Eski nişanlım

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
32
Bir hafta önce hiç bir sene boyunca onaylarını yapmadığım, ismimi cismimi yazmadığım instagram hesabıma ismimi ekledim. Bu siteyi sadece dekorasyonları takip etmek için açmıştım 1 yıl önce nişanlıyken. Nişanlımında bilgisi yoktu bu hesaptan.

Bu hafta ismimi ekledim. Yeni yeni kullanıyor anlamaya çalışıyodum. Vardı hesabım ama fotoğraf bile nasıl eklenior bilmiyordum.

İsmimi ekledim ekleyeli Eski nişanlım hikayelerimden çıkmıyor. Ne zaman bişey paylaşsam 1 saat içinde hemen görüyor. Herkese açık profilim kapatın diyeceksiniz ama garip bir şekilde bundan mutlu oluyorum. Bazen dayanamayıp "1 yıl geçti. Beni takip ettiğini görüyorum. Ne yapmaya çalışıyorsun" demek geçiyor içimden. Sonra otur otırduğun yerde zehol diyor yine o içim.

Otur oturduğun yerde kısmı daha mantıklı geldi bana da neden ayrıldığınız da önemli tabi ama şimdi mesaj atarsanız kapanmış konular elbet açılacaktır bence bırakın geçmiş geçmişte kalsın

Zehol bak ben burdayım, pişkin pişkin hikayeni açıcam bakalım ilk hangimiz adım atıcaz diyodur.
Eminim sizin"Ne alaka hala bakıyosun" demenizi istiyodur. Ona göre öyle düşünmeniz bile yeter...
Bir haftadır durum bu. Eminim o benim onu görmediğimi düşünüyor. çünkü anlamam ben bu tür görüldü görülmedi durumlarını. teknoloji ile aram pek iyi değil. birde birşey soracağım bir videom var. 1 hafatadır izleyen sayısı gatip bi şekilde artıyor. ben bakıyorum diye mi artıyor?

O bana ayrılırken içini çok güzel dökmüştü. Tek kelime edemedim. İçimde biriken çok fazla söz var. Taşıması zor. İçimde bir veda eksikliği de var. Onu en son gördüğümde "son görüşün zehol" diyememiştim. Desem ne olur? hiçbirşey. Garip his...

Galiba özlüyorum onu. Bir sesini duysam bu bir ömür yeter gibi geliyor. Bana çok acılar verdi aklım sizin birazdan söyleyeceklerinizden daha fazlasını söylüyor ama gönlüm tam tersi. Akılla değil gönülle seviliyor sevilen malesef ki. Ne deseniz haklısınız elbet.

Sen bakarsan ancak günde 1 kere artar. 5-6 ysa başkaları izliyordur.
Ya o okadar zor bir şey değil alttan tutup çekeceksin üçgeni biliyordur gördüğünü bence bilerek yapıyor.

Sen bakarsan ancak günde 1 kere artar. 5-6 ysa başkaları izliyordur.
Ya o okadar zor bir şey değil alttan tutup çekeceksin üçgeni biliyordur gördüğünü bence bilerek yapıyor.
Öyle mi dersiniz? Ama ben 5. 6 defa daha da baksam o yine günde 1 kere mi artar

Evlenmedi mi bu adam?
Bence hesabını gizle.
Hikayeni izlemediğinde beklentiye gireceksin alışkanlık oluşacak.

O zaman gönlünüzü dinleyin derim İçinizde geleceğinizi etkileyebilecek "acaba"lar olmaması için, olur da bir şeyler yine istemediğiniz gibi sonuçlanırsa en azından "Ben üzerime düşeni yaptım." der gönül rahatlığıyla önünüze bakabilirsiniz

Evlenmedi mi bu adam?
Bence hesabını gizle.
Hikayeni izlemediğinde beklentiye gireceksin alışkanlık oluşacak.
Hayır evlenmemiş. Galiba gizleyeceğim haklsınız. ama bu durumdan da dediğim gibi mutlu oluyorum... İki dünya bir araya gelse olmaz denilen durumdayız. Zaten bir durum olacağı yok. son kez yap yapacağını diyor bazen içimdeki o ses.

Bence yapmamalısın.
İlla birşey yapmak istiyorsan da son bir hikaye paylaş ama okuduğunda anlam veremeyeceği ve merak edeceği birşey olsun, o gördükten sonra da hesabını gizle.

Tam hayatını rayına sokmuşken ...ne gerek var, eski konularını oku kendini topla
Haklısın. Zaten o da takip etmekten vazgeçti. 3 gündür bakmıyor. İnstagramını gizliye aldı, açtı, aldı. Facebookunu kapadı açtı. Garip garip davrandı. Ardından da beni takip etmekten vazgeçti. Hayatımda biri var diye yansıttım. Sanırım onun yüzünden

Zehol bitis hikayeni biliyorum o zaman o adamin sahip çıkmayısi aslinda icinde senin kalmis olman.. ama sakin sakim icindeki kötü sese uyma, aklini kalbini karistirma..
Sen takil o yokmus gibi davran canim sadece.. mutlu bir hayat icin biri çıkacaktir inşallah yakin zamanda.

Seni merak ediyordur. Benim de hoşuma gidiyordu bakması filan ama boşver canım. Zaten olmayacak bir şey için hiç aklını onunla doldurma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…