Kızlar mutluluktan ağlıyorum şuan. Ben mükemmel bir insanla beraberim. Bu bana Allahımın bir hediyesi... Hayatımda kimse bana böyle sahip çıkmadı.. Canım aşkımı çok seviyorum. Ben arar aramaz 15 dakika içinde bize geldi, anneme uzun uzun beni nasıl sevdiğimi anlattı, O pisliğin numarasını aldık gudubet halasından. Bi kelime bile konuşmama izin vermeden sevgilim arayıp bir ton laf saydı hatta dava edeceğini söyledi.. En kötüsü de sevgilim konuşurken annesi de arkadan benim için laf sayıyordu utanmadan. Bir daha Duyguya herhangi bir şekilde ulaşırsan, o giyemesin diye karaktersizce dua ettiğin beyaz gelinliği sana giydirirm dedi, benim için nasıl çirkinleşti canım bebeğim. Konuşmanın bi kısmını benim odamda yaptı annemin yanında ağzını bozmamak için. 40 dakika telefonda konuştular, o pisliğin son sözü, 'kusura bakmayın' oldu.. Bi de beni hiç sevmiyormuş.. Akınımı hiç bu kadar sinirli görmemiştim. Feysini kapatmana da gerek yok dedi bana ama kapak fotoğrafı falan kullanmamı istemiyor, bana çok teşekkür etti ondan gizlemediğim için.. Sandığımın aksine daha da bağlandık birbirimize. Çok stresliydi, çok sinirlendi ama beni çok sevdiğini ve bu tarz olayların onu yıldırmayıp, benden uzaklaştırmayacağını söyledi. Nasıl kıskandı aşkım benim deli şey ya.. Duygu benim gelinim olacak dedi.. Annemle bizi teselli etti.. Annem de aldı telefonu bi ara. Eminim bin pişman oldu o embesil. Aşkım eve gidince beni arayacak yine.. Çok mutluyum. Bana ağlamayı yasakladı. Çok çok çok çok mutluyum. Çok sinirlendirdim ama onu keşke bunlar yaşanmasaydı, gece gece üzerimdeki t shirte kızdı, belki de bana bu olay için sinirlendi ama belli etmedi. mesajları daha okumadı, okutmayı da düşünmüyorum. Söylediği bi kaç laftan bahsettim.. Kapıdan uğurlarken, senin baban da benim, kardeşin de, sevgilin de.. dedi.. İnşallah kocam da olur kızlar.. Çok mutluyum.. Erkeğim benim, güçlü erkeğim.
Kızlar mutluluktan ağlıyorum şuan. Ben mükemmel bir insanla beraberim. Bu bana Allahımın bir hediyesi... Hayatımda kimse bana böyle sahip çıkmadı.. Canım aşkımı çok seviyorum. Ben arar aramaz 15 dakika içinde bize geldi, anneme uzun uzun beni nasıl sevdiğimi anlattı, O pisliğin numarasını aldık gudubet halasından. Bi kelime bile konuşmama izin vermeden sevgilim arayıp bir ton laf saydı hatta dava edeceğini söyledi.. En kötüsü de sevgilim konuşurken annesi de arkadan benim için laf sayıyordu utanmadan. Bir daha Duyguya herhangi bir şekilde ulaşırsan, o giyemesin diye karaktersizce dua ettiğin beyaz gelinliği sana giydirirm dedi, benim için nasıl çirkinleşti canım bebeğim. Konuşmanın bi kısmını benim odamda yaptı annemin yanında ağzını bozmamak için. 40 dakika telefonda konuştular, o pisliğin son sözü, 'kusura bakmayın' oldu.. Bi de beni hiç sevmiyormuş.. Akınımı hiç bu kadar sinirli görmemiştim. Feysini kapatmana da gerek yok dedi bana ama kapak fotoğrafı falan kullanmamı istemiyor, bana çok teşekkür etti ondan gizlemediğim için.. Sandığımın aksine daha da bağlandık birbirimize. Çok stresliydi, çok sinirlendi ama beni çok sevdiğini ve bu tarz olayların onu yıldırmayıp, benden uzaklaştırmayacağını söyledi. Nasıl kıskandı aşkım benim deli şey ya.. Duygu benim gelinim olacak dedi.. Annemle bizi teselli etti.. Annem de aldı telefonu bi ara. Eminim bin pişman oldu o embesil. Aşkım eve gidince beni arayacak yine.. Çok mutluyum. Bana ağlamayı yasakladı. Çok çok çok çok mutluyum. Çok sinirlendirdim ama onu keşke bunlar yaşanmasaydı, gece gece üzerimdeki t shirte kızdı, belki de bana bu olay için sinirlendi ama belli etmedi. mesajları daha okumadı, okutmayı da düşünmüyorum. Söylediği bi kaç laftan bahsettim.. Kapıdan uğurlarken, senin baban da benim, kardeşin de, sevgilin de.. dedi.. İnşallah kocam da olur kızlar.. Çok mutluyum.. Erkeğim benim, güçlü erkeğim.
Astrolojik olarak merkurretrosu geri gidince boyle oluyormus okumustum.eski asklr geri donuyrmus.bende boyle bir ayrilik yasadim bilirim o uzuntuyu geri donmesi cok scma aranizi bozmasina izin verme.
Mesele hallolmus mu gec kalmisim pardon hadi gozun aydinbi de su alinti yapma isini nasil yapiyosunuz yeni uyeyim de
Seni burada ki yazilarindan taniyorum ve adina çok mutlu oldum. Ara ara girip gelişmeleri okuyordum ama gözümden kacmis son aralar.
Umarim herşey güzel ve gonlunuzce olur. :))
ohhh iyi yapmış sevgilin
ne güzel korumuş seni güveniyor sana face hesabnı kapat bilde dememiş baksana
maşşallah maşşalllah
İnsan demosu lafindan hatirliyorum seni duygu:) konunu okudum, tek yorumum sizin icin, maaşallah, allah bozmasın..
Gelişmelere çok sevindim. Zaten bir erkek seviyorsa, güveniyorsa ne olursa olsun vazgeçmez. Ondan birşey gizlememeniz de harika olmuş. Benim erkek kardeşim ve karısı da kendi pisliklerini ortaya çıkınca konuyu değiştirmek için (gelinimiz eski sevgilisinin fotoğraflarına bakarken yakalandı) gelinimiz olacak karaktersiz eşime bağırarak "karının iki tane çıktığı olmuş ondan önce seni ilki biliyormuş" dedi. Tabii benim geçmişimde gizli saklı yok eşim herşeyi biliyor. Rezil olan kendileri oldu tabi. Siz doğru olun gerisine Allah yardım ediyor.
Hadi gozun aydin iyi olmus iyii
Duygucuğum Allah seni iki türlü sınav etmiş ve sana hediyede vermiş. Gerçekten yeni sevgiline de helal olsun adam mış. Sen de artık içini rahat tut bak ne güzel sevdiğin adamın senin için neler yaptığını gördün ve bu mutluluğu sonuna kadar yaşa....İnşallah bu kişiyle bi ömür paylaşır mutlu olursun canım
facebooktan engelleyin bu kişiyi bir daha ulaşamasın..gelişmeler de sevindirici..
bu erkeklerin şartlı sevgisi ne ya, beni sevsen anneme ablama katlanırdın ne demek ya dert çekmek içinmi evleniyor kadınlar sen de sevsen o zaman anneni ablanı kontrol ederdin ne kadar bencilce bir düşünce bu böyle...
Astrolojik olarak merkurretrosu geri gidince boyle oluyormus okumustum.eski asklr geri donuyrmus.bende boyle bir ayrilik yasadim bilirim o uzuntuyu geri donmesi cok scma aranizi bozmasina izin verme.
tam yorum yazıcaktım ki 3.sayfadaki gelişmeleri okuyunca vazgeçtim çok sevindim allah sizi birbirinize bağışlasın ve hep böyle bağlı kalın birbirinize
Ohh ne güzel Rabbim inşallah gönlünüze göre verir
Yav adamin niyeti belli kendine birini bulman cok koymus ona gururuna yediremiyo onu unutmani istemiyo kendi egosunu tatmin etmek icin.yani sen simdiki sevgilinden ayrilsan donecek mi sana tabİki hayir belki fr gulecek seni.hesabindan face kullanmadigim icin pek bjlmiyorum ama hesabindan engelleyemiyo musun onu ya da ne bilim hesabini kapat
Bende nişan atan birisi olarak gayet iyi bilirim bu korkuyu şuandaki erkek arkadaşımın daha önce ciddi ilişkisi bile olmamış benim nişan atmam onun için zor bi durumdu ama bunu hiç takmadan tuttu ellerimdenve benim için aşk bitti evlilik mi asla dediğim bi zamanda çıktı karşıma iyikide çıktı
Mesele hallolmus mu gec kalmisim pardon hadi gozun aydinbi de su alinti yapma isini nasil yapiyosunuz yeni uyeyim de
ayyy dün gece görmemişim şimdi gördüm nasıl sevindiimmm
hakikatli adammış valla sevgilin Allah bozmasınaklı başındaymış demek ki sana kızmak yerine yapması gerekeni yapmış gerçi o adamın seviyesine inmesine de gerek yoktu ama olsun iyi bi gözünü korkutmuştur, hem sevgilinin seni korudugunu kolladıgını anlayıp sinmiştir de senin rahmetli Allah hep daim etsin inşallahh
aayyy merkür retrosu muuu :18::18: eski sevgililer miii :18: Allah korusunnnn
O kadar hanzo erkekler dolmuş ki dünyada zaten yapması gereken bir davranışı yapınca erkek şaşırıyoruz. Konu sahibinin hatası yok ki sevgilisi ona kızsın. Ama kızmayınca ve savununca seviniyoruz yere göğe sığdıramıyoruz. En son baktığımda bunlar zaten sevgili denilen kişinin yapması gereken şeylerdi.
Ne olursa olsun çaresiz kızı (damsel in distress'i başka türlü çeviremedim) kurtaran beyaz atlı şovalye aşkımız o kadar işlemiş ki genlerimize tepkilerimizin hepsi de bu yönde.
Denizcim sevgilin zaten olması gerekeni yapmış ama bundan önce hayatındaki öküz beklentilerini o kadar düşürmüş ki uçlarda seviniyorsun.
maşallah diyelimah ah darısı başıma
mesajların alt kısmında siyah yazıyla alıntı ile cevapla yazıyor, oraya tıklarsan alıntılar
konu sahibesi, senin adına çok sevindim. o eski nişanlının yaptığı kuyruk acısı sadece boşverin onu. sevgilin en doğrusunu yapmış valla helal olsun. düzgün insanları allah hepimize nasip etsin inşallah
Dediğin gibi aslında ama işte onca hanzodan doğru insanı ayırt edip, aşık olunca böyle oluyor.. :))
Olumsuz bir yorum gibi görünse de başta, son derece katılıyorum. Bu arada adım Duygu canım, teşekkür ederim yorumun için. :)
Oooof çok pot kırmışım kusura bakma. Eski nickin beynime kazınmış
Yorumum olumsuz gelebilir çünkü başka konuda da dedim kız mağdurken sevgilinin tepkisinden neden korkulur. Yani konunu ilk okuduğumda yorum yapmak istemedim. Sevgilim ne dicek bilemiyorum ona söylemeye çekiniyorum falan yazınca sinirleniyorum ben. Mağdur olan sensin. Yaptığın bir hata yok sevgilinin sana bir şey demeye zerre hakkı yok. Böyle bir durumda kızma ihtimalinin akıldan bile geçirildiği erkekler benim aslan/kaplan diyeceğim erkekler değil malesef.
Önemli değil canım..
Ödün vermem de üzerine titrediğim bi ilişki, insan mahcup oluyor. Çok da yeni olduğumuz için tepkilerini bilemiyorum bu konularda.
Güzel giden bi ilişkide böyle olmaması gereken şeyler olunca korkabilirim.. Herkesin tarzı farklı, sen demeye bilirsin ama evet benim için aslan kaplan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?