek.

Konu sahibi kardeşim,sen abla olarak lafımı kulak ardı etme,hangi sebeple olursa olsun,hayata karşı önce sen dik dur.Kimsenin seni sahiplenmesine gerek yok.Evlenirsin kocan,eşin hayat arkadaşınla birbirinizin sorumluluğunu yüklenirsiniz.Ama ayakta durmak farklı birşey.

Teşekkürler yorum için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…