ESKİ NİŞANLIYA MESAJ

Baya baya aldatılmışsınız Duygusallık mutlaka olmuştur sadece geyik olduğuna inanmıyorum.

intikam olayı külliyen yalan.kılıf bu vardı elimde onu kullandım olmuş.

böyle durumlarda boşanmayacaksanız kurcalamayın derim.yada blöf yapacaksınız evi terk edip dönerse sizindir dönmezsse hiç sizin olmamaıştır mantığı ile yaptığınız blöfün sonunuda düşünerek herşeyede hazır olacaksınız.adamı denemek istiyorsanız.burnu sürtünmekten beter olana kadar sürünecek elin evli barklı kadınına bakmayacak bir daha.

Yüzsüz

Bu erkeklerin yalanları bile aynı

Yazan oldu mu bilmiyorum ama tuvalete girdiği saatlerde mesajlaşma konusma olmuş demissiniz ya garip geldi bana tuvalete gittiği saatleri kontrol mu ediyorsunuz eşinizin?
Bu arada kesinlikle aldatilmissiniz Maalesef.

Ben aldattim diyen erkegi hic duymadim. Hep inkar ederler. Ayni yatakta yakalasan da.... nedense yalanlar da hep ayni...baska bir hat alacak kadar salak degilmismis... evet salak... yakalanincaya kadar o hat, eminim simdi baska bir hat almistir...

Yazan oldu mu bilmiyorum ama tuvalete girdiği saatlerde mesajlaşma konusma olmuş demissiniz ya garip geldi bana tuvalete gittiği saatleri kontrol mu ediyorsunuz eşinizin?
Bu arada kesinlikle aldatilmissiniz Maalesef.
özellikle oturup saatlere bakmıyorum şu saatte tuvalete girdi diye ama yatmadan önce en az yarım saat 45 dakika kadar önce mutlaka girer tuvalete. o saatlerde yazışılmış.

Benim asıl merak ettiğim sen şimdi napiyorsun ne yapmayı düşünüyorsun.burda sana birsürü fikir veren oldu.hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam mı edeceksin yoksa elindeki dokümanları alıp delil olarak kullanarak hem eşine hem de o kadına dava falan acacakmisin.

Bunun kadın olmakla alakadı yok adam olmakla alakası var. Ağzıma bir sürü küfür geliyor da banlanmaya değmez böyle biri için. Zaten ilk yapacakları şey kadını suçlamak kendi erkekliğine laf etmez. Boşa sen onu!

Kadının kocasına haber uçur. Bu kadar basit. Senin için yanarken o kadın da boş durmasın. O da yansın.

15 yıldan sonra neyin intikamı ruh hastası mı bu adam

Konu sahibi bende bunun intikamını alacagim deyin ve susun .Herkes biraz tutuşsun lütfen .
Kadinın esiyle görüşün .Bari biraz iciniz rahatlar .

valla beklemedeyim şu an için. ama çok bekleyeceğimi sanmıyorum. zaten akşamları 8de eve varıyorum, iş güç derken yatma vakti geliyor. ya da işim yoksa kızımla beraber çocuk odasında oturuyorum, beraber çizgi film falan izliyoruz. çocuğun da psikolojisi göçtü evdeki bağırış çağırıştan. ona da vakit ayırıp mutlu görünmem gerekiyor. sonra da kızımı uyutup yatıyorum. konuşmuyorum kendisiyle tek kelime. yok gibi davranıyorum. nereye kadar böyle gider bilmiyorum ama yüzde 95'lik kısmım bu işin bittiğini söylüyor. konuşmaya cesaret edemiyorum sadece.

o kadınla hiç muhattap olmam valla. kendi pisliğinde boğulsun. kocası da salak olmasın açsın gözünü. karıya 330 lira fatura gelmiş geçen ay, onu bile öğrendim. şüphelensin de kontrol etsin karısını.

Erkek ismi ile kaydetmek ve gece 3'lere kadar konuşma yapmak gizli işler çevirdiğinin ve aldattığının kanıtı benim nazarımda.

Madem bir haltlar yemiyor kadını ismi ile kaydetseymiş, neden sizden saklama gereği duymuş?

Ayrıca çok çok yakın akraba bile olsa bir erkek ve bir kadının gece yarısı mesajlaşması, konuşmasını normal kabul edemem ben.

Onu nereden öğrendiniz 330 liralık faturayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…