Eski numara ve bunu araştırmak

Siz niye gidip bir şikayet dilekçesi vermiyorsunuz? Bu adamla hala görüşmeye devam mı? Aferin korkun ve korktuğunuzu da gösterin böyle. Valla rezaletse çirkeflikse en çirkefi ben olurum ama böyle tiplere boyun eğmem. Size böyle atarlı giderli yaparım asarım keserim diyen ezik müdürünün önünde korkudan tir tir titrer. Siz yapın hamleyi ondan önce.
Ya da sıkıntılı biri de olsa aşığım seviyorum diyorsanız çekin başınıza gelecekleri, müstehak size. Korka korka yaşarsınız sevginizi.

O dediğiniz GBT trafik çevirmesinde bile bakılıyor. İlla ki daha detaylı bir sorgulama sayfası da vardır. Ama whatsapp instagram Facebook vs onları sadece bilişim suçları birimi savcılık kararı ile meta yani Amerika şirketinden talep edebilir. Ki kaldıki 1 yıllık çevik kuvvete de gbt sorgulama dışında daha yetki vermezler. Ancak gbtnize bakabilir. Çok büyütmeyin şu insanları gözünüzde. Ki geçmişiniz o nu hiç ilgilendirmez.

Hesabi kapatmıssınız ama yinede yazmak istedim. Hayrola bu kişi kendini ne sanıyor bana böyle birşey denecek şikayet ederim direkt cimere heryere, o ugrassın dursun bu ne mallık polis oldu diye alt tarafi basit bir memur kalkmış eli kolu olduda uzandı diye hemen zorbalığa kalkıyor, aen nefret ettiğim şeydir sizin gibi safı bulmuş numaradan gecmışi bulacakmış hayırdır kimsin yani arastırma yapıosun, adam olsa geçmişi arastırmaz biraz kendinize gelin aklınızı basınıza alın pasif olmayın ve hemen silin hayatınızdan.

Böyle ruh hastası biriyle sevgili olmayın hatta yakinından gecmeyin

Savcılıkta çalışıyorum. Whatsap instagram facebook bunların kayıtlarına filan hiç bir şekilde ulaşamıyoruz.

Sosyal medya hariç diyorum ben neden salak muamelesi yapıyorsunuz
Kuzenimin eşi polis, birini merak etsin hakkında sayfa sayfa bi sürü bilgi veriyor. Ben o yüzden görüştüğüm ettiğim kimsenin adını söylemem kuzenime

Şu arkadaş bize de el atsa.kocamın gelmişini geçmişini ortaya dökse.
Bu iyiliği yapar mı?

Hele hele bide cevik kuvvetteymis neleri bulabilirim diyo adamdaki ozguvene bak.

Millet boşuna dil döküyor. Kız ayrılmaktan bahsetmiyor ayrılmayı düşünmüyor bile. Ailelerin tanışma evresine geçmişler. Adam psikopat haberi yok. Ve polisler her an geceleri bile silahlarını yanında taşımak zorundalar yani başına küçük bir yanlış anlaşılmadan kıskançlıktan bişey gelebilir farkına varamıyor.

Aşk gözünü kör ettiği gibi beynini de almış yazık.

Ama şöyle bişey de olabilir belki aralarında bir iddia konusu olmuştur adamda ben senin insta ve wp msjlarina kadar bulurum istesem gibi falan altta kalmamak için de söylemiş olabilir. Konu sahibi pek detaya girmedi. Yani böyle bişeyse ciddiye almazdım ama çok kıskanç biriyse ve herşeyimden şüphe duyarak bu lafları söylediyse ayrılırdım tabiki.

Hiç birşey yapamaz, yapsa dahil. Bilgilerle görüntüleri atsa direk şikayet ederdimm
O düşünsün mesleğinden olur.
Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyo küçük aklınla, daha1 yıl olmamış yaptığı hareketlere bak bi yerleri kalkmış şımarmışşşş
Ben olsam yaparsan işinden olursun diye tehtit ederdimmm..

Böyle biri hala sevgiliniz nasıl olabiliyor ilginç

+1
Ayrica boyle biriyle nasil sevgili olmaya devam edebiliyorsun? Ne hadsiz ve terbiyesiz biri.

Ona ne??? . Eski numaraya bakmak ne haddine psikopat bence bu ve tehlikeli uzaklaş bence

oldu canım başka off gözünü korkutmak istemiş bulacaksa ne olur benimkini bulsun

Bu adamdan ayrıl sonra teşekkür edeceksin. Bu kadar güvensiz tipler guvensizligi kendinden bilir. Aldatir iftira atar sakin kiskaniliyorum beni seviyor falan deme

Ondan öncesinde yapmış olsan ona ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…