ESKİ NİŞANLIYA MESAJ

Tuvalete girdiği saatlerde mesajlaştı yazmışsınız ya koptum orda
Nasıl hatırladınız geçmişe dönük, hımm evet bu saatlerde dün tuvalete gitmişti.
valla her ayrıntıyı çok iyi hatırlarım ben. hatta tatilden dönerken tuvalet molası verdiğimiz sırada bile aramış. ben kızımı tuvalete götürmüştüm o saatte. o arada aramış. dönüyoruz biz demek için aramış.

Erkeklerin acizliğinin belgesi
Ne demek kadın olsaydın da yazdırmasaydın
Kusura bakma ama
Kocan da biraz şeref olsaydı evliyken evli bir kadına yazmazdı
Büyük konuşmak istemem ama
Ben olsaydım
Ortalığı önce bir bulandırı
Kadını kadının kocasına herşeyi anlatır
Ailelere söyler
Sonra boşanırdım

Eşiniz belli ki pişmanda değil

Bu cevabin dur bende kadinin kocasini arayimda, oda bilsin erkek olaymisda karisini yazdirmayaymis diye de. Cidden de ara.

Hödük!!
Sırf şu cümle için insan boşanır da siz boşanacak mısınız bilemedim?

hiç inanasım gelmedi eşinize... çocuğunuz var mı? alın o dökümanları diğer tarafın eşin yüzüne vurun hatta ailesine de söyleyin ki utanır belki

Kocanizdaki rahatlik beni delirtti resmen. Allah düşmanıma vermesin gerçekten çok zor bi durum. Çalışıyor musunuz ? Lütfen boşayın şu adamı. Kadinida herkese rezil edin. Madem bunu göze alabiliyor onunda canı yansın. 15 yıl önceki mevzuyu hortlatmanin ne anlamı var ? Intikammis...Geçsin şu ayakları. Gece 12'den 3'e kadar sadece havadan sudan konusmamislardir sanirim.. Allah bildiği gibi yapsın.

Kafanız neye karışıyor?
Bal gibi aldatıyor işte.
kendini aldatan sonra da utanmayıp kıcadonı da aldatan karıyı alsın da Soksun koynuna karı diye.
Eezil etmezseniz devam eder. Kadının kocasına da söyleyin. Aileye de rezil edin. Yapmazsanız İnan'ın devam ederler. Nasıl olsa inandınız ya da tepkinizi yeterince koymafınız. Çoktan evi terk edip göz dağı vermeliydiniz. İnan'ın siz tepkinizi bosanacağınızı vb inandırmazsanız atı alan Üsküdar'ı geçer.

yuvanı yıkmaya değer bir şey yok mu gerçekten? İntikam almak bile hala o kızda aklı olduğunu gösterir unutmayın nefret aşkın kardeşidir ve benim hayat prensibim asla kitap kuran üstüne yemin edene inanmam varsa kanıtın göster derim yoksa yalan yeminden kimse ölmemiş yani yemin edince kesin doğru söylüyor diye bir şey yok madem sonucunda susup oturacaksiniz kurcalamayın huzurunuz bozulmasın hat dökümü alırken ne bekliyordunuz bilmiyorum ki

Yuh! Haddini bil ben de senin yapamadığın erkekliği başkasında aramayım denir de işte böylesi anlamaz.

+1

İntikam alacaktım vazgeçtim demesi yalan tabiki, ayrıca intikam bile alacak olsa ne münasebet, aradan 15 sene geçniş, umrunda bile olmaması lazım eşinizin o durum. İntikam almak ne demek? Resmen kadınla mesajlaşıp konuşup size ihanet etmiş, belki buluşmuştur bile. Yuvamı yıkacak kadar bir durum değil demişsiniz, onu siz bilirsiniz tabi sadece ama mide bulandırıcı bir durum.

Pusmayın,sinmeyin evet bencede ortada bi aldatilmak,kandirilmak,aptal yerine konmak durumu var.brezilya dizisimi çekiyorsunuz da intikam almak istemiş o an o yalan gelmiş aklına sallamış asıl gerçek fikirlerini şunu yapsaydında şöyle yapmasaydım diye size açıkça söylemiş.sizde keşke madem sen bana bunu yaşattin canımı yaktın ozaman bende senden intikam almak için baskalariyla konusayim deseydiniz de olayın bir farkina varsaydi.üstelik evliliginizdeki durum ne olursa olsun bu bir Aldatılma gerekçesi değildir.birsürü uzlaşma yolu var.eşinizin karekteri ,biraz olsun olgun düşünce yapısı yok.rabbim size sabır versin.artık karar sizin.

15 yılın ne intikamıymış Allah aşkına ayak atıyor bildiğin, erkek ismiyle falan kaydetmek de aklına gelmiş kendini kurnaz zannediyor. Boşanır mısınız boşanmaz mısınız bilmem de boşanmayacaksanız kurcalamayın bari. Burada bazı kadınlar kurcalıyor kurcalıyor aklımın hayalimin almayacağı şeylerle karşılaştıkları halde evli kalmaya devam ediyorlar. Çok gurursuzca geliyor bana, üzgünüm.

erkek ismiyle kaydetmek büyük hataymış onu kabul ediyor, ve özür diledi kaç kez. ama kesinlikle özel bir konuşma geçmemiş aralarında falan filan, tabi ki inanmıyorum bunlara. aynı şekilde ben yapsaydım, eski sevgilimle böyle gece yarıları konuşup mesajlaşsaydım, telefonuma kız adıyla kaydetseydim nolurdu bi düşün bakalım dedim, seni kıtır kıtır keserdim diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…