- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
Nasıl başınıza geldi ? Mesajlaşmalarınızı buldu muBulur ama yasal değil tabiki yaparsa ve sen şikayet edersen işinden olur
Başıma geldi bizzatsen ona işinden olabileceğini hatırlat belki geri adım atar
O dediğiniz GBT trafik çevirmesinde bile bakılıyor. İlla ki daha detaylı bir sorgulama sayfası da vardır. Ama whatsapp instagram Facebook vs onları sadece bilişim suçları birimi savcılık kararı ile meta yani Amerika şirketinden talep edebilir. Ki kaldıki 1 yıllık çevik kuvvete de gbt sorgulama dışında daha yetki vermezler. Ancak gbtnize bakabilir. Çok büyütmeyin şu insanları gözünüzde. Ki geçmişiniz o nu hiç ilgilendirmez.Evet onlara bakamayabilir ama diğer bilgilerine ulaşmak zor değil.
Yasak olması imkansızlaştırmıyor ki.
Kaldı ki kim farkedecektee şikayet edecek.
Benim kuzenimin eşi de polis. İstediği kişinin istediği bilgisine bakıyor vala.
Böyle ruh hastası biriyle sevgili olmayın hatta yakinından gecmeyinYine ben dertlerim bitmiyor önceden açtığım konulardan az çok erkek arkadaşım çok sıkıntılı olduğunu anlattım kendisi polis az önce konuşurken benim eski numaramdan whatsapima instgramima tüm mesaj aramalara bakabilecegini söyledi taratir bulurum herşeyi dedi sizce böyle birşey mümkün mü polis ya biraz ondan korktum baksa kötu bişi bulamaz ama gorusmemi istemediği arkadaş vs ile konuşmalarım var aramalarim var
Savcılıkta çalışıyorum. Whatsap instagram facebook bunların kayıtlarına filan hiç bir şekilde ulaşamıyoruz.whatsapp, instagram gibi yabancı menşeili şirketlerin mesajlarına, aramalarına savcılıklar bile ulaşamıyor. O şirketlerin kendilerinin vermesi gerek verileri ki vermiyorlar. Burdan oturduğu yerden bakamaz. Hatta hakkında soruşturma olan kişiler telefonlarının dinlenme riskine karşı telefon görüşmelerini normal hatla değil whatsappla yapıyorlar çünkü kimse dinleyemiyor. Tamamen sizi korkutmak için sallamış.
Sosyal medya hariç diyorum ben neden salak muamelesi yapıyorsunuzO dediğiniz GBT trafik çevirmesinde bile bakılıyor. İlla ki daha detaylı bir sorgulama sayfası da vardır. Ama whatsapp instagram Facebook vs onları sadece bilişim suçları birimi savcılık kararı ile meta yani Amerika şirketinden talep edebilir. Ki kaldıki 1 yıllık çevik kuvvete de gbt sorgulama dışında daha yetki vermezler. Ancak gbtnize bakabilir. Çok büyütmeyin şu insanları gözünüzde. Ki geçmişiniz o nu hiç ilgilendirmez.
Asdasjajds sanmıyorum onun garezi banaŞu arkadaş bize de el atsa.kocamın gelmişini geçmişini ortaya dökse.
Bu iyiliği yapar mı?
Heyyy AllahımAsdasjajds sanmıyorum onun garezi bana
+1whatsapp, instagram gibi yabancı menşeili şirketlerin mesajlarına, aramalarına savcılıklar bile ulaşamıyor. O şirketlerin kendilerinin vermesi gerek verileri ki vermiyorlar. Burdan oturduğu yerden bakamaz. Hatta hakkında soruşturma olan kişiler telefonlarının dinlenme riskine karşı telefon görüşmelerini normal hatla değil whatsappla yapıyorlar çünkü kimse dinleyemiyor. Tamamen sizi korkutmak için sallamış.
Ona ne??? . Eski numaraya bakmak ne haddine psikopat bence bu ve tehlikeli uzaklaş benceYine ben dertlerim bitmiyor önceden açtığım konulardan az çok erkek arkadaşım çok sıkıntılı olduğunu anlattım kendisi polis az önce konuşurken benim eski numaramdan whatsapima instgramima tüm mesaj aramalara bakabilecegini söyledi taratir bulurum herşeyi dedi sizce böyle birşey mümkün mü polis ya biraz ondan korktum baksa kötu bişi bulamaz ama gorusmemi istemediği arkadaş vs ile konuşmalarım var aramalarim var
oldu canım başka off gözünü korkutmak istemiş bulacaksa ne olur benimkini bulsunYine ben dertlerim bitmiyor önceden açtığım konulardan az çok erkek arkadaşım çok sıkıntılı olduğunu anlattım kendisi polis az önce konuşurken benim eski numaramdan whatsapima instgramima tüm mesaj aramalara bakabilecegini söyledi taratir bulurum herşeyi dedi sizce böyle birşey mümkün mü polis ya biraz ondan korktum baksa kötu bişi bulamaz ama gorusmemi istemediği arkadaş vs ile konuşmalarım var aramalarim var
Bu adamdan ayrıl sonra teşekkür edeceksin. Bu kadar güvensiz tipler guvensizligi kendinden bilir. Aldatir iftira atar sakin kiskaniliyorum beni seviyor falan demeYine ben dertlerim bitmiyor önceden açtığım konulardan az çok erkek arkadaşım çok sıkıntılı olduğunu anlattım kendisi polis az önce konuşurken benim eski numaramdan whatsapima instgramima tüm mesaj aramalara bakabilecegini söyledi taratir bulurum herşeyi dedi sizce böyle birşey mümkün mü polis ya biraz ondan korktum baksa kötu bişi bulamaz ama gorusmemi istemediği arkadaş vs ile konuşmalarım var aramalarim var
Ondan öncesinde yapmış olsan ona ne ?Bunun pek yetkisi yokta abiside var oda polis ona kadar gidip araştırmaz buda tuturmus bakcam eski numara mesaj fotoğraf ne varsa univeristede naptın ona bakcam dedim sanırsın gece gündüz kulüplerde erkeklerle takıldım alt tarafı ilahiyat okudum yaa benle aynı okulda napmis olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?