canım mübarek cuma günü dilerim yaptıklarına tezden pişman olsunlar, Allah herneye müstehak iseler karşılarına çıkarsın hemen. ben hep böyle dua ediyorum, hatta diyorum ki Rabbim suç bende ise bana onlrada ise onlara ceza ver, onların da benim de kalbimdekini sen biliyorsun , benim için her ne istedilerse aynısının on katını onlara ver, ben de göreyim duyayım diyorum. insanlar bazen beddua etme diyorlar ama bu beddua değil, ayrıca ALLAHtan adalet istemek hakkını almasını istemek de var .
Hz. Nuh (as) insanların kötülüğü ile baş edemeyince şöyle dua etmiş : '' Fe deâ rabbehû ennî maglûbun fentasır. ' KAMER SURESİ 10. AYETTİR BU. türkçesi : Bunun üzerine Nuh Rabbine: 'Ben yenik düştüm, bana yardım et, bana yaptıklarından dolayı onları cezalandır.' bu şekilde dua edince bir gemi yapması emrediliyor ve öyle bir tufan oluyor ki ona karşı gelip eziyet edenler yok olup gidiyor. Allahın intikamı feci oluyor yani. acı çekmeyen bilemez , boşver hayırlı de beddua etme der geçer, ama gel de içime sor değil mi canım... Allah gönlüne göre hayırlısını versin tez zamanda inşallah...