ESKİ NİŞANLIYA MESAJ

Bu hikaye bana tanıdık geliyor benim eşime de evli ve iki çocuklu kuzeni yazıyordu esimi baştan çıkarmaya çalışıyordu ben konuşmaları yakaladım nisanliyken çektim ekran kaydına kendine gönderdim tehdit ettim iki çocuğa üzüldüm sadece bisey yapmadım sonrasında cezasını buldu zaten eşi mı ne aldatmış bunu bosanmislar ve bir kaç ay once esime yine msj atmış eşim ilgilenmemiş neyse ki

Aklinca evliligni kurtarmak icin kurana el basmis bence...gerisi hikaye.dokumanlri kadina whatsapptan at iyi bi tehtit et kocana da inanmis gibi yap ama surundur emin ol it gibi olacaktir deyyus

Size kadın olsaydinda benim mesajlaşmama engel olsaydın dediğinde siz de erkek olsaydin da nisanlini başkasına kaptirmasaydin deseydinizya

Aynı şey yengemin başına geldi, amcam gizli gizli konuşuyormuş saatlerce, numarayı sorgulatınca amcamın eski nişanlısı oldugu ortaya çıktı, kadıncagız duyunca sinir krizleri geçirdi, gitti valizini hazırlarken ben o kadını aradım sanki amcamın eşi benmişim gibi rahat bırak kocamı rezil ederim seni dedim korktu kapattı, bu arada amca koştur koştur geldi sandığın gibi değil falan, ayrılmkla tehdit etti yengem, kadınıda kocasıyla korkuttu hat değiştirdiler falan öyle kurtuldu, kurtuldu ama şu an hiç güvenmio ve kafaya takmaktan hasta oldu kadın, affedebilcekseniz devam edin içinizde kalacaksa ki kalır mutlaka öyle yaşamak çok zor iyi düşünün

Biliyorum yaşamayan bilemez akıl vermek kolay. Ama şimdi mantık lı düşününce kabarık telefon faturası kaçamak konuşmalar demekki art niyet var ki gizli saklı yapılmış. Ben bikereyee mahsus affrderdim bidaha yakalarsam bırakırdım herhâlde

son durum ne konu sahibi ???
valla ısrarla ortada bir aldatma olmadığını söylüyor, benim olayı çok abarttığımı, çok gereksiz yere büyüttüğümü, özel bir mesajlaşma ya da konuşma olmadığını söylüyor. kendimi boşuna yıpratıyormuşum. öyle bir niyeti olsa bunu kendi hattı üzerinden yapacak kadar salak değilmiş, başka bir hat ve telefon almak zor değilmiş. ama onun aklında kesinlikle böyle bir düşünce yokmuş.

şu lafın üzerin her ikisini de cümle aleme rezil rüsva eder boşardım.
pişkinler.

Iyide insan her dakika her saniye ne konusur sozde kuzenle ?

Cok piskin bir adam. Nasil reziller ya. Hadi seni kandirdilar yarin mahserde ne mok yiyecekler. Insan bi halt isler de boyle bir de piskin piskin üste mi cikar? Kabahatinle miktir ol git bari serefsiz.

Kesin sanal olarak bir seyler yasandi telefonda. İntikammis bilmem neymis hikaye yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…