eski nişanlımın bana yalanı

gereksizgerekliler

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
122
17
18
31
Merhaba nişanlımla geçen hafta ayrıldık.ayrılmamızdan dolayı beni suçluyor o yüzden o kadar bitmemesi için direndim ki sabah uyuyamayıp yanına gittiğim bile oldu kısacası yalvardım gibi. ama aklından bitirme fikrin çıkartamadım sonuç olarak bitti.dün doğum günüydü kutlamadım çünkü beni istemedi daha da basit hissedecektim kendimi.Zamanında kız kardeşinin arkadaşı nişanlımı hep istemiş zamanında nişanlım istememiş onu ona o gözle bakmamış hayatına ben girdim ve kızla görümcem yüzünden aynı ortama girmiştim evlerine geliyordu orda görüyordum.nişanlım biz ayrıldıktan sonra kızı instagramdan takip etmeye başladı bende ekli değil hiçbir yerde ama bizimkilerden bakıp öyle gördüm ben hayatında yokken ben varken eklemedi de biz bittikten sonra sizce neden ekledi?Nişanlım benden önce ot kullanıordu sözde biz daha başlamadan bırakmıştı kuzenimin eşiyle biz nişanlıyken içmiş kuzenim beni sürekli uyarıyordu bn ise yapmaz öyle bir şey ben ona inanıyorum diyordum ve gidip kendisine soruyordum diyordum yok diyordu hatta kuzenim için bizim mutlu olmamazı istemiyor omutlu değil diye demişti bana yalan söyledi beni ayakta uyuttu bu o kadar içimde kaldı ki biz daha birbirimizi tanımaya çalışırken bile beni onun için çok uyarmışlardı benilk defa başkalarının sözüyle hareket etmedim duynadım biliyorum düzeldi deyip durmuştum onun hakkında sıkılgan,sadakatli biri değil, ot içiyor diye uyarmışlardı ben şimdi ne yapacam o sadece beni suçluyor hrkese de öyle söylüyor ona benim her şeyden haberim var dedikleri gibi varmışsın bana yalan söyledim demek istiyorum bunlar o kadar çok içimde kaldı ki sizce ben şimdi ne yapmalıyım

Merhaba nişanlımla geçen hafta ayrıldık.ayrılmamızdan dolayı beni suçluyor o yüzden o kadar bitmemesi için direndim ki sabah uyuyamayıp yanına gittiğim bile oldu kısacası yalvardım gibi. ama aklından bitirme fikrin çıkartamadım sonuç olarak bitti.dün doğum günüydü kutlamadım çünkü beni istemedi daha da basit hissedecektim kendimi.Zamanında kız kardeşinin arkadaşı nişanlımı hep istemiş zamanında nişanlım istememiş onu ona o gözle bakmamış hayatına ben girdim ve kızla görümcem yüzünden aynı ortama girmiştim evlerine geliyordu orda görüyordum.nişanlım biz ayrıldıktan sonra kızı instagramdan takip etmeye başladı bende ekli değil hiçbir yerde ama bizimkilerden bakıp öyle gördüm ben hayatında yokken ben varken eklemedi de biz bittikten sonra sizce neden ekledi?Nişanlım benden önce ot kullanıordu sözde biz daha başlamadan bırakmıştı kuzenimin eşiyle biz nişanlıyken içmiş kuzenim beni sürekli uyarıyordu bn ise yapmaz öyle bir şey ben ona inanıyorum diyordum ve gidip kendisine soruyordum diyordum yok diyordu hatta kuzenim için bizim mutlu olmamazı istemiyor omutlu değil diye demişti bana yalan söyledi beni ayakta uyuttu bu o kadar içimde kaldı ki biz daha birbirimizi tanımaya çalışırken bile beni onun için çok uyarmışlardı benilk defa başkalarının sözüyle hareket etmedim duynadım biliyorum düzeldi deyip durmuştum onun hakkında sıkılgan,sadakatli biri değil, ot içiyor diye uyarmışlardı ben şimdi ne yapacam o sadece beni suçluyor hrkese de öyle söylüyor ona benim her şeyden haberim var dedikleri gibi varmışsın bana yalan söyledim demek istiyorum bunlar o kadar çok içimde kaldı ki sizce ben şimdi ne yapmalıyım
Sizi mi suçluyor? Tamam o zaman sizde herkese bıraktım gitti diyin.
Zamanında çok belliymiş ama siz görmek istememişsiniz. Zamanında sizi uyaranları nasıl susturduysanız şimdi de yapabilirsiniz.

Öncelikle üstüne bir bardak soğuk su iç. Yalan üzerine kurulu ilişki/ evlilik yürümezdi zaten. Bence eklemesinin sebebi de kendince bir boşluğa düştü ve onu teselli edecek birini arıyor. Millet seni o kadar uyarmış yapma etme diye, ama aşk gözünü kör etmiş demek ki, duymamazlıktan, görmemezlikten gelmişsin. Kısacası yol yakınken dönmüşsün. Evlenseydin, belki daha kötü olabilirdi?!

Verilmiş sadakan varmış. Vardır bunda da bir hayır. Kısmetin bu adam değilmiş demek ki.

Öncelikle üstüne bir bardak soğuk su iç. Yalan üzerine kurulu ilişki/ evlilik yürümezdi zaten. Bence eklemesinin sebebi de kendince bir boşluğa düştü ve onu teselli edecek birini arıyor. Millet seni o kadar uyarmış yapma etme diye, ama aşk gözünü kör etmiş demek ki, duymamazlıktan, görmemezlikten gelmişsin. Kısacası yol yakınken dönmüşsün. Evlenseydin, belki daha kötü olabilirdi?!

Verilmiş sadakan varmış. Vardır bunda da bir hayır. Kısmetin bu adam değilmiş demek ki.
o kadar inandırmıştım ki kendimi bana yalan söylemez bana yanlış yapmaz diye.Sizce kendisine söylesem mi

Sizi mi suçluyor? Tamam o zaman sizde herkese bıraktım gitti diyin.
Zamanında çok belliymiş ama siz görmek istememişsiniz. Zamanında sizi uyaranları nasıl susturduysanız şimdi de yapabilirsiniz.
biliyor musunuz çoğu kişi belliydi devam etmeyeceği diyordu çünkü nişanlıma güvenmemişler ben ise bunkarı göremedim buna yanıyorum

Geçmiş olsun. ( Hani kötü bir durumdan kurtulunca geçmiş olsun denir ya o bakımdan)

Ot içen bir adam , lütfen bunu aklına getir de kimi takip ettiğini takip etmeyi bırak.
elimde olmadan yapıyorum ben hala kendisine üvenmek istiyorum belki dediği gibi ypmamıştır diyorum ama eniştemle içmiş kuzenim onun için hiç bırakmadı ki dedi hala beni bu duruma getirdiğine inanamıyurym brni srviyordu diye biliyordum :(

elimde olmadan yapıyorum ben hala kendisine üvenmek istiyorum belki dediği gibi ypmamıştır diyorum ama eniştemle içmiş kuzenim onun için hiç bırakmadı ki dedi hala beni bu duruma getirdiğine inanamıyurym brni srviyordu diye biliyordum :KK43:
Ot içip eve gelse işe güce gidemese sana şiddet uygulasa ya da tamamen ilgisiz kalsa umursamaz davransa hayatın tüm yükü senin omuzlarına kalsa mutlu bir hayat mı sürecektin? Sevgi duyamazsın ki böyle birine bi' zaman sonra.Bir kere verilen ömrünü bununla heba mı edeceksin? Ay neler konuşuyorsun ot içen adam seni sevse ne yaa??

Ot içip eve gelse işe güce gidemese sana şiddet uygulasa ya da tamamen ilgisiz kalsa umursamaz davransa hayatın tüm yükü senin omuzlarına kalsa mutlu bir hayat mı sürecektin? Sevgi duyamazsın ki böyle birine bi' zaman sonra.Bir kere verilen ömrünü bununla heba mı edeceksin? Ay neler konuşuyorsun ot içen adam seni sevse ne yaa??
bana ilgisizliği vardı benimle görüşmek stemiyordu yanındayken bile benimle ilgilenmiyordu beni merak bile etmiyordu işte bunları yüzüne vurduğum zaman beni suçladı sen beni böyle yaptın diyordu o yüzden kendimi suçladım bitmemesi için elimden geleni yaptım.sürekli balığa giderdi belkide orda içiyordu :(

Bu nişanlınız için açtığınız ikinci konu ve ben yine cümlelerimi tekrar ediyorum. Annen seni Kadir gecesi doğurmuş, verilmiş sadakan varmış, şükür namazı kıl bi yetim çocuk sevindir gerçekten sen büyük bi uçurumun kenarından dönmüşsün. Hala ona güvenmek istiyorum vs demeyi bırakıp iyi ki gözüm açıldı demenizi beklerdim. Nişanlınız sizi mi suçluyor? Suçlasın. Hatta deyin ki etrafa evet ben suçluyum bağımlı olan yalan söyleyen bir adamla gelecek kurmadım. Bu gelecek sizin isteyen istediği kadar suçlasın elalem ne der diye yaşamaktan vazgeçin

bana ilgisizliği vardı benimle görüşmek stemiyordu yanındayken bile benimle ilgilenmiyordu beni merak bile etmiyordu işte bunları yüzüne vurduğum zaman beni suçladı sen beni böyle yaptın diyordu o yüzden kendimi suçladım bitmemesi için elimden geleni yaptım.sürekli balığa giderdi belkide orda içiyordu :KK43:

Verilmis sadakaniz varmis,
Oturup neden bittigine dair onun bahanelerinden dolayi pismanlik duymak yerine inadina kendinize ceki duzen verip mutlu olmaniz gerekiyor. Omur gecmezdi onunla. Ot icin biriyle evli olup mutlu olana rastlamadim.
Duzelir diyenlerin cogu hayalkirikligi yasadi. Size karsi ilgisiz biriymis zaten.
Siz bunlari hak etmiyorsunuzki, oturup uzulup birde bugunun enerjisini tuketiyorsunuz.
Analar ne yigitler dogurmus, bildiklerinizi bilmesine bile gerek yok.
Ot icin insanlarin cogunda su ozellik mevcut:
Hic bir zaman onlar suclu degiller,suc hep baskalarinin.

haklısınız benim bunları bildiğimi bilmiyor bilsin istiyorum sizce ne yapabilirim?

bi an önce onu unutup hayatınıza yön vererek en büyük ıyılığı kendınıze yaparsınız.. Size verebılecegım tek fıkır bu yönde.. Sizi takmıyor zaten sizin bildiğinizi bilse elinize ne geçecek.. Zaten o otçu kafasıyla ya sağlığından ya huzurunda olacak bı gün..

ayy şükür kurtulmuşsun
zaten kendin bitirmişsin, bitirme fikrini aklımdan çıkartamıyordum demişsin
ne güzel doğru bir kararı geç olmadan verebilmişsin.
duygularının esiri olmayıp mantıklı davranabildiğin için kendini tebrik et bence.

Benim bu hayatta anlamadigimtek nokta. Bitti mi bitti evet ben bitirdim ohh deyin geçin köşeye. Neden tatlı canınızı sıkasınız

Ot iciyordu kismindan sonrasini okumadim her ne olduysa en hayirlisi o adami hayatından çıkarıp yoluna devam etmen. O tip zaafları olan kişiler maalesef çok da mutluluk vaat etmiyor. Bırak kimin pesinden koşuyorsa koşsun.

Otmu kullanıyordu bundan sonra yapacağın iş Allaha el açıp şükürler olsun kurtuldum demek bence

Back
X