Eski numara ve bunu araştırmak

Evsaa01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2023
81
-4
1
Yine ben dertlerim bitmiyor önceden açtığım konulardan az çok erkek arkadaşım çok sıkıntılı olduğunu anlattım kendisi polis az önce konuşurken benim eski numaramdan whatsapima instgramima tüm mesaj aramalara bakabilecegini söyledi taratir bulurum herşeyi dedi sizce böyle birşey mümkün mü polis ya biraz ondan korktum baksa kötu bişi bulamaz ama gorusmemi istemediği arkadaş vs ile konuşmalarım var aramalarim var

Size böyle sözler söyleyen biri nasıl erkek arkadaşınız oluyor? Psikolojik baskı bu. Yaparsa ve size bununla ilgili ekran görüntüsü atar ise cimer den görevini ve yetkisini kullanarak kişisel verilerinize izinsiz ulaştığı için şikayette bulununun ayrıca kişisel verileri koruma kanununa aykırı hareket etmekten suç duyurusunda bulunun.

Bakılıyor benim Bi tanıdığım da emniyet müdürü istediği kişinin a dan z ye her şeyini buluyor aynı yetki polisler de de var

Öyle bir bakıyorlar ki...

Whatsapp, instagram mesajlarına nasıl bakabilir, Amerika instagramdan hakaret edenlerin bilgisini zor veriyorken mesajları verir mi sizce?

Kızı korkutmaya çalışmış, yetkisi olan bilgilerine bakar ok ama mesajlar falan yalan dolan yani.

Ayrıca üstte yazdığım gibi yasak. Baktığı kayıtlı kalıyor, şikayet edildiğinde bu durum ceza sebebi.

Ama yasal değil. Savcılıktan izin alınması gerekiyor

İzin almadan bakabilir işte ama suç. Arama geçmişleri kayıtlı oluyor, şikayet edersiniz incelenir, yetkiyi kötüye kullanmadan işlem yapılır

Bakılıyor benim Bi tanıdığım da emniyet müdürü istediği kişinin a dan z ye her şeyini buluyor aynı yetki polisler de de var
Ciddimi ama savciliktan karar falan olmasa bakılmıyor diye biliyorum bide eski numara ama yeni degil

whatsapp, instagram gibi yabancı menşeili şirketlerin mesajlarına, aramalarına savcılıklar bile ulaşamıyor. O şirketlerin kendilerinin vermesi gerek verileri ki vermiyorlar. Burdan oturduğu yerden bakamaz. Hatta hakkında soruşturma olan kişiler telefonlarının dinlenme riskine karşı telefon görüşmelerini normal hatla değil whatsappla yapıyorlar çünkü kimse dinleyemiyor. Tamamen sizi korkutmak için sallamış.

Ama yasal değil. Savcılıktan izin alınması gerekiyor
Hiç fark etmiyor bakıyorlar
Ciddimi ama savciliktan karar falan olmasa bakılmıyor diye biliyorum bide eski numara ama yeni degil
Olsun ne fark eder ben o emniyet müdürünün evinde çalıştım adam benim tüm bilgilerimi bana sormadan buldu buna numaram da dahil

Savcılık kararı olmadan bakılırsa kişisel verileri koruma kanununa göre suç işlemiş olur. Bakanlar yasal olmayan iş yapıyor, ortaya çıkmadığı sürece kimse fark etmiyor.

Evet onlara bakamayabilir ama diğer bilgilerine ulaşmak zor değil.
Yasak olması imkansızlaştırmıyor ki.
Kaldı ki kim farkedecektee şikayet edecek.
Benim kuzenimin eşi de polis. İstediği kişinin istediği bilgisine bakıyor vala.

İstanbul çevik kuvvet daha yeni ama bı yılı dolmadi
Erkek arkadaşınızın oturma organı fazla havalanmış, cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor. Bu söyledikleri sürekli kuşağınızda çınlasın eski erkek arkadaşınız mı olacak yoksa erkek arkadaşınız olarak devam mı edeceksiniz iyi düşünün. Resmen size psikolojik şiddet uyguluyor ve tehdit ediyor.

Buda giriyor sicilimden tut herşeye kadar ortaya döktü bı ara şimdi de tutmus numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…