- Konu Sahibi gamzelim123
-
Evet ben attim ama bana ya bu istediklerimi yaparsin yada bitsin bu is dedi, cünkü sanirim ailesi öyle istedi. Bende bazi kararlari onunla birlikte almak istedigimi ve onun her dedigine boyun eymek istemedigimi söyledim. Böylelikle ayrildik. Yani o gün ben ayrilayim diye elinden gelrni yapti. Annesinin dediklerini tekrarlayip durdu. Biliorum tek erkek o deil, ona saplanmadimda, ama benim ve aileminin gururunu ve onurunu incitti. Benim kendimr yediremedigim bu. Ben evet diyeyim diye neler yapmadi ki. Birden degisti ailesinin istedigi gibi olmadi diye hersey. Hemen yeni birini buldu, belki önceden vardi? Bana büyük askdan söz ediyodu, kabul edemedigim beni kandirmasi ve hemen vazgecmesi ailesinin sözüyle. Bazilari ne kolay söYlüyo unut gitsin diye, eminim ayni durumda siz olsaniz kandirilmis oldugumum verdigi hisleriyle ayni düsünürdünüz.
Özellikle benim oldugum yerlere geliyor, oralarda duruyor. Aci cekmemi istiyor. Bende yüzüne bakmiyorum, bisey caktirmamaya calisiorum. Sadece bi kere gözgöze geldik oda tesdüfdü.
Insan her gün bunlari düsünürmü ya ben her gün düsünüyorum. Ona degmedigini biliyorum ama icimim rahatlamassini istiyorum, herseyi Yüzüne vurmak, ne kadar adi oldugunu söylemek
Ben kaldiramiorum benimle yasamak istedigi herseyi baskasiyla yasaAcak onla evlencek ailem duycak gururumu incitti oynadi benimle. En azindan yuzune tükürmek mutsuzluktan geber demek istiyorum benim düstügüm duruma düs mutsuzlugun dibinde aklina bana yaptigin gelsin demek istiyormmmmm
her gün, her gece, her dakika,yediği yer yudumda , içtiği her suda düşünür canım 4. yıla girdim bende senin gibi geçer diyenlere inat kaldı içimde her an pişmanlığını hayal ediyorum ama yuvasını kurdu ben ise hala birini sevemiyorum bile sakın birşey söyleme içine at ama dimdik dur karşısında giyin süslen belli etme o gününü gün ediyorsa gece yastıklara sarıl ağla ama sabah karşında dur . en azından yıkıldığını görmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?