ESKİ NİŞANLIYA MESAJ

Benim takıldığım konu da şu ,benzer konularda hep kurana el bastırılıyor .yani Kuran'ın böyle şeyler için kullanılması bana garip geliyor .

15 yıl sonra intikam almak için uğraştığına göre, unutamamış demektir.(Bana göre sizi bilemicem)

Aldatılıyorsunuz.. Üstelikte yaptıgından hiç pişmanlık duymayan, sizi kaybetme korkusu olmayan bir eşe sahipsiniz.. Eger bu duruma göz yumarsanız devamı kesinlikle gelir tercih sizin..Allah yardımcınız olsun.. (Boşanmayacaksan ortalıgı boşuna karıştırma sonra evliliği toparlaman zor olur, Boşanacaksanda lütfen bu ahlaksızlara maddi, manevi tazminat açarak tüm çevrene duyur rezilliklerini yanına koyma pisliklerin)

eşiniz hangi hatti kullaniyor acaba turkcell kullaniyorsa eger mesaj dokumanina internetten bakip okuyabilirsin bu konuda zamaninda bir tecrubem oldu

allll bütün dökümanları neyse işte çoğalt ,kocasına teyzesine anasına danasına dağıt ,rezil olsunlar reziller

Diger kadinin da bi kocasi var onu bulun bence, aciklayin durumu, gosterin dokumleri, sonucta size yapilan ona da yapilmis. Esiniz size aciklamiyor madem ona aciklasin hem siz de ogrenmis olursunuz ben olsam o adami bulurum.

kadin olsaydin da yazdirmasaydin mi?? yuhh artik, cuss gercekten.

diyecegim tek sey, serefsiz olmasaydin da yazmasaydin olurdu heralde, tek celsede de bosardim. net.

Arada kaldım. Ne yuvami yikmaya değecek bi durum var ortada ne de bu evliliğe devam edecek guvenim huzurum sevgim saygim kaldı. Çok kafam karışık.
Madem yuva yıkmaya değmeyecek neden buraya gelip konu açıyorsunuz? Aldatılmak için illa gözünüzün önünde yapılıyor olması gerekmiyor...

Terbiyesize bak. Benim pisliğin önde gideniyim karımı aldatmaya meyilliyim bunu da evli bi kadınla yapacak kadar arsızım demiyor da kadın olaydın da yaptırmayaydınmış. Boşa gitsin mesajlaşma dökümlerini ver mahkemeye donuna kadar al. Hatta mesajlaştığı kadına da tazminat davası aç. Sen çekeceğine başta kocan onlar çeksin

yorum yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum...
ya bizim kadınlarımız neden böyle Allah aşkına? eğitimlisinden cahiline.. hepiniz mi hayatınızda koca müsveddesi olmasa açıkta kalacaksınız anlamadım ki...
profilinizde lisans mezunu ve memur olduğunuz yazıyor. insan sizden bir derece yüksek bilinçte olmanızı bekliyor açıkçası
resmen aldatılmışsınız, somut bir görüşme olmadıysa bile sanal seks var belli. belki de yüzyüze de görüşüldü..
suçu içler acısı, savunması kan ağlatacak cinsten..
üstelik kocanız sizi "kadın olsaydın da yazdırmasaydın" diye iğrenç bir laf ederek sizi sadece cinsel obje yerine koyuyor, kadınlık gururunuz da mı yok?
"sen aynısını yapsan seni kıtır kıtır keserdim" diyor, siz boşanmaya değecek bir durum yok ortada diyorsunuz! yani harekete geçmeyecekseniz burada konu neden açıyorsunuz onu hiç mi hiç anlamıyorum.
kocanıza şu size ettiği lafın aynısını deyin, size zarar verse mahkemede tahrik indirimi almazsa ben de bir şey bilmiyorum.

O kadın bozuntusunun kocasına da söyler misiniz acilen şu durumu. Söyleyin bekliyorum ben sinir oldum burda.
Kocanızı da müsait bi yerde kusun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…