- 22 Eylül 2017
- 8
- 2
- 1
- 37
kavgasız patırtısız konuşma yapılmıyor ki onunla. şüphelerimden bahsettikçe esip gürlüyor. bir bağırması var, 7 sokak öteden dinle bizi öyle yani. yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim.Merhabalar, karşı taraftaki kadınla muhatap olmamanız beni sevindirdi. Önceliğe kendinizi alın, önceliğiniz tamamen sizin huzurunuz mutluluğunuz olsun. Siz huzursuzluk yaşıyorsanız, bu durum güveninizi sarstı ise eşinizle Kurana el basmadan, uzun uzun bir yarım saat sakince konuşmanızda fayda var. Unutmayalım ki özgüven eksikliği olan erkekler aslında amaçlamadıkları arzulamadıkları evlilik dışı ilişkilere karşı gardını bazen indirip mesajlar, hediyeler vb eşlerinin gururunu kırıcı hareketlerle kendi mutluluklarını tehlikeye atıyorlar. Siz kendinize güvenin, eşiniz ile de güven meselesi üzerinden kavgasız patırtısız bir konuşma yapın.
şu lafı söyleyecek kadar düşüncesiz ve afedersin dingil. Sırf şu laf için çatır çatır boşanır bu adam. Ayrıca al o dökümleri git kadının eşine ver sonra da boşa, ha hala boşanmayacaksan uğraşma ''kadınlığını yap'' eşin başkasına gitmesin(!)eeehhh yazıştıysam yazıştım be, canım yazmak istedi yazdı, kadın olaydın da yazdırmayaydın dedi.
Ay bunu şimdi gördüm.beni ikna edemedikçe sinirleniyor ve en sonunda bağırdı çağırdı. eeehhh yazıştıysam yazıştım be, canım yazmak istedi yazdı, kadın olaydın da yazdırmayaydın dedi. içime hançer gibi saplandı bu cümle
Suçlu ve sizi bastırmaya çalışıyorkavgasız patırtısız konuşma yapılmıyor ki onunla. şüphelerimden bahsettikçe esip gürlüyor. bir bağırması var, 7 sokak öteden dinle bizi öyle yani. yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim.
Aynen öyle valla hala şoku atlatamamisim o zamanlar. Şimdi çoktan boşanma kararı aldım ama bu kez de annemin hastalıgi çıktı. Su an bu yüzden ertelemek zorunda kaldım boşanma işini.Bence hala şoku atlatamadı o sebeple bu yazılar aklı başına gelince ortada Aldatan pişkin bir eş, olmayan yuvasını görecek muhtemelen..
Güya eşi de yanındaymış ama ben tabi ki inanmıyorum. Hangi koca böyle bir şeye izin verir.tüm yorumları okumadım belki yazmış da olabilirsiniz.
bu durumu eşiniz tek başına yaşamadıgına göre ortada 2 kişi degil 4 kişi var demektir.
hatunun eşide biliyor mu
sevgili karısının eski nişanlısı ile cilveleştigini
dutmadıysa yavaş yavaş siz aramaya msj atmaya başlayın
Eşinin haberi var mı yok mu diye bir kontrol etseydiniz keşke, ikisi de hak etmişler bunu, neden o kadının da huzurunu kaçırmadınız. Eşinin sosyal medyasından filan dökümleri gönderseydiniz keşke.Güya eşi de yanındaymış ama ben tabi ki inanmıyorum. Hangi koca böyle bir şeye izin verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?