Eski nisanlim

Pdere pdere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
203
156
53
31
Kizlar merhaba ayrıldığım nişanlım ve ailesi ayrılık nedeni olarak pahalı eşyalar istediğim için ayrildigimi soyluyorlarmis. Bu durum beni çok incitti ve üzdü . Oysaki ben kıskançlık , alınma , küsme , beni engelleme ve değer vermediği , kavga ettiğimizde beni gecenin yarısı sokakta bıraktığı için ayrılmıştım. Ailesi bunu biliyor ve böyle şeyler söylemeleri beni çok incitti. Nisan zamanı kuaförüme kadar her şeyin ücretini ben ödedim. Sadece 850 TL ye yüzük almislardi . Onu degistirmelerini ve tektaş almasını söyledim . Bu kadar . O kadar üzüldüm ki :(

Sende kusur bulacaklar elbet. Kendilerine laf söyletirler mi? Sen de çok cimri olduklarını söyle herkese madem.

Kizlar merhaba ayrıldığım nişanlım ve ailesi ayrılık nedeni olarak pahalı eşyalar istediğim için ayrildigimi soyluyorlarmis. Bu durum beni çok incitti ve üzdü . Oysaki ben kıskançlık , alınma , küsme , beni engelleme ve değer vermediği , kavga ettiğimizde beni gecenin yarısı sokakta bıraktığı için ayrılmıştım. Ailesi bunu biliyor ve böyle şeyler söylemeleri beni çok incitti. Nisan zamanı kuaförüme kadar her şeyin ücretini ben ödedim. Sadece 850 TL ye yüzük almislardi . Onu degistirmelerini ve tektaş almasını söyledim . Bu kadar . O kadar üzüldüm ki :KK43:
Takma! Herkes kendine yakisani yapar😉

Çok iyi kızdı ama kıymet bilmedik diyecek halleri yoktu. Boşver, bak önüne. Sorana anlatırsın doğrusunu.

Bence hiç kafaya takma. Ben de nişanlımdan hiç bir işte sebat etmemesi, babamın onu yerleştirdiği işten bile sürekli geç gitmesi hatta bazen hiç gitmemesi yüzünden kovulması, aylarca aldığı maaştan ne bana ne ailesine tek kuruş harcamamış olmasına, biriktiriyorum demesine rağmen nişan zamanı geldiğinde paranın ortada olmaması ve nereye harcadığını da açıklayamaması, yalanlar üstüne yalanlar söylemesi, dayımı bile dolandırmaya kalkması yüzünden ayrılmıştım ama gel gör ki kendisi ve ailesi sağda solda benim eski sevgilimi unutamadığım için o yüzden bitti diye anlatmışlar. O da yetmezmiş gibi birlikte görüştüğümüz ama asıl benim yakın arkadaşım olan bi erkek arkadaşımız vardı o da nişanlıydı, sonra kız artık seni sevemiyorum deyip nişanı attı ve ben bu çocukla lise 1den beri arkadaşım. Ayrıldığım o nişanlımın da hiç arkadaşı yoktu, benden ayrıldığında bile gidip yine benim bu arkadaşımla dertleşti ama ona rağmen eski nişanlımın annesi bi yerde bu arkadaşımın annesiyle karşılaşmış ve ona bizim nişan da senin oğlun yüzünden bozuldu demiş. Resmen adımı çıkarmaya çalıştılar, üstelik ben o kadar şey yaşamama rağmen ayrıldıktan sonra hiç kimseye tek bir kelime bir şey anlatmadım arkalarından konuşmadım. hiç umursamadım. Gidip böyle şerefsiz insanlara inanıp benim hakkımda kötü düşünecek biri varsa da buyursun düşünsün, hiç umrumda değil. Sen de hiç umursama boşver . Herkes kendine yakışanı yapar

Back
X