ESKİ NİŞANLIYA MESAJ

Bende seni çatır çatır boşarım o zaman deseydiniz

Évli kalacak gibi konuşuyorsun
Konuştukça sen ben sinir oldum burada...
Madem bu evlilik devam edecek
Ben no command diyorum
Yorum yok

hösssstttt desydiniz terbiyesize bak sen!!!!
bağırarark üste çıkmaya çalışmış
kocanıza dökümanları o kadının eşine ve ailesine de göstereceğinizi söyleyin
ve yapın.. kadına da söyleyin ayrıca

Sırf bu lafı yüzünden butüm sülaleye rezil ederdim valla ikisinede

Olaya gelince resmen aldatiyor.
Kadin olsaydin aratmasaydin canim istedi aradim ne demek
Esiniz pisligin teki.kisiliksiz.
Arayin herkesi anlatin

boşanma sebebi..

Özrü kabahatinden büyük diye buna derler işte.
Bunları herkese rezil etmek farz oldu bence size.. Önce kadının kocasına ardından tüm sülaleye yay bunu. Zaten akrabalarmış bir anda duyulur..

yuvanı yıkmaya degecek bırsey yok dıyorsun
dha ne olsun be bacım

Kesinlikle bunun altında daha başka şeyler var. Masum bir telefon konuşması değildir emin ol.

Evli kalmaya değermi onu anlayamadım? Msjlarda ne yazıyor? Ayrıca gerçekten onca yıl sora neyin intikamı? Güvenin kalmadıgı yerde sevgi aşk nasıl kalır... boşanmıcaksanızda size tavsiyem eşinize destek olun intkamı birlikte alın kadının kocasına o dökümleri yollayin sorada eşine sana yardım ettim hayatım dersiniz

Bu cumleler sizr hancer fibi saplanmasin lutfen verin bosanmak dilekcesini o dilekce onu. G.tune saplansin. Haysiyetsiz herif ya. Dupeduz aldatmis iste srni birde ustune bunalri soylemis. Al telefon dokumuni kadinin kocasina ver herkese de duyur rezil rusva olsunlar.

Kendine yeni heyecan mı arıyor acaba? Neyin intikamı bu 15 sene sonra...

Edit: "Kadın olaydın da yazdırmayaydın" cümlesi yine dediğime çıkıyor. Kendine farklı heyecanlar arıyor ilişkinizden sıkılmış sanki...

Ne intikamını acaba bu yıllar sonra! Yani neden insan unuttuğu birinden intikam almak ister ki? Dikkatli olun takipte kalın saçma sapan heyecanlar aramasin eşiniz. Ama eğer kötü bir olay olursa affedecekseniz hiç peşine düşmeyin olayın

Yorumları okuyamadım ama lütfen açıklar mısınız o mesajların tuvalete girdiği saatte çekildiğini nasıl anladınız ve nasıl tespit ettiniz?

Sonra, mesajlaştığı kişi cidden eski nişanlı mı yoksa size yalan mı söylüyor eşiniz. Şimdi bir çok kişi eski nişanlıyı arayın hatta eşine söyleyin gibi (kocayı aklayıcı) yorumlar yapmış da ya görüştüğü kişi eski nişanlı değilse, o kişinin de yuvasını dağıtırsanız ne olacak?

Sonraki yorumlarda var mıdır bilmiyorum ama önce eşinizin konuştuğu kişiyi tespit edin gerekirse medeni bir şekilde konuşun ve o kişi olup olmadığını teyit ettirin (burada muhatabınız o kişi değil) sonrada gelin eşinize gerekeni yapın.

Emin olmadan sakın başkalarının hayatına dokunup alt üst etmeyin.

Boşanmaya değmesi için aynı yatakta filan mı yakalamanız gerekiyor? Adam açık net aldatmış. Kur'an'a filan el basıyor bir de. Çarpılsa da kurtulmak soylelerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…