valla her ayrıntıyı çok iyi hatırlarım ben. hatta tatilden dönerken tuvalet molası verdiğimiz sırada bile aramış. ben kızımı tuvalete götürmüştüm o saatte. o arada aramış. dönüyoruz biz demek için aramış.Tuvalete girdiği saatlerde mesajlaştı yazmışsınız ya koptum orda
Nasıl hatırladınız geçmişe dönük, hımm evet bu saatlerde dün tuvalete gitmişti.
beni ikna edemedikçe sinirleniyor ve en sonunda bağırdı çağırdı. eeehhh yazıştıysam yazıştım be, canım yazmak istedi yazdı, kadın olaydın da yazdırmayaydın dedi. içime hançer gibi saplandı bu cümle
beni ikna edemedikçe sinirleniyor ve en sonunda bağırdı çağırdı. eeehhh yazıştıysam yazıştım be, canım yazmak istedi yazdı, kadın olaydın da yazdırmayaydın dedi. içime hançer gibi saplandı bu cümle
Hödük!!beni ikna edemedikçe sinirleniyor ve en sonunda bağırdı çağırdı. eeehhh yazıştıysam yazıştım be, canım yazmak istedi yazdı, kadın olaydın da yazdırmayaydın dedi. içime hançer gibi saplandı bu cümle
özrü kabahatınden buyukbeni ikna edemedikçe sinirleniyor ve en sonunda bağırdı çağırdı. eeehhh yazıştıysam yazıştım be, canım yazmak istedi yazdı, kadın olaydın da yazdırmayaydın dedi. içime hançer gibi saplandı bu cümle
yuvanı yıkmaya değer bir şey yok mu gerçekten? İntikam almak bile hala o kızda aklı olduğunu gösterir unutmayın nefret aşkın kardeşidir ve benim hayat prensibim asla kitap kuran üstüne yemin edene inanmam varsa kanıtın göster derim yoksa yalan yeminden kimse ölmemiş yani yemin edince kesin doğru söylüyor diye bir şey yok madem sonucunda susup oturacaksiniz kurcalamayın huzurunuz bozulmasın hat dökümü alırken ne bekliyordunuz bilmiyorum kiMerhaba. 4 yıllık evliyim. Eşim 15yil önce teyzesinin torunuyla nişanlanmış. Sonra ayrılmışlar. O günden beri de hiç bir şekilde gorusmemisler. Bu ayki kabarik faturasi dikkatimi çektiği icin fatura dökümünü çıkarttım. Bu kadınla msjlasmis hep benim evde olmadigim saatlerde yada tuvalete girdiği saatlerde. Telefonuna da erkek ismiyle kaydetmiş. Dokümanı çıkarmadan önce sorduğumda erkek arkadaşıyla msjlastigini söylemişti. Ben de inanmadım tabiki. Sadece majlasmak değil dakikalarca konuşulmuş ayrıca. Bu kadın da evli. Sonra dokümanı yüzüne firlattigimda asla benim dusundugum gibi şeyler yazismadiklarina yemin etti, kurana el bastı. İntikam almak için başlatmış muhabbeti ama sonradan vicdanına yenilmiş intikamdan vazgeçmiş. Ama msjlasmaktan vazgecmemis. Asla güvenmiyorum artık ki çok güvenirdim eşime. Arada kaldım. Ne yuvami yikmaya değecek bi durum var ortada ne de bu evliliğe devam edecek guvenim huzurum sevgim saygim kaldı. Çok kafam karışık.
Yuh! Haddini bil ben de senin yapamadığın erkekliği başkasında aramayım denir de işte böylesi anlamaz.beni ikna edemedikçe sinirleniyor ve en sonunda bağırdı çağırdı. eeehhh yazıştıysam yazıştım be, canım yazmak istedi yazdı, kadın olaydın da yazdırmayaydın dedi. içime hançer gibi saplandı bu cümle
+1Kafanız neye karışıyor?
Bal gibi aldatıyor işte.
kendini aldatan sonra da utanmayıp kıcadonı da aldatan karıyı alsın da Soksun koynuna karı diye.
Eezil etmezseniz devam eder. Kadının kocasına da söyleyin. Aileye de rezil edin. Yapmazsanız İnan'ın devam ederler. Nasıl olsa inandınız ya da tepkinizi yeterince koymafınız. Çoktan evi terk edip göz dağı vermeliydiniz. İnan'ın siz tepkinizi bosanacağınızı vb inandırmazsanız atı alan Üsküdar'ı geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?