• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nisanlimdan dogum gunu mesaji..

Çocuk oyuncağına çevirmeyin bence.
Ayrılma gerekçeleriniz ortadan kalktı mi?

Şu an birbirinizi ozlediginiz için yaşananları görmezden geliyorsunuz.

Ki adamı aramışsınız ve kaba davranmış.
Sonra da muhtemelen biraz vicdan azabı,biraz özlem. Kutlama yapmış.
Bence aramayın.
Cok seviyorum..

Valla eski var eski var, dogumgunu hatırlanacak kadar değerli biriyse kutlanır
Ki geçen ay kutlamistim. O bana fil gibi hafızam olduğundan,hicbirseyi unutmadığımdan dolayı bir lakap takmıştı. ben de ** olmak zor,bütün gün kulagimda bir ses xxxxin dogumgunu, xxxxin dogumgunu diye çınladı durdu, deyip dogumgunu icin dileklerimi siralamistim .
O da çok mutlu oldu, güzel güzel konuşup -birbirimize yeni hayatımizdan havadisler verip kapattık.
+ Onu seviyor muyum?
Hem de çok, o iyi bir insan
+Yeniden bir araya gelmek ister miyim?
Hayir istemem, denedik olmadı
+Onsuz da mutlu muyum?
Tabii ki, hatta kalbim de başkalarına calisiyor-bit sorunum yok
+ Peki neden dogumgununu kutladin?
Çünkü hatırladım. Düşmanım değil ya :))

Bence eski nişanlınizin durumu da bundan ibaret. Eğer kutlamasa eminim daha çok kafaya takacaktiniz

Siz de onunkini kutlayın diye kutlamıştır. Doğum günüyle olay bitmiyor. Öncesinde terslemenin hesabını versin önce. Böyleleri ayarsız olur, sizi kutladığınıza pişman eder. Bence kutlamayın ki neden kutlamadı diye sinirlenip size yazsın eteğinizdeki taşları dökün karşılıklı. Çivi çiviyi söker :KK28: bir de nişan atma olayıyla kendi aranızdaki sözü bozma olayı çok başka. Nişan atmak ciddi bir şeydir ve arada aileler olduğundan genelde dönüşü olmaz. Barışsanız da birbirinizden emin olup didişmeleri bırakana kadar söz olaylarına girmemenizi öneririm. Şu an pamuk ipliği gibi bir durum söz konusu olduğu için. Biraz silkelenip kendinize gelmenize ihtiyacınız var karşılıklı. Ama bu doğum günü bahanesiyle olmamalı.

Son düzenleme:
Ya eski sevgili olsa anlarım da olayın içine resmiyet girmiş, nişanlanışmış ve ayrılınmış. Ben şahsen iletişime geçmezdim, geçmesine de izin vermezdim. Nişanlıdan ayrılmak çocuk oyuncağı değil ki hemen de tekrar barışılsın. Bence mesaj falan atma, bişey de sorup seni terslemesine izin verme. Yoluna bak.

Ortada pek de ciddi bir şey göremedim ben basit bir olayı büyütmüşsünüz siz biraz alttan almanız gerekirdi sonuçta annesi hastaymış bence sizde kutlayın onun doğumgününü ortada sevgi de varmış barışırsınız belki. Bu arada Benim eşimde 15 ocaklı oğlak burcu öyle kıskançlıktan kısıtlanmaktan hiç hoşlanmaz kendi haline bırakınca zaten sorumluluk sahibi ve sadıktır :)

Ayrilali 2 ay oldu ayrildik aramadim hic. Gecen hafta bisey sormak icin aramistim terslemisti. Kotu ayrilmistik ama birbirimizi sevdigimizden eminim.. herneyse dun dogumgunumdu. Saat tam gece 1e dogru yani 5 ocak olur olmaz mesaj atti dogumgunun kutlu olsun diye tesekkur ettim sonra gulumsedi telefonda sonra unutmamissin dedim dediki hep biliyodum unutmadim ki dedi bende tesekkur edip kapadim. Sizce duygusu varmi hemen mesaj atti dogumgunum olur olmaz. Elim ayagima girdi mesaji gorunce. Siz eski sevgilinize dogumgunu mesaji atarmiydiniz. 15 ocakta onun dogumgunu bende arayip kutlucam belki duzeliriz ssizce?
Eski konularına bir göz attim, eski nişanlandım iyi ki ayrılmışım demiştin, ayrıldıktan sonra Yeni biriyle çıkmıştım direkt.
Sen gerçekten düzelebileceğinize emin misin boşlukta olduğun için onu geri istiyor olabilir misin? Çünkü yazdıkların hiçte öyle ayrıldığınıza üzülmüşsün gibi durmuyordu

Aynı gün dogmusuz:) bence mesaj at seviyorum diyosun aşkta gurur olmaz netice de ilk olarak o seninkini kutlamis ayrılık sebebi olarak siz hataliysaniz ufak bir hediye al cagir oturup konusun belki halledip devam ederseniz sevgi kolay oluşacak bi duygu deyil ki neden kaybedesin... ama barisma konusunu acan sen olma konuşmalar ne getirecek ona gore hamle yaparsın ben olsam seviyorsam bu fırsatı kaçırmazdim

Arayin bence sadece bunaldigi icin bu yolu kacis icin kullanmis. Olaylari akisina birakin.

Back
X