Eski nişanlım hortladı :((

Gelişmelere çok sevindim. Zaten bir erkek seviyorsa, güveniyorsa ne olursa olsun vazgeçmez. Ondan birşey gizlememeniz de harika olmuş. Benim erkek kardeşim ve karısı da kendi pisliklerini ortaya çıkınca konuyu değiştirmek için (gelinimiz eski sevgilisinin fotoğraflarına bakarken yakalandı) gelinimiz olacak karaktersiz eşime bağırarak "karının iki tane çıktığı olmuş ondan önce seni ilki biliyormuş" dedi. Tabii benim geçmişimde gizli saklı yok eşim herşeyi biliyor. Rezil olan kendileri oldu tabi. Siz doğru olun gerisine Allah yardım ediyor.
 
Duygucuğum Allah seni iki türlü sınav etmiş ve sana hediyede vermiş. Gerçekten yeni sevgiline de helal olsun adam mış. Sen de artık içini rahat tut bak ne güzel sevdiğin adamın senin için neler yaptığını gördün ve bu mutluluğu sonuna kadar yaşa....İnşallah bu kişiyle bi ömür paylaşır mutlu olursun canım
 
facebooktan engelleyin bu kişiyi bir daha ulaşamasın..gelişmeler de sevindirici..

bu erkeklerin şartlı sevgisi ne ya, beni sevsen anneme ablama katlanırdın ne demek ya dert çekmek içinmi evleniyor kadınlar sen de sevsen o zaman anneni ablanı kontrol ederdin ne kadar bencilce bir düşünce bu böyle...
 
Astrolojik olarak merkurretrosu geri gidince boyle oluyormus okumustum.eski asklr geri donuyrmus.bende boyle bir ayrilik yasadim bilirim o uzuntuyu geri donmesi cok scma aranizi bozmasina izin verme.
 
tam yorum yazıcaktım ki 3.sayfadaki gelişmeleri okuyunca vazgeçtim çok sevindim allah sizi birbirinize bağışlasın ve hep böyle bağlı kalın birbirinize
 

Ohh ne güzel Rabbim inşallah gönlünüze göre verir

 
Son düzenleme:
Yav adamin niyeti belli kendine birini bulman cok koymus ona gururuna yediremiyo onu unutmani istemiyo kendi egosunu tatmin etmek icin.yani sen simdiki sevgilinden ayrilsan donecek mi sana tabİki hayir belki fr gulecek seni.hesabindan face kullanmadigim icin pek bjlmiyorum ama hesabindan engelleyemiyo musun onu ya da ne bilim hesabini kapat
 
Bende nişan atan birisi olarak gayet iyi bilirim bu korkuyu şuandaki erkek arkadaşımın daha önce ciddi ilişkisi bile olmamış benim nişan atmam onun için zor bi durumdu ama bunu hiç takmadan tuttu ellerimden ve benim için aşk bitti evlilik mi asla dediğim bi zamanda çıktı karşıma iyikide çıktı
 
Mesele hallolmus mu gec kalmisim pardon hadi gozun aydin bi de su alinti yapma isini nasil yapiyosunuz yeni uyeyim de
 

ayyy dün gece görmemişim şimdi gördüm nasıl sevindiimmm

hakikatli adammış valla sevgilin Allah bozmasın aklı başındaymış demek ki sana kızmak yerine yapması gerekeni yapmış gerçi o adamın seviyesine inmesine de gerek yoktu ama olsun iyi bi gözünü korkutmuştur, hem sevgilinin seni korudugunu kolladıgını anlayıp sinmiştir de senin rahmetli Allah hep daim etsin inşallahh

Astrolojik olarak merkurretrosu geri gidince boyle oluyormus okumustum.eski asklr geri donuyrmus.bende boyle bir ayrilik yasadim bilirim o uzuntuyu geri donmesi cok scma aranizi bozmasina izin verme.

aayyy merkür retrosu muuu :18::18: eski sevgililer miii :18: Allah korusunnnn
 
O kadar hanzo erkekler dolmuş ki dünyada zaten yapması gereken bir davranışı yapınca erkek şaşırıyoruz. Konu sahibinin hatası yok ki sevgilisi ona kızsın. Ama kızmayınca ve savununca seviniyoruz yere göğe sığdıramıyoruz. En son baktığımda bunlar zaten sevgili denilen kişinin yapması gereken şeylerdi.

Ne olursa olsun çaresiz kızı (damsel in distress'i başka türlü çeviremedim) kurtaran beyaz atlı şovalye aşkımız o kadar işlemiş ki genlerimize tepkilerimizin hepsi de bu yönde.

Denizcim sevgilin zaten olması gerekeni yapmış ama bundan önce hayatındaki öküz beklentilerini o kadar düşürmüş ki uçlarda seviniyorsun.
 
Son düzenleme:
Mesele hallolmus mu gec kalmisim pardon hadi gozun aydin bi de su alinti yapma isini nasil yapiyosunuz yeni uyeyim de

mesajların alt kısmında siyah yazıyla alıntı ile cevapla yazıyor, oraya tıklarsan alıntılar


konu sahibesi, senin adına çok sevindim. o eski nişanlının yaptığı kuyruk acısı sadece boşverin onu. sevgilin en doğrusunu yapmış valla helal olsun. düzgün insanları allah hepimize nasip etsin inşallah
 
Son düzenleme:
Seni burada ki yazilarindan taniyorum ve adina çok mutlu oldum. Ara ara girip gelişmeleri okuyordum ama gözümden kacmis son aralar.
Umarim herşey güzel ve gonlunuzce olur. :))

Çok sağ ol canım, çook teşekkürler. Senin de her şey gönlünce olsun.


ohhh iyi yapmış sevgilin
ne güzel korumuş seni güveniyor sana face hesabnı kapat bilde dememiş baksana
maşşallah maşşalllah

Aslan sevgilim benim, hem çok güveniyor hem de çok kıskanıyor.. Facebookla iligli sadece, kendi fotoğraflarımı kapakta kullanmamamı istedi.. Çok teşekkür ederim yorumun için canım.. Sağ ol :)

İnsan demosu lafindan hatirliyorum seni duygu:) konunu okudum, tek yorumum sizin icin, maaşallah, allah bozmasın..

Bu konuyla beraber o kelimeyi son kullanışım olsun inşallah... :) Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun.



Haklısın canım, böyle tatsız bir olayla bizim aramızdaki güven bağları da güçlendi.. Ne güzel sizin aranızda da güven olması hele ki her yandan ortalık karıştırmaya calısan mixerler çıkıyorsa.. Size nazar değmesin canımm, Çok teşekkür ederim yormun için.

Hadi gozun aydin iyi olmus iyii

Teşekkür ederim.. :)


Canım benimm ya Allah razı olsun, ne güzel şeyler yazmışsın. Sen de bir ömür çok mutlu olursun inşallah, çok çok sağ ol.


Hepsi ruh hastasıydı ya iyi ki kontrol etmemiş de kurtulmuşum.. Teşekkür ederim yorumun için canım. Engelledim zaten. :)

Astrolojik olarak merkurretrosu geri gidince boyle oluyormus okumustum.eski asklr geri donuyrmus.bende boyle bir ayrilik yasadim bilirim o uzuntuyu geri donmesi cok scma aranizi bozmasina izin verme.

Benden önce bitanecik sevgilim izin vermedi, ben de dün olanlardan sonra artık hiç endişe duymuyorum.. :) İki akrep yan yana gelince arasa merkür retrosu da insan demosu da giremiyormuş ama.. :)

tam yorum yazıcaktım ki 3.sayfadaki gelişmeleri okuyunca vazgeçtim çok sevindim allah sizi birbirinize bağışlasın ve hep böyle bağlı kalın birbirinize

Allah razı olsun canım benim, Allah senin de gönlüne göre versin. Çok teşekkürler. :))

Ohh ne güzel Rabbim inşallah gönlünüze göre verir


Allah razı olsun canım, teşekkürler güzel yorumun için. :)


Engelledim canım, adam kendi pisliğinde boğulsun.. Dün anladım ki Aslan sevgilim varken bana brsey olmaz. O da kudursun yerinde.. Teşekkür ederim yorumun için. :)


Maşallah canım benim... Allah bozmasın.


Mesele hallolmus mu gec kalmisim pardon hadi gozun aydin bi de su alinti yapma isini nasil yapiyosunuz yeni uyeyim de

Alıntı yapmak istediğin mesajın altında 'alıntı yap' yazısına tıklayacaksın canım.. Bir kaç alıntı yapmak istiyorsan da alıntı yap' ın yanında artı butonu var, onla istediğin mesajları tutup, en son alıntı yapacağın mesajda 'alıntı yap' a tıkla. Çok teşekkürler yorumun için... :)


Sağ ol canım benim öyledir Aslanım.. Dün bi kez daha aşık oldum onaaa... :))) Sen de çok mutlu ol inşallah canımm..


Dediğin gibi aslında ama işte onca hanzodan doğru insanı ayırt edip, aşık olunca böyle oluyor.. :))
Olumsuz bir yorum gibi görünse de başta, son derece katılıyorum. Bu arada adım Duygu canım, teşekkür ederim yorumun için. :)

maşallah diyelim ah ah darısı başıma

Aminn amin.. Teşekkür ederim canım..



Teşekkür ederim canım, Aminnn... Allah herkese gönlüne göre versin..
 
Son düzenleme:

Oooof çok pot kırmışım kusura bakma. Eski nickin beynime kazınmış

Yorumum olumsuz gelebilir çünkü başka konuda da dedim kız mağdurken sevgilinin tepkisinden neden korkulur. Yani konunu ilk okuduğumda yorum yapmak istemedim. Sevgilim ne dicek bilemiyorum ona söylemeye çekiniyorum falan yazınca sinirleniyorum ben. Mağdur olan sensin. Yaptığın bir hata yok sevgilinin sana bir şey demeye zerre hakkı yok. Böyle bir durumda kızma ihtimalinin akıldan bile geçirildiği erkekler benim aslan/kaplan diyeceğim erkekler değil malesef.
 

Önemli değil canım..
Ödün vermem de üzerine titrediğim bi ilişki, insan mahcup oluyor. Çok da yeni olduğumuz için tepkilerini bilemiyorum bu konularda.
Güzel giden bi ilişkide böyle olmaması gereken şeyler olunca korkabilirim.. Herkesin tarzı farklı, sen demeye bilirsin ama evet benim için aslan kaplan.
 

Kızlı erkekli bir grupla akşam eğlenceye gidersin, herkesin tepkisinin farklı olacağı konular böyle konulardır. Senin mağdur olduğun, senin zor durumda olduğun yapacak hiç bir şeyinin olmadığı bir konuda benim tavsiyem kimsenin tepkisinden korkma. Onu ne kadar yeni tanırsan tanı. Bu benim sana nacizane tavsiyem.
Aslan/kaplan mevzusu ise, ben kıyafete karışan erkeklere biraz önyargılı yaklaşıyorum. Böyle bir gecede bile t-shirt mevzusu geçmiş. Yani benim mesafeli yaklaşmam diyelim.
 
Son düzenleme:
Kaç yaşındasın,ilişkin ne zamandan beri var bilemiyorum ama,sonuçta bir nişanlılık evresi geçirmişsin.O insanı da seviyordun güvendin nişanlandın,hayal kırıklığına uğradın ayrıldın.Şimdi ki erkek arkadaşının evine kadar gelmesi,senin odanda seski nişanlını arayıp,seni sahiplenir şekilde konuşması,annene o benim gelinim,kardeşin baban şuyun buyun benim demesi...kusura bakma ama bence çok hoş değil.Fazla samimiyet tez ayrılık getirir.Herşeyin bir yolu yordamı vardır.Sen bir genç kızsın.Bir ilişki olur aranızda güvn kurulur evlenme teklif eder koşullar uygunsa uygun bir dille üslübuyla gelir ailene ister.Ama daha çıkarken,hangi sebeple olursa olsun pat diye eve gelip annene böyle laf etmesi yarın öbür gün senin üzerinde hakimiyet kurmasına da sebep olur.Önce sen kendini korumalı,kendi ayakların üzerinde durmalı,kime ne cevap vereceğini bilmelisin ki,yarın bu sevgilinle de sorun yaşadığında eski acıların depreşmesin.Eski sevgilin mesajlar çekiyorsa,engellersin,ya da üslubuyla sert bir dille uyarırsın olur biter.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…