ESKİ NİŞANLIYA MESAJ

Merhabalar, karşı taraftaki kadınla muhatap olmamanız beni sevindirdi. Önceliğe kendinizi alın, önceliğiniz tamamen sizin huzurunuz mutluluğunuz olsun. Siz huzursuzluk yaşıyorsanız, bu durum güveninizi sarstı ise eşinizle Kurana el basmadan, uzun uzun bir yarım saat sakince konuşmanızda fayda var. Unutmayalım ki özgüven eksikliği olan erkekler aslında amaçlamadıkları arzulamadıkları evlilik dışı ilişkilere karşı gardını bazen indirip mesajlar, hediyeler vb eşlerinin gururunu kırıcı hareketlerle kendi mutluluklarını tehlikeye atıyorlar. Siz kendinize güvenin, eşiniz ile de güven meselesi üzerinden kavgasız patırtısız bir konuşma yapın.

kavgasız patırtısız konuşma yapılmıyor ki onunla. şüphelerimden bahsettikçe esip gürlüyor. bir bağırması var, 7 sokak öteden dinle bizi öyle yani. yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim.

Haklısınız zor, eşiniz de bu şekilde o konuşmadan kaçabileceğini biliyor. Bu ilişkide kafa anlamında üstün olan sizsiniz o yüzden konuşmayı başarmanızı dilerim. (Evet yine kadına kaldı iş ama görüyorsunuz hem anlamsız hareketler yapıp hem de iletişim kuramayanlar onlar)

Kardeş sen bu adamı boşayacak mısın boşamayacak mısın? ALDATILMIŞSIN bitti yani nokta.Üzerine
eeehhh yazıştıysam yazıştım be, canım yazmak istedi yazdı, kadın olaydın da yazdırmayaydın dedi.
şu lafı söyleyecek kadar düşüncesiz ve afedersin dingil. Sırf şu laf için çatır çatır boşanır bu adam. Ayrıca al o dökümleri git kadının eşine ver sonra da boşa, ha hala boşanmayacaksan uğraşma ''kadınlığını yap'' eşin başkasına gitmesin(!)

Sen yorulma ben alırım intikamını deyip kadının kocasına söyleyin. Ne hali varsa görsün. Kocanızı da ben olsam affetmezdim sanırım ama sizin kararınız.

Ay bunu şimdi gördüm. Bence adam kapının önüne koymalık. Hiçbir şey yapmayacaksanız ödüllendirmiş olursunuz. Yarın devam eder işine kaldığı yerden.

Kadın olaydın da yazdırmayaydın öyle mi? Ona dünyayı dar edin koyun kapının önüne de "kadın" nasıl oluyormuş görsün. Keşke yapsanız bunu ama yapmıcaksınız kesin

Suçlu ve sizi bastırmaya çalışıyor

Canim Allah yardim etsin sana..şu kadini en azindan arayip tehdit etseydin esine soylemekle.korksun aci ceksin o da..

Bence hala şoku atlatamadı o sebeple bu yazılar aklı başına gelince ortada Aldatan pişkin bir eş, olmayan yuvasını görecek muhtemelen..
Aynen öyle valla hala şoku atlatamamisim o zamanlar. Şimdi çoktan boşanma kararı aldım ama bu kez de annemin hastalıgi çıktı. Su an bu yüzden ertelemek zorunda kaldım boşanma işini.

tüm yorumları okumadım belki yazmış da olabilirsiniz.
bu durumu eşiniz tek başına yaşamadıgına göre ortada 2 kişi degil 4 kişi var demektir.
hatunun eşide biliyor mu
sevgili karısının eski nişanlısı ile cilveleştigini
dutmadıysa yavaş yavaş siz aramaya msj atmaya başlayın

Güya eşi de yanındaymış ama ben tabi ki inanmıyorum. Hangi koca böyle bir şeye izin verir.

Güya eşi de yanındaymış ama ben tabi ki inanmıyorum. Hangi koca böyle bir şeye izin verir.
Eşinin haberi var mı yok mu diye bir kontrol etseydiniz keşke, ikisi de hak etmişler bunu, neden o kadının da huzurunu kaçırmadınız. Eşinin sosyal medyasından filan dökümleri gönderseydiniz keşke.

aileler biliyor mu? teyze çocukları oldugu için sordum.
iki kız kardeşin tutumu nasıl oldu bu yapılan edepsiz davranış karşısında
o tlf dökümlerini saklayın lazım olabilir.
hatun aptal degilse başka bir hat alıp görüşmeye devam ediyor olabilirler.
kusura bakmayın biraz haddi aştım ama bu kendini bilmez erkeklere güven olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…