- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Ozguven eksikligi olan zayif bi karakter demek ki. Bu arada 28 yasinda kadina 34 gayet uygun bi yas. gorusuyosun 28 yasinda erkek cocuk gibi kendini milletle kiyasliyo
Devamlı kendi cinsini eleştirenleri sevmem. Herkesin karakteri, yapısı farklıdır. Eski nişanlın yazmış, fikrin nedir peki ?[/QUO
Ne yapıyorsun yazmış salak
Saglam karakteri olan adam kendini baskalariyla kiyaslar mi aaaa uzak dur zaten nisan atmissin bi yikim daha yasama boyle gereksiz tiplerle ugrasipAsagılayıp duruyor birde görmen lazım daha tanımıyor bile
Ahaha hatirladim konu sahibini ASIRI YAKISIKLI olan muhendis bu okBöyle şeyleri şimdiden görmeniz iyidir, her aşırı yakışıklı olanın oturmuş karakteri olacak değil.
Saglam karakteri olan adam kendini baskalariyla kiyaslar mi aaaa uzak dur zaten nisan atmissin bi yikim daha yasama boyle gereksiz tiplerle ugrasip
Yeni biriyle tanıştım arkadaş ortamında daha cok yeni sayılır eski nişanlımı sürekli eleştirip duruyo aşağılıyor falan ona yaslı dıyor. 34 yasında eski nişanlım o yastakı bır adamla ne işin var diyo..Aslında bende 28 yasındayım gayet normal... Onu sürekli sorması ve eleştirmesi benim canımı sıkıyor ..Üstelik tanımıyo bile
Kendisi 28 yasında sürekli onunla kendini kıyaslıyor ve eleştiriyor daha tanımadan ..Eski nişanlımda mühendis buda mühendis yaptığı işle bile kıyaslıyor resmen ..Ben artık sıkıldım bu durumda nasıl davranmalıyım? Birde eski nişanlım gecen pazar yıne yazdı bu adam benimle uğraşacak gibi :\
Bu adam sizi üzer...
Ya simdi seni hatirladim bi uyenin yorumunu gorunce. bu yeni cocuk yuksek muhendis ve asiri yakisikli, yani niye ozguveni az olsun ki? Sen eski nisanlini su an bana yaptigin gibi habire kotuluyosan o da HE EVET HAKLISIN ZATEN YASLIYMIS SENI ONDAN KISKANIYODUR falan diyodur ne kiskancakEski nişanlımda böyleydi hatta cok daha beteri telefonuma program yüklüyordu nereye gıttıgımı herseyı bilmek istıyordu oda eski erkek arkadaşımla kıyaslıyordu bulucam dıyordu onu aranızda bir şey olduysa nişanı atıcam diyordu kan kusturdu bana aylarca Allahtan yanlış bırsey yapmamıştım zamanında bunu bir kız aldatmış meğerse kız 4-5 kısıyle daha çıkıyordu o yüzden benim canımı okuyordu eski nişanlım nasıl dayanmışım bilmiyorum :)
Ya simdi seni hatirladim bi uyenin yorumunu gorunce. bu yeni cocuk yuksek muhendis ve asiri yakisikli, yani niye ozguveni az olsun ki? Sen eski nisanlini su an bana yaptigin gibi habire kotuluyosan o da HE EVET HAKLISIN ZATEN YASLIYMIS SENI ONDAN KISKANIYODUR falan diyodur ne kiskancak
Hayal yakisiklilarin guzellerin ciddi ozguveni olur e bi de statusu de var, bu adamin durduk yere senin tabirinle sunepe nisanlini kendiyle kiyaslamasi cok makul gelmedi. En fazla sen cok kotuluyosun diye negatif konusuyodur. Annen de bu yeni cocuga hemen damadim diyomus. Yaa siz ailecek biraz hayalci misiniz sanki oyle geldiikonuyu hep o açıyor ben değil kendi sürekli kötüleyip duruyo bende olumsuz yönlerini söyledim tabi ama konuyu hep açan o ve kıyaslama yapıyor kendisi ile
Hayal yakisiklilarin guzellerin ciddi ozguveni olur e bi de statusu de var, bu adamin durduk yere senin tabirinle sunepe nisanlini kendiyle kiyaslamasi cok makul gelmedi. En fazla sen cok kotuluyosun diye negatif konusuyodur. Annen de bu yeni cocuga hemen damadim diyomus. Yaa siz ailecek biraz hayalci misiniz sanki oyle geldii
Ya sevdim seni bikac taktik vereyim. Bundan sonraki gorusmelerinizde guler yuzlu mutlu coskulu ol, yine eski nisanlindan bahsederse manyaktir, kac ondan. Cunku madem sen anlatmiyosun, sen depresifsin diye haline uzulup ondan kotuluyodur. Azcik coskulu mutlu ol bakalim nolcakBilmiyorum belki dediğinde olabilir ama konuyu açan hep o nedense konu hep eski nişanlıma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?