Merhaba nişanlımla geçen hafta ayrıldık.ayrılmamızdan dolayı beni suçluyor o yüzden o kadar bitmemesi için direndim ki sabah uyuyamayıp yanına gittiğim bile oldu kısacası yalvardım gibi. ama aklından bitirme fikrin çıkartamadım sonuç olarak bitti.dün doğum günüydü kutlamadım çünkü beni istemedi daha da basit hissedecektim kendimi.Zamanında kız kardeşinin arkadaşı nişanlımı hep istemiş zamanında nişanlım istememiş onu ona o gözle bakmamış hayatına ben girdim ve kızla görümcem yüzünden aynı ortama girmiştim evlerine geliyordu orda görüyordum.nişanlım biz ayrıldıktan sonra kızı instagramdan takip etmeye başladı bende ekli değil hiçbir yerde ama bizimkilerden bakıp öyle gördüm ben hayatında yokken ben varken eklemedi de biz bittikten sonra sizce neden ekledi?Nişanlım benden önce ot kullanıordu sözde biz daha başlamadan bırakmıştı kuzenimin eşiyle biz nişanlıyken içmiş kuzenim beni sürekli uyarıyordu bn ise yapmaz öyle bir şey ben ona inanıyorum diyordum ve gidip kendisine soruyordum diyordum yok diyordu hatta kuzenim için bizim mutlu olmamazı istemiyor omutlu değil diye demişti bana yalan söyledi beni ayakta uyuttu bu o kadar içimde kaldı ki biz daha birbirimizi tanımaya çalışırken bile beni onun için çok uyarmışlardı benilk defa başkalarının sözüyle hareket etmedim duynadım biliyorum düzeldi deyip durmuştum onun hakkında sıkılgan,sadakatli biri değil, ot içiyor diye uyarmışlardı ben şimdi ne yapacam o sadece beni suçluyor hrkese de öyle söylüyor ona benim her şeyden haberim var dedikleri gibi varmışsın bana yalan söyledim demek istiyorum bunlar o kadar çok içimde kaldı ki sizce ben şimdi ne yapmalıyım